СЕДМИ КЛАС - трето и четвърто класиране

• 67 193
  • 761
  •   1
Отговори
# 555
ЕЕЕх, можеха поне този път да го изкарат по-рано и да се смилят над изтерзаното ми сърце Simple Smile

Ееее, ти пък, кафе не са пили.. и министъра не се е изказал в някоя телевизия.

# 556
  • София
Късмет на рискувалите! Аз се примирих с постигнатото на 2-ро. Не смеех, пък и синковецът това си е заслужил. Ако беше учил повечко - можеше да си сбъдне желанието. Защо сега аз ще му треперя.

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 11:29 от hris.g

# 557
Не остана🤞🏻
[b[/b]
ЕЕЕх, можеха поне този път да го изкарат по-рано и да се смилят над изтерзанотоhttps:// ми сърце Simple Smile

# 558
  • София
Успех на рискуващите!
Аз може би щях да съм от тях, ако имаше свободно място за 3-то или 4-то за ФЕГ за момичета.

# 559
А ние щяхме да сме във ФЕГ, ако бяхме рискували на трето класиране… е, сега пак не рискувахме и ми е любопитно да видя дали не пропуснахме още една възможност…😔
[b[/b]quote author=Aila link=topic=1577564.msg46802048#msg46802048 date=1691655119]
Успех на рискуващите!
Аз може би щях да съм от тях, ако имаше свободно място за 3-то или 4-то за ФЕГ за момичета.
[/quote]

# 560
  • София
На предишните класирания бях дзен. Но вече взех да се изнервям. Рискът е по-голям, а чакането опъва нервите.
Благодаря за подкрепата Simple Smile Стискам палци за всички от тук и от познатите..малко са, сякаш, дано да имаме късмет.

# 561
И аз съм в трепетно очакване. Не съм рискувала, защото е записан в частно училище, но ако го приемат в някое от желаните държавни ще действаме. Първо класиране беше приет 2АЕГ, второ 1 АЕГ, трето пак 2 АЕГ и сега чакаме...

# 562
И аз съм в трепетно очакване. Не съм рискувала, защото е записан в частно училище, но ако го приемат в някое от желаните държавни ще действаме. Първо класиране беше приет 2АЕГ, второ 1 АЕГ, трето пак 2 АЕГ и сега чакаме...
А реално какво искате и ще го отпишете ли от ЧУ?

# 563
  • София
А на мен ми стана интересно кое ЧУ се предпочита пред двете АЕГ.

# 564
  • Пловдив
Според вас по каква причина има едно обявено място в таблицата със Свободни места за четвърти етап на класиране в РУО Пловдив, а същото липсва в План-прием за четвърти етап в infopriem.

# 565
Иска НПМГ, идва от СМГ, но е леко уплашен от многото учене и не му се остава там. Ако го приемат в НПМГ или НЕГ ще го отпиша, ако пак го приемат в 1 или 2 АЕГ ще падне голямо мислене...От 164-та и 51-во се отказа категорично сам /рисува добре/. От двете английски предпочита втора, нямам идея защо; аз нямам никакъв поглед над езикови и не знам как ще се чувства в такава. Също се чудя дали различните паралелки във всяка от тях предлагат различно ниво на обучение и реално задълбочаване в профила. Притеснява ме и нивото на математика и физика в тях.

# 566
И ние щяхме да влезем в 91 НЕГ, ако бяхме поели риска на трето класиране, но дъщеря ми си хареса училището, където беше приета на първо класиране, макар че ще пътува доста повече, но и коментарите за т. нар. "къси клечки" ме отказаха да я убеждавам да пробва, че после да не съм аз виновна. Сега чакам да видя как се е движил бала на четвърто, че пак имаше 3 свободни бройки.
Успех на участващите в четвърто класиране! 👍Дано при тях се окаже вярно твърдението на Христо Стоичков "Който играе пичели, който не играе не пичели".

Последна редакция: чт, 10 авг 2023, 12:03 от mama_mia_ma

# 567
Каквото е първото ми изречение в първия ми пост от настоящата тема:
"Успех на всички онези със здравите нерви.Flowers Four Leaf Clover"

# 568
Иска НПМГ, идва от СМГ, но е леко уплашен от многото учене и не му се остава там. Ако го приемат в НПМГ или НЕГ ще го отпиша, ако пак го приемат в 1 или 2 АЕГ ще падне голямо мислене...От 164-та и 51-во се отказа категорично сам /рисува добре/. От двете английски предпочита втора, нямам идея защо; аз нямам никакъв поглед над езикови и не знам как ще се чувства в такава. Също се чудя дали различните паралелки във всяка от тях предлагат различно ниво на обучение и реално задълбочаване в профила. Притеснява ме и нивото на математика и физика в тях.
Просто любопитство.Балът на детето не е стигнал за СМГ и НПМГ и сте го записали в частно, или е било в 1АЕГ и сте го отписали и чакате?

# 569
В НПМГ не е ходил на допълнителните изпити или олимпиади и не се интересува от паралелките извън матемтика и информатика. Балът не му стигна за НПМГ до този момент.
Частното си е с отделни изпити, които макар и доста по-трудни взе с лекота, заради състезателната математика в тях, а на НВО не се представи чак толкова бляскаво. СМГ до този момент не сме разглеждали като опция да продължи там.
В езикови до този момент не сме го записвали и нямам ориентация коя езикова и кой профил в нея би била подходяща за него. Като цяло любимите му предмети са математика, физика и рисуване. Добър е и по английски. Много труден се оказа избора ни, изненадващо труден. Моите опасения са, че бягайки от многото натискане и учене в СМГ отива в същото откъм такива неща училище, но не знам дали в езиковите е по-различно.

Общи условия

Активация на акаунт