Случаят „Дебора“

• 281 284
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 615
  • Брюксел / София
Не може да се разкаже това, не намирам думи, трябва да се види… Мажат и замазват, мн са работили, но предстои експертиза на експертизите - не можах да преброя колко… Добри въпроси от журналистите.

# 616
Вече наистина трябва да се направи сайта регистър на такива психопати, както е на запад. Психолога Тодоров, колко пъти говори. Чукваш му името в интернет и го виждаш дали е бил, заплашвал, душил или рязал жена.

# 617
На такива неграмотни постове във ФБ не вярвам.
В обедните новини по БНТ 1 имаше репортаж с някакво момиче, свидетел на случилото се? Тази гавра публична ли е била?
Къде е този брифинг, пуснах Нова, има филм?

# 618
  • Брюксел / София
В обедните новини по БНТ 1 имаше репортаж с някакво момиче, свидетел на случилото се? Тази гавра публична ли е била?
Къде е този брифинг, пуснах Нова, име филм?
По нова нюз е брифинга.

# 619
Къде е този брифинг, пуснах Нова, име филм?
Нова НЮЗ.
https://www.seir-sanduk.com/?id=hd-nova-news-hd&pass=

Безумни са.

# 620
Нямаше как да гледам, но чак не ми се вярва на това, което казвате за брифинга!
Няма да се оправим. Никога! Ще продължаваме да им издържаме невъзможно раздутите структури, с големите заплати и хилядите бонуси и ДМС-та, и ще се молим никога да не ни се налага да чакаме справедливост от български съд или свършена работа от прокуратурата.

# 621
Нямам нерви да гледам как замазват. Важното, което чух е, че обвиняемият се е опитал да се укрие, не са го открили на общо 8 адреса и са го заловили в кола, почти случайно. Явно вече не се чувства толкова недосегаем.
А вчера пострадалото момиче лично е отишло в районното, за да подаде сигнал и за заплахите. Значи се бори милата, браво на нея!

# 622
Това независимото много изглежда на зависимо. От какво - всеки си има отговор.

# 623
  • Пловдив
Момичето отваря вратата, този я удря и след това тя изпада в безсъзнание, след това се свестява вече нарязана и търси помощ от съседи на етажа, след като не намира никой отива на етаж надолу и съседка подава сигнала в 23:20. Това е дала тя като показания!

От пресцентъра на МВР няма прессъобщение за това престъпление. Защо? Никой не знае!

# 624
Ох, намерих го. Ужас....
Момичето наистина е изпаднало в безсъзнание, след юмручни удари и се е свестило вече заклано..... Scream

# 625
Нямам нерви да гледам как замазват. Важното, което чух е, че обвиняемият се е опитал да се укрие, не са го открили на общо 8 адреса и са го заловили в кола, почти случайно. Явно вече не се чувства толкова недосегаем.
А вчера пострадалото момиче лично е отишло в районното, за да подаде сигнал и за заплахите. Значи се бори милата, браво на нея!
Според мен са я посъветвали, защото това е единственият начин, на този етап, на насилника да се повдигне ново обвинение от общ характер, да го задържат, и да му поискат постоянна мярка "задържане под стража".
После ще си прецизират и обвиненията за побоя. Дано този лежи дълго в затвора.
Досега са дремАли всичките прокурори вкупом. Изведнъж рЕзко им се доработи.
Трябва да има наказания за предишния прокурор, който е в отпуск. Колко удобно.

# 626
Чули, че трите власти трябва да са независими една от друга и явно решили да го повторят.
Ама не стигнали до там да прочетат,  че тия независими власти се контролират една друга.
Но много били учили иначе.... какво, не е ясно

# 627
  • Paris, France
Имаше в коментар име на политик, но снощи коментарът беше изтрит. Във фейса това
Одеве попаднах на това, но колко е вярно не знам

Съдийка и сЪдист. Малко като колеги звучат. Този надпис от официална медия ли е? Опростачването върви с пълна сила.

В потрес съм от случилото се. Да пиша  че е ужасно е малко. На момичето и семейството и пожелавам кураж, справедливост и само радост и щастие оттук нататък.

Само искам да спомена, че такива освобождавания от арест се случват и в много други държави, а условни или никакви присъди получават престъпници и извън България. Във Франция съм чела за условни присъди от 6 месеца за групово изнасилване на 15г девствена жена.

Надявам се общественото мнение да накара съдебната система да заработи.

Изрод! За мене този мъж е психично болен.

# 628
Трудно стигала документацията от УМБАЛ до Прокуратурата, бавно и трудно с много обаждания? Цитирам го това. Една Валя Ахчиева ще запали от София и за 1 ден ще вземе тая документация. Правила го, снимала го е. Само съд и прокуратура не могат да вземат документацията....

# 629
От известно време ме е страх да живея в тази държава. А не беше така, исках да работя тук, да си отгледам децата тук. Сега всеки ден се страхувам, че надрусан и пиян "някой на някой" ще ги помете на тротоара или ще ни блъсне на пътя. Наскоро във Варна едно такова леке като този беше изхвърчал с колата си в подлез! Познайник на всички, нищо не му се случи. Друг изрод уби балетист, пуснаха го като забрави обществеността за случая. Миналата година случая в София със Семерджиев и още много такива.
Преди няколко месеца някакъв ненормален съсед влязъл в имота ни с багер, потроши ограда, нанесе щети. Полицията само вдигаха рамене, а след официално подадена жалба, прокуратурата отхвърли жалбата като нищожна. Голяма работа, че някой си събаря ограда, навлиза в чужд имот и нанася щети за хиляди левове. И с това си бездействие, органите на "реда" подхранват и окуражават съществуването на изродите.
Случаят с това момиче ме потресе с жестокостта си и погнуси до ярост с неадекватността на институциите. Не искам дъщерите ми да живеят в България.

Общи условия

Активация на акаунт