🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 26 🧟

• 27 961
  • 678
  •   1
Отговори
# 90
Аха, значи мисля, че в 6 сезон моя Мъж се появява на края на последния епизод. Тоест почваш от седми.
Абе я давай от първи сезон, да ти е по-весело Stuck Out Tongue Winking Eye
Пълна програма.

# 91
А да бе, тъкмо се възстанових от травмата Grinning Значи седми сезон съм гледала със "злоба", защото бая го "попръжвах" твоя Мъж и сценаристите покрай него. Карл кога умира? Помня, че някъде четох, че умира и съвсем се отказах. Значи малко преди това ще съм прекъснала.

# 92
Еее, де да го знам кога умира.
Изтегли си всичко след 7 и превъртай тогава.

# 93
  • Варна
Аз пък приветствах кончината на Глен, толкова неприятен ми беше. Само в първи и втори сезон донякъде ми харесваше, после го отписах тотално и като гледам, сценаристите също, макар и с известно закъснение. Така или иначе беше ясно, че ще умре някой от кръга, в който ги беше наредил Нигън, така че избора на Глен за мен беше добър.

А Нигън нататък претърпя голяма трансформация, така че задължително трябва да се гледат и следващите сезони.

# 94
  • София
По спомен Карл умира в края на сезон 8. Доста време мина и поизчезват някои детайли. Малко след това и Рик го отвлякоха, когато моста се запали. Там лидерката на Боклукчийте много ме дразнеше.

Надявам се героите на Рик и Мишон да бъдат добре доразвити в техния сериал. Много фенове искаха да се появят в основното шоу.

# 95
Нямам търпение за Рик и Мишон.
За Глен хич не ми пукаше, но като цяло Нигън в началото беше брутален и така ги смаза(и буквално и преносно) че направо не виждах смисъл да продължа да гледам. И четях хората как харесват Нигън и не вярвах че е възможно. А той си стана много любим герой😀.
За Карл пък съвсем не ми пукаше, още от втори сезон нямах търпение да го изяде някое зомби, много ме дразнеше.

А аз сега гледам главния сериал за втори път и съм точно до средата на 6ти сезон, малко остава до Нигън.

# 96
  • София
Монологът от около 15-20 минути на Нигън сигурно е най-силният момент в цялото шоу. И героите, и зрителите на сериала са в ужас какво чуват и виждат. А да чакаш няколко месеца да разбереш кой е отнесъл Лусил, още по-натоварващ момент Simple Smile

# 97
Аз чак сега разбирам, че имало още един, Dead world beyond, ще взема да го пробвам. Учудвам се, че фиъра е оцелял 6 сезона, ама като чета, как го гледате с отвращение, ясно. Аз не помня, дали изобщо гледах последния епизод на първия сезон Simple Smile

# 98
Аз чак сега разбирам, че имало още един, Dead world beyond, ще взема да го пробвам. Учудвам се, че фиъра е оцелял 6 сезона, ама като чета, как го гледате с отвращение, ясно. Аз не помня, дали изобщо гледах последния епизод на първия сезон Simple Smile

Как 6 сезона? Осми е в момента, последен. Още три епизода да изгледам и ще изтрия с кеф.
А помнех с какъв кеф чаках новите епизоди, но последните 3 сезона са под нормата на нормална интелигентност.
От някакво уважение към зомбита и сериала майка гледам.

# 99
Да, де, не съм чела внимателно
Но аз и основния го зарязах няколко епизода след отвличането на Рик, той ми беше любимецът  Wink

# 100
Изгледах всичко и приключих с мъката.
СПОЙЛЕРИ
Що годе съм доволна. Че приключи де.
Имаше интересен завършек. Доволна съм и от финала. Обичам щастливи финали.
Аз малко се спойлирах накрая. Та не бях нещо шокирана. Превъртях без да искам напред и видях.
Трой трябваше да умре. Той си беше психопат.
Сега дали беше наистина баща на детето, не е ясно, може би.
Моментът със Скидмарк беше много мил, стопли ми сърцето.
Предвид безумните последни сезони, що годе скалъпеното биваше.
Макар че може и да се впусна в критики.
Оцелелите след толкова години трябва да са обръгнати в битки и това не бяха толкова зомбита за избиване.
Ще ме прощават ама ония в Александрия бяха повече.
Също така защо им трябваше нов дом, просто изтрепват и си оправят островчето.
Александрия беше унищожавана няколко пъти и пак издигана, та тия се излагат. Сценаристите де, актьори играят по сценарий.
Но свърши.
Да се надяваме сериала за Рик и Мишон да го бива повечко.

# 101
  • sofia
На мен пък много ми хареса ,че бяха в Убежището❤️мили спомени🤣

# 102
  • Sofia
А да бе, тъкмо се възстанових от травмата Grinning Значи седми сезон съм гледала със "злоба", защото бая го "попръжвах" твоя Мъж и сценаристите покрай него. Карл кога умира? Помня, че някъде четох, че умира и съвсем се отказах. Значи малко преди това ще съм прекъснала.
И аз така. Нещо сезонът с появата на Нийгън ми дойде в повече. Глен буквално  го размазаха, Карл и него го затриха, Нийгън (харесвам актьора) ми беше прекалено брутален и противен. Та и аз с мъка го изгледах този сезон и спрях.
Сега се реших да го изгледам докрай. И за да съм сигурна, че съм наясно с историята, го започнах от 1-ви сезон. Сега съм на 3-ти, точно след "секциото" на Лори.
И в момента се чудя в какъв ред да гледам другите spin-off-и. Не искам да ги гледам паралелно, предпочитам да ги гледам един по един. Има ли някаква хронология или значение в какъв ред се гледат? Бихте ли ми препоръчали как да ги подредя?

# 103
Оф, сега, сложен въпрос. Гледай си сериала майка.
Фиъра почва от 2015, демек пет години след Ходещите. Може след пети сезон да го почнеш Фиъра, но те не са свързани.
Стават всъщност когато Морган се прехвърля във Фиъра. Ако не се лъжа това става 7 сезон на Ходещите, когато Морган идва за малко и напуска Александрия. Лек спойлер тук, ама нищо съществено. Сега видях, че Морган се появява 4 сезон на Фиъра.
Тоест след финала на битката със спасителите, може да започнеш 4 сезон на Фиъра. Преспокойно първите три сезона може да ги редуваш със сериала майка за момента.
Фиъра за мен до 6-ти сезон е хубав. Не виждам смисъл да гледаш ту един епизод на единия, ту на другия.
После вече нелогизмите взимат превес, но пък нали съм маниак на вселената - гледах.
The Walking Dead: World Beyond може след епизод пети на 9-ти сезон да изгледаш. 2 сезона, нищо особено, но хвърля светлина за някои нещица.
Сериала за Маги и Мъж ми и сериала за Дарил след финала на сериала майка.
Дано да съм била ясна Grinning

Вече за по-точна хронология Дяволо може да каже.

# 104
  • sofia
FTWD епизод 12 ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт