Случаят „Дебора“

• 281 663
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 4 275
Майка ми, баба ми, леля…Голямо носене на вода. Не я обявявам за нищо, аз не съм гледала видео, в което тя е пияна. Коментирам на база същата информация, на която и ти коментираш. Мен ме интересува да разбера доколко е искрен един човек, към който изпитвам искрено съчувствие. И да, щом от една глътка ти се вие свят, то значи, че си се натаралянкал. Голямо тролене, голямо чудо. Нямаш умора.

# 4 276
Чудеса в клипа не очаквайте: все пак тече следствие. Но за мен разказаното беше достатъчно: институциите са проспали чудовищно цялата случка и пак наказани няма. Момичето е изпитвало голямо доверие към тоя изрод заради любовните си чувства към него. За неговия мотив оставам с впечатлението, че този човек просто е психопат. Наистина не мога да си представя нормален човек да извърши такова зверство над момиче, с което е имал връзка. Да го планираш, да го направиш и после супер хладнокръвно да вярваш, че ще ти се размине.

# 4 277
Човека, който го е карал, дал ли е показания, задържан ли е?

# 4 278
Относно "смс-те" до майката на Дебора, те са били пращани чрез месинджър, а не на моб.тел. За пиенето - да, можеше да каже и че се е случвало да се напие, може и изобщо да не е била пияна на клипчето, а да се прави на интересна. Изобщо това какво общо има? Дебора дали е добър или лош човек не е център на темата. Центърът на темата е защо виновните се оневиняват от съда, а  обществото търси вина в жертвата? 🤦🏻♀

# 4 279
Аз разбирам защо го е казала. Самата тя каза, че чете коментари, а там кой знае какви глупости пише Sad
Аз не я осъждам, нито намирам за ненормално на тези години да се напиеш (и аз съм се напивала и то не нарочно, а просто защото ме хваща от малко и като нямам “трейнинг” - абсолютно очаквано така се случва).

Дано изрода получи максимална присъда. Толкова много ми се иска да има справедливост …

# 4 280
  • При семейството си
Човека, който го е карал, дал ли е показания, задържан ли е?
Защо пък той да е задържан? Нали и на неговите показания, свидетелски се основава обвинението, че именно Георги е извършител.

# 4 281
От къде да знам. Свидетел ли е, съучастник ли е, не знам.

# 4 282
  • При семейството си
Откъде тази нова информация, че може да е имало и този да е съучастник, от интервюто при Цанов ли?

# 4 283
Дебора потвърждава версията за домофона и как го е познала по гласа, за да отвори. Също потвърждава и че макар и с маска е сигурна, че е той.
Доста теми, по които имаше информация, не се засягат в интервюто. Като цяло повече разказва за самата им връзка и в какъв тон е протичала. Много ми е жал за това момиче. Толкова млада и наивна в чувствата си. Съвсем по детски си е мислила, че ако кротува, няма да има проблеми. Затова е спряла са носи грим, затова е блокирала свои съученици по заповед на изрода. Мисля си, че каквото и да беше направила, чудовището все щеше да си намери повод. Тотален психопат.
Думите на бащата ме просълзиха. Толкова мъка има в очите на този човек, толкова отчаяние и безпомощност. Майката явно е по-мобилизирана в момента, но бащата ми се видя съкрушен.
Изобщо цялото интервю ми беше много трудно за гледане. Не мога да обвиня жертвата или семейството ѝ в нищо. Просто седя и се кръстя колко ли такива изроди дебнат някъде и мечтаят да извършат същото.

# 4 284
Беше силно видео! Надявам се Дебора да се развива в сферата на музиката и да успее! ❤

# 4 285
Кога са иззети вещите за ДНК експертиза - дрехите, маската, макетния нож? Бях останала с едно впечатление, наскоро прочетох друго, затова си позволявам да попитам, да си натъкмя "файловете".

# 4 286
Почнах да гледам пълната версия. Май ще е на няколко пъти, тежко е.
Стигнах до интервюто с майката.
Опитали да излязат и някаква се навряла между краката почти буквално и да пита какво е това. Белезите явно.
А на Цанов са искали много хора нецензурираните снимки. Явно някакво болно желание за кървища.
Боже, гледам филми на ужасите, фен съм. Но филми. Все фантастики. Не обичам много филми с насилие по истински случаи. Че аз дълго време не исках да ги видя тия снимки.

Последна редакция: сб, 09 сеп 2023, 00:16 от Не се сърди, човече

# 4 287
  • При семейството си
Ние, като общество, маса, буквално се взираме, втренчваме и после извръщаме глави, и плюем в пазвата и като видим хора в инвалидни колички, с по-особен външен вид (например Даун синдром или някой друг), сериозни дерматологични проблеми, белези и други подобни състояния.
Та изобщо не ме учудва, напротив.
Нецензурираните снимки в един момент така или иначе изтекоха, други пък си плащат да видят пълната версия. Хора всякакви.

# 4 288
На мен от цензурираните ми стана лошо. Хич не смятам другите да ги гледам.
По-добре някой филм за зомбита да пусна. Поне знам,че не е реално Blush
Иначе да, платих, но не баш заради този клип, а заради други.
И като знам, че повечето пари отиват за благотворителност, нямам проблем с това.

# 4 289
Мен ме интересува да разбера доколко е искрен един човек, към който изпитвам искрено съчувствие.
Казва в един материал, че е била на дискотека и нещо от рода на: "чувствам се пияна". Не казва, че е пила, а как се чувства, стоейки вкъщи пред огледалото. Трябва да се види контекста, защото не е изключено да е заснела това, защото се е притеснявала, че е имала нещо в чашата. За мен това видео не е нищо съществено.

Бях попаднала в началото на случая на профила на този нещастник - няма да си повтарям мнението, само ще обобщя, че и аз чукнах на дърво, като му видях отвратителната физиономия, защото знам, че няма да седи дълго заключен, а най-вероятно няма да му предложат терапия.

Общи условия

Активация на акаунт