Случаят „Дебора“

• 280 692
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 4 605
E, тя  е била наясно коха ще излезе клипа .

# 4 606
E, тя  е била наясно коха ще излезе клипа .

Именно, не може да каже пуснете го еди кога си, защото не го решава тя. И тук са действали в нейн ущърб.

# 4 607
Е, жалко за Дебора, употребена отвсякъде. И това бързо излизане на клипа не е било случайно и пак коз срещу нея. Нали не мислите, че тя казва кога да излиза клипа, решават си съвсем други хора.

Не е така.
Тя решава доброволно кога ще снима клипа.
Можела е да откаже.

# 4 608
  • При семейството си
Без нейно съгласие и участие ли са пуснати?!

# 4 609
Защо да са действали в нейн ущърб? Галин и предложи да запишат песен във видеото на Цанов , разбира се , че в била наясно кога ще се пусне клипа и песента . Възползва се е от възможността , не смятам , че има отношение към делото .

# 4 610
Разбира се, че с нейно съгласие е пуснат клипа. Друго имах предвид. И да е посъветвал адвоката да задържат клипа за някакъв определен период, от музикалната компания едва ли са щели да се съобразят с него, това имам предвид.

# 4 611
То делото никой не знае колко може да се проточи , тя да си спре живота ли?!

# 4 612
Ами явно клипчето било по-важно. Тя е можела да поизчака със заснемането.

Да Candy, не може да спре да живее.

# 4 613
Аз не разбирам защо клипът се разглежда като нещо в неин ущърб. Защото е чалга, а чалгарките са леки жени, защото в текста, като всяка чалга лирическата героиня обича някакъв нерез, или защото пее и танцува, а би трябвало да не смее да се покаже пред хора.

Кое точно може да се използва в неин ущърб?

# 4 614
Не съм гледала клипа, но като излезе доста хора го обявиха за безвкусен и пошъл.

# 4 615
Да де, нали това питам, какво значение има. Тя може и фалшиво да пее, не знам.

# 4 616
За много хора явно има, защото отнесе доста хейт. Значи тактиката е имала някакъв ефект.

# 4 617
Ирис,
С две думи- моралният облик на жертвата. Съдът е консервативна система. И трябва да е безпристрастен. Освен всичко, при писане на мотиви към присъдата, задължителен елемент са и" причините и условията, довели до деянието" Всичко се преценява. И моралният облик на извършителя- също.
Естествено, там не се правят квалификации, но моралната оценка си стои.
Аз съм защитавала и насилници, и жертви. Винаги водещо ми е било" как съдът ще оцени първо, второ, трето" .
Дори съм имала доста жени/ мъже/, с извънбрачи връзки по време на тежък развод с борби за родителски права.  Забранавам да ги афишират по време на процеса. Ама съм се наслушала,Е , какво толкова, тя/ той знае, тя/ той ми направи това, онова, преби ме, унижаваше ме системно, имам друг,  за мен животът е продължил. Е, да, ама изчакай, нека вземем родителските права, пък после демонстрациите.
Поне моят подход е такъв.
Да, Георги го и увредил жестоко и безмилостно това дете. И ще го накажат. Но у мен стои едно усещане, че момичето употреби нещастието си, за да прави чалга кариера. И че това беше грешка. Трябваше да изкара музикални курсове, щяха да и помогнат много хора да се шлифова. А не, директно полугола и пошла.
Мое мнение.

# 4 618
Не съм гледала клипа, но като излезе доста хора го обявиха за безвкусен и пошъл.

Не понасям чалга, но ми стана любопитно. Опитах се да гледам, не успях дълго да гледам.
Но ми се прииска два шамара да и забия Joy

# 4 619

Не понасям чалга, но ми стана любопитно. Опитах се да гледам, не успях дълго да гледам.
Но ми се прииска два шамара да и забия Joy

Ето виждаш сама. То и без това доста хора смятаха, че си го е била търсила, та с клипа съвсем подсили настроенията.

Общи условия

Активация на акаунт