СЕДМИ КЛАС - трето и четвърто класиране

• 67 206
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
Тя твърди, че никъде не е прието.

# 646
  • София
Тя твърди, че никъде не е прието.
А пуснала ли е снимка на желанията, където има колона колко е на нейното дете и колко е минималният на приетите? Защото от там най-лесно лъсва проблема. В повечето случаи просто нямат бал достатъчно, в редки може да съвпада с последното прието дете и да е по останалити критерии другото дете класирано.
Както и дали в правилният таб за след четвърто класиране гледа за това дали е прието или не.

# 647
Не цялостна. Според мен, също нещо е омазала и сега се чуди как да реши въпроса. Обясни за искани спонсорства от директори за приемане на 5 класиране.

# 648
  • Пловдив
Абе всеки всичко може да твърди, ама поне да подкрепя твърденията си нагледно.

# 649
Не цялостна. Според мен, също нещо е омазала и сега се чуди как да реши въпроса. Обясни за искани спонсорства от директори за приемане на 5 класиране.
Ейй, как пък на мен никой, никога не е предлагал място срещу спонсорство… толкова ли принципна изглеждам? Не вярвам в тази история… и на мен ми се струва, че жената е допуснала грешка и сега се опитва с обвинения да реши проблема.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 14:07 от aniru

# 650
Ейй, как пък на мен никой, никога не е предлагал място срещу спонсорство… толкова ли принципна изглеждам? Не вярвам в тази история… и на мен ми се струва, че жената е допуснала грешка и сега се опитва с обвинения да реши проблема.
Явно Wink
Аз пък като ходя да гласувам, никой не ми предлага 50 лева.

# 651
  • Sofia
Четох част от историята, но се уморих. Как пък на 4 класирания все не ги приемат. Изобщо се съмнявам да има нещо вярно. Иначе детето знае четири езика, а в училище имало 5,25. Кой се интересува от това и какво общо има това с класирането? Но системата е виновна де.

# 652
Изказването на тази жена беше брутално.... системата не ѝ искала детето, както и и как да обясняла на дъщеря си, че никое училище не я е искала... Направихме я дружно на мармалад, от което тя обясни колко сме зли, гадни и озлобени българите. Как в чужбина нямало такова нещо!!!
Абе тя си е виновна на 100 %, не качи снимка на желанията - само снимка на страничката, на която пише, че не е класирано детето. Някой  ѝ написа да качи и желанията, но тя не го направи. Били ѝ нареждали желанията в училище-гнездо....
Но били приели деца с бал 180т., а нейната дъщеря имала примерно 316т. Що не била класирана?!?! Била сигнализирала РУО за грешката, щяла да ходи и да говори с директори на училища.... Ще ги съди тези от РУО
Пълен цирк беше.

BTW, Le Vert, мацката е изтрила поста....

# 653
Hope for two, разбира се, че тези неща ги има в нашата държава, но в обсъждания случай едва ли Simple Smile. Пък и тези, които спонсорират в общия случай не го споделят пред широка аудитория.

# 654
Къде ги четете тези неща 🤣

# 655

Лично на мен ми предложиха от две места да вкарат дъщеря ми срещу в училището, което бяхме посочили на първо желание (същото е много желано), но отказахме

# 656
  • София

Лично на мен ми предложиха от две места да вкарат дъщеря ми срещу в училището, което бяхме посочили на първо желание (същото е много желано), но отказахме
И как предлагат, че ми е интересно. Вие се поинтересувахте дали има вратичка или някой Ви каза "А ще кандидатства. Дай срещу 20К да я вкарваме...". Не се исъмнявам, че има порочни практики, но те идват от - намирам връзки , плащам си и си мълча.

# 657
  • София
Е как Ви намират да Ви предлагат. На мен нито са ми искали пари, за да взема изпит, нито, за да приемат децата ми някъде.

# 658
Изказването на тази жена беше брутално.... системата не ѝ искала детето, както и и как да обясняла на дъщеря си, че никое училище не я е искала... Направихме я дружно на мармалад, от което тя обясни колко сме зли, гадни и озлобени българите. Как в чужбина нямало такова нещо!!!
Абе тя си е виновна на 100 %, не качи снимка на желанията - само снимка на страничката, на която пише, че не е класирано детето. Някой  ѝ написа да качи и желанията, но тя не го направи. Били ѝ нареждали желанията в училище-гнездо....
Но били приели деца с бал 180т., а нейната дъщеря имала примерно 316т. Що не била класирана?!?! Била сигнализирала РУО за грешката, щяла да ходи и да говори с директори на училища.... Ще ги съди тези от РУО
Пълен цирк беше.

Бая критики й сипахме.

# 659
Е как Ви намират да Ви предлагат. На мен нито са ми искали пари, за да взема изпит, нито, за да приемат децата ми някъде.
Това става чрез познати - ти му споделяш, че детето ти кандидатства, а той те "напътства" как можеш да постигнеш приемането и по друг начин. Поне така съм разбрала, че става. Аз такива познати нямам и винаги всичко правя на базата на закона. Закона и подзаконовите нормативни актовете позволяват ли ми нещо да направя - правя го. Не ми ли позволяват - изобщо не се главоболя с глупости. После само ще му бера гайлето дет се казва на чист български.  

Скрит текст:
Пълен цирк беше.

Бая критики й сипахме.

А не бе... Не знам дали си гледал фирма с Апостол Карамитев и младия Олег Ковачев "Рицар без броня" - та там героят на Ковачев пита: "Вуйчо, вуйчо, какво е това пестил?"  Отговорът беше: "Пестил е това, което го направиха вуйчо ти".
Та, за съжаление, и ние така бяхме. Ама много ме издразни - хем виновна, хем как да обясняла на детето си, че системата и българското училище не го искали разбираш ли??? Пък после имало грешка, пък била говорила с директори, пък пари й били искали.... Баси филма, честно!
То ММ има една много хубава приказка за такива като тази жена: "Хем си се оср*л, хем - чуруликаш". Пък и ние сме зли, лоши, абе ужас

Общи условия

Активация на акаунт