Случаят „Дебора“

• 280 813
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 4 650
  • София
Дали прочете за какво искат да я шамаросват?

# 4 651
  • София
Не се е променило. Сега адвокатът на Дебора трябва да подчертае по добър начин образа на насилника - той също не е граф, а обикновено л@йно, бияч, който няма задръжки, импулсивен е и свикнал на насилие. И от неговата уста "ще те убия" трябва да се чете като "като нищо ще скоча и ще го направя". Ревността в ниските прослойки също нерядко води до кървави престъпления.

Това според мен трябва да се направи, а не да чакат нея да я шейдват, а той - момина сълза. Умишлено не следя случая освен от тук, но ако майка му се разграничи, ето това ще е пробив също.

# 4 652
# 4 653
И преди имаше коментари за Дебора как си го била търсила и тн

# 4 654
Майка му е ясно, че ще го защити, жена му защо не го?

# 4 655
Не бил насилник, но пък е осеян с татуировки с насилие. И един мармот...

# 4 656

Обичал животните, занимавал се с животни и накрая - хоп, превръща се в животно.
Ох, да не обиждам животните, те са по-хора от такива демони.

# 4 657
  • София
Не е ясно. Понякога гледам дела (предимно чуждестранни, вярно) за разни убийци и не е рядкост майката да се разграничи от ужас какво чудовище е отгледала. Случва се във формация -майка, стояща с баща насилник, примерно.
Това, докъде е докарала детето си, действа отрезвяващо като последна капка преди преливане.

# 4 658
Разни хора, разни идеали.
Скрит текст:
Наскоро гледах филм за Дамър. Канибала, който години е убивал и изяждал хора.
Даже едната му жертва избягва, но полицията връща жертвата обратно в дома на убиеца.
Та неговия баща си беше потресен, наистина, търсеше причината, чудеше се.
Но си обичаше сина. До края си го обичаше.

savii, жена му е не ясно какви им са отношенията. Като нищо може и нея да малтретира. Тя обаче до момента мисля, че няма изявления.

# 4 659
Хм, възможно, но според мен е и до манталитет, не знам дали има някакви изследвания по въпроса де. В България, а и на Блаканите, роднините са много близки, голяма част прекарват целия си живот неотлъчно до децата, като прибавиш и какви сме консерви + сбъркат морален компас по отношение на насилието, мисля, че е мнооого сложно някоя майк ав България да се отрече от детето си.

# 4 660
  • София
И това е непременно лошо? Едно е да си потресен, друго е да се откажеш напълно. Особено ако е 1 дете. А и Дебора е жива, слава Богу

# 4 661
  • София
Естествено, че е лошо Joy
Това, че ти е дете, не значи, че не е изрод, който трябва да си плати. Момичето също е нечие дете. От такива майки произлизат хора като тоя льольо.

# 4 662
  • София /Абсурдистан
Това добиче трябва да изгние в затвора и никога да не излезе от там. Сега е била Дебора, утре ще е някоя друга. Момичето може да е глуповато, ама ние на тази възраст какви сме били. Имала е дни, иначе от такива травми се и умира.
Какво като е направила клип, кой млад човек не иска да е богат и известен и ако може изведнъж да стане такъв. А в чалгата са парите.
За протокола - не понасям чалга.
И между другото къде е жена му? Дума не е казала и не се показва, дано да го е напуснала. Изродът има дъщеря.

# 4 663
“Общественото мнение” показва точно колко е гнило въпросното общество. Ние сме държава, в която жертвите си го търсят. Където ако жена казва “не” всъщност и се иска, ма се прави на интересна. Ако изнасилят момиче не е виновен изродът, който го е извършиш, а е виновно момичето, че е било на дискотека, че е било с къса пола, виновна е майка му, че не го е държала с фереджето у тях.
Виновно е сега момиче на 19 че се опитва да живее с белезите, тези отвън и по- страшните тези вътре. Виновна е щото си сбъдвала мечтата, щото обществото не одобрява визията или песните и.
Ако беше в психиатрия, ако пиеше по шепа хапчета и се бе превърнала в зеленчук гледащ в точка и страхуващ се от сянката си, ако криеше себе си белезите си, доволно ли би било обществото?!

Повръща ми се, като жена и като майка на момичета съм обидена от отношението и коментарите на обществото.
Ако беше мое дете бих поощрявала всичко, което я държи далеч от бездната на депресията и отчаянието. И щеше да ми е знаете през къде за лицемерното мнение на гнилото ни общество.
Защото то обича сеира и грам не му пука за всички Дебори, които са мачкани, бити, изнасилвани и рязани.
Мило момиче, ако четеш - спри да се обясняваш, никога няма да затвориш хорските усти. Живей, бори се, пей и не позволявай никога да вярваш, че ти си виновна! Не си!

# 4 664
  • При семейството си
Жената на Георги, предполагам, се опитва да запази своята и най-вече на детето си анонимността.
И разбираемо.

Общи условия

Активация на акаунт