Случаят „Дебора“

• 280 219
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Голяма грешка на родителите, че не са раздухали случката веднага, а са чакали до сега. И тогава щеше да се вдигне много шум, и можеше телесната повреда да не бъде променена от средна на лека.

# 121
  • София
Може пък да е добре показването им и жена му да се спаси с детето.
Щом е постъпил така, мога само да предполагам, че надали с жена си е нежен и любвеобилен.

# 122
Извинявам се, не съм чела с подробности за раните по главата. Наистина е ужасно, аз просто под скалпиране си представям едва ли не дране. Каквото и да е, е отвратително, направо тръпки ме побиват. Не съм искала да омаловажа страданията на момичето.

# 123
Каква ти любов, това е ужасяващо издевателство, унижение и садизъм над друг човек и си мисля, че мотивът не е само ревност, а е много по-дълбок.

# 124
  • София
Психопат, бе. Истински.

# 125
Не намирам думи да изразя ужаса си от този садизъм. Ще бъде нужно много време за физическото и психическото възстановяване на момичето. Дали на 18, дали на 48, глупав или не, никой не трябва да преживява подобни ужасии. И подобни зверства не бива да остават безнаказани.

Държава е счупена, обществото ни и то, надявам се на адекватна реакция. Възмутително е това преквалифициране от средна в лека телесна повреда.

Никак не ми се иска да обобщавам, но изобщо не съм изненадана от типажа на този садист - великият патриот с гръмките татуси, бръснатата глава, страшния поглед. Повръща ми се от подобни патриоти, които обаче в последно време се радват на все по-голяма почит в обществото ни.

# 126
  • При семейството си
Може пък да е добре показването им и жена му да се спаси с детето.
Щом е постъпил така, мога само да предполагам, че надали с жена си е нежен и любвеобилен.
Тя жена му защото не знае, че е жена на Г.Г. или там на какъвто му е фейсбук акаунта.

# 127
Съдията затова е съдия, да назначава и допълнителни експертизи и да гони до дупка доказателствата по случая, преди да се произнесе. Няма ли такива права? Кой иначе да го направи? Виновна е и съдийката за мен. И лекарите, издали безумния документ за лека телесна повреда.

# 128
  • София
И е рецидив, деяние извършено в пробация за “същото”.
Нещо?

# 129
Изтипосването на жена му, че и на детето му не е редно и според мен. Тя е ясно, че ще се срамува, но хора всякакви - може някой да реагира агресивно и спрямо тях.

# 130
  • София
Не ме интересуват жена му и детето, редно или не, хората имат право да се възмущават, да е мислил за тях.
По-важното е, че 24 часа след като има гласност на това престъпление той въпреки това, все още е на свобода.

# 131
Ако информацията в "24 часа " е вярна и той е имал предходна среща със закона, ( пак за побой), това не влияе ли в решението на съдията?

# 132
  • София
Не бих обвинявала съдията, без да знам до каква документация е имала достъп.
За разлика от емоционалното обсъждане в интернет, в съда няма място за емоции.
Зависи как е водено разследването, какви доказателства са събрани и т.н.
Бих се въздържала от квалификации, без да има доказателства за корупция, влияние и т.н.
Би, бъркаш ролята на съдията и на прокурора.
Разбира се, може да се окаже различно. Нека не забравяме за убиеца на двете момичета в катастрофата на Черни връх, в чието прикриване редовно е имало участие на действащи полицаи.

Елпис, може да си го знае жената и затова да не смее да си тръгне.
Бърдфлауър, ако пък това е шанс за нея да не са тя и детето й следващи негови жертви? Ако така близките й се сетят да я питат как живее с него?

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 15:14 от Не се сърди, човече

# 133
Таня Арабова пусна един коментар - майки да учат дъщерите си  да споделят, бягат от първия знак на насилие, да се ценят  и не се подлагат на такива насилници.
 Защото и  това е важно. Да разчитат на близките си, че няма на кого другиго. Ако това момиче е оживяло, случайно или не, друго може да не оживее.
 Изглеждат силни батковци с възможности в очите на младите момичета,  но грешката се плаща скъпо.
Той се смята за недосегаем, личи си от резултатите.
 За 400 шева са дълги рани, направени със замах.

Няма да се учудя , ако този има протекция на една партия, все такива патриоти с татуировки .

# 134
Мен ме учудва, че не е имало и съдебнопсихиатрична експертиза, като се има предвид естеството на физическите наранявания и евентуалните им отражения върху психиката на жертвата, а такива неминуемо има. Явно в съдебномедицинската такава доста са "олекотили" нещата, че да мине така тихомълком пред съда.

Общи условия

Активация на акаунт