СЕДМИ КЛАС - трето и четвърто класиране

• 67 632
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ох, като взема да чета за такива предложения и ми иде да крещя. Хайде като стане , някой да се похвали. Така с предварителни обещания много смешно звучи.

И кой ще го направи тук точно това с похвалването, дори ако (когато) стане....

# 436
  • София
Естествено, че никой няма да се похвали. А става. Навсякъде.

# 437
  • София
Естествено, че никой няма да се похвали. А става. Навсякъде.
Именно.

# 438
Чудя се каква е мотивацията на тези родители, да си запишат децата там, където няма да са конкурентоспособни...

# 439
  • Sofia
Е, не е ли ясно, че това са глупости!?   Абсолютни щуротии и вкарване на напрежение. Винаги е имало последно класиране. Никой нищо не предлага предлага преди това!

# 440
  • Варна
Свободните за Варна
http://ruo-varna.bg/images/files/2023/sv-mesta4.pdf
Има едно място за 1.ЕГ с математика.

Направи ми впечатление, че на 3-то в 1 ЕГ заетите места бяха с по-нисък бал от тези в Дебелянов, Гео Милев, Руското, а може и други. Напълно непонятно....поне за мен.

Във Варна рядко остават хубави места на 3-то класиране и обикновено се заемат с висок бал. Явно родителите, а и децата, са били притеснени да изтеглят свидетелството и затова са останали  само кандидати с по-ниски балове.

Странно ми е, че отново има незаписан ученик. Във Варна няма частни училища, които да си заслужават дадените пари.

# 441
Аз съм свидетел за деца, които по мое време се появиха Октомври в клас.Така, че явно има начин.Мотивацията е уж, че попада в добра среда  и ще дръпне, обаче става обратното.Никой няма да се хвали как е прието, а ще обясняват колко е умно и т.н

# 442
  • София
Аз съм свидетел за деца, които по мое време се появиха Октомври в клас.Така, че явно има начин.Мотивацията е уж, че попада в добра среда  и ще дръпне, обаче става обратното.Никой няма да се хвали как е прието, а ще обясняват колко е умно и т.н

Колкото и да ненавиждам връзките и да се дразня, подчертаното не е непременно така.. Преди доста години вече майка ми се "похвали" ЛИЧНО, разбирайте сподели, че са играли парАта и връзките. Предвид нейната позиция (като работа) не се учудих. А сподели в личен разговор, защото я тресеше нервата как детето на 15.09 ще се срещне очи в очи с бивш съученик от класа в старото училище, който знае бала (тогава се изкарваха списъци  с имена и балове). Детето завърши с отличен успех и гимназията, в която влезе по втория начин, и университет в чужбина от първите 60-70-80 в световната ранглиста. Това, разбира се, не е  и грам оправдание за парашутизма, някой да не реши, че прокарвам тази идея... А само доказателство за невярващите, че го има  навсякъде и че парашутистите не са непременно слабаци.

# 443
Аз пък не бих заклеймявала деца и родтители, щото никой не знае къде и как ще попадне.
Дете на позната в 6 клас преживя загуба на родител. Ей, така изведнъж. Шока за всички беше ужасен. Детето се срина.
Умно и старателно момиче. Не се справи с НВО, нервната му система не издържа.
Всички дружно се опитахме да съдействаме за свястно училище. Което да успее да го задържи на повърхността поне психически. Роднина зам директор на желано училище сподели, че след въвеждане на обща система влизането по така нареченият втори начин е невъзножно.

Записаха детето в далечно квартално училище. Семейството няма опция за частно такова. Няма да разказвам, че в 8 клас я плюеха в лицето защото не пушеше за да е част от общността в училище. В процес на местене са.

# 444
За такива случаи въвеждат втора дата сега, смърт в сем, болест, разбираемо е. Иначе това дете е изключение,Русалка.В повечето случаи не могат да разберат къде са попаднали 5 г.

# 445
  • София
Аз пък не бих заклеймявала деца и родтители, щото никой не знае къде и как ще попадне.
Дете на позната в 6 клас преживя загуба на родител. Ей, така изведнъж. Шока за всички беше ужасен. Детето се срина.
Умно и старателно момиче. Не се справи с НВО, нервната му система не издържа.
Всички дружно се опитахме да съдействаме за свястно училище. Което да успее да го задържи на повърхността поне психически. Роднина зам директор на желано училище сподели, че след въвеждане на обща система влизането по така нареченият втори начин е невъзножно.

Записаха детето в далечно квартално училище. Семейството няма опция за частно такова. Няма да разказвам, че в 8 клас я плюеха в лицето защото не пушеше за да е част от общността в училище. В процес на местене са.

Е, тя системата е обща от години... А връзкари си има пак.

# 446
За такива случаи въвеждат втора дата сега, смърт в сем, болест, разбираемо е. Иначе това дете е изключение,Русалка.В повечето случаи не могат да разберат къде са попаднали 5 г.
И как втората дата, ще повлияе на психиката на дете на 13, загубило родител?
У нас винаги се разглеждат само физическите проблеми, психиката никога не стои на дневен ред.
Пък аз бих предпочела сина ми да учи с по-чуствително дете отколкото със силно амбициозно.

# 447
Е, не е ли ясно, че това са глупости!?   Абсолютни щуротии и вкарване на напрежение. Винаги е имало последно класиране. Никой нищо не предлага предлага преди това!

Всеки има право да повярва или не. Само споделих какво ми предложиха и с оглед човека, който го направи, склонен съм да повярвам, че не беше само изхвърляне на маса от типа "колко съм велик".

# 448
Всеки си има предпочитания включително и аз, но никой не ме пита.Има си някаква система, Изключения бол. Няма и да ги обсъждам на всеослушание какво било при нас, какво било при вас.Не могат да се вземат в предвид всички случаи.Поне сега мислят за втора дата.Ла верт, за съжаление по света става, пък тук ли.Спомням си някакви звездни деца как ги разследваха, че ги уредили в колежи.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 10:04 от malinkap

# 449
Ако измислят начин Задължително да се запишеш там където си попаднал на трето  / четвърто класиране, мисля че свободни места няма да има. Simple Smile в хубавите училища.

Общи условия

Активация на акаунт