Случаят „Дебора“

• 281 524
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 285
  • София
инициалите от прессъобщенията на съда са Г.Г.

А по новините одеве бяха написали Г.Т. По Бтв пък обявиха, че двамата са живеели на семейни начала.

Шествие и в Бургас (не помня дали е качвано за там)

https://www.facebook.com/events/162631790170535/?ref=newsfeed

# 286
Започна да става някакво мазало. А това ме навежда на мисълта, че или доста хора са замесени (хора, които са се погрижили да се потулят нещата) или човека, който го е извършил ще се окаже, че не е никак случаен.
А аз мисля, че не са очаквали случая да получи гласност.

# 287
Задържан е мъж, който е заплашвал близка на жертвата. Гледам БНТ.

# 288
Цитирах нескопосано, но през телефона ми е трудно.

И нещо друго, по повод на фен на изверга
Скрит текст:

# 289
тоя работа да не си намери повече дано!

# 290
Имам чувството, че в този град - Ст.Заг. не са излизали въобще от мутренските времена.
Преди повече от 20 години на един познат, който имаше заведение там, го заплашиха, че ще му избият цялото семейство, ако не им даде заведението и той просто заряза всичко и се покри от в едно село в Северозападна България. Още живее там.

# 291
  • София
Типичната риторика на "патриотите". Истанбулската конвенция е вредна. Норвежците ще вземат децата, джендърите са опасни. Как така някой ще им забранява да си бият жените и децата.

# 292
Не искам да казвам какво ми идва да направя на тоя сопол. Цял живот най-много ме е било страх да не срещна мъж психопат. Сега най-много ме е страх дъщеря ми да не срещне такъв, явно има много в последно време. Какво съзнание трябва да имаш да причиниш това на дете…  Кураж на родителите, дано не се откажат да търсят справедливост.

# 293
Кой пък сега е този Виктор Костов от Марица Изток?

# 294
  • Варна
Кой пък сега е този Виктор Костов от Марица Изток?

Явно някакъв друг кретен, който поддържа подобни деяния. И не се свени да го каже публично.

# 295
некъв идиот

# 296
Някакъв фен. Joy
Впечатлена съм колко бързо остана без работа. Полуживата му мозъчна клетка сигурно е в шок.

# 297
Някакъв маймуняк, който иска като порасне да стане като идола си, нарязал момичето. На челото трябва бъде напечатам коментара му, за да четат момичетата, които ще среща.

# 298
  • София
Трябва да се публикува потвърдена информация. Разбираеми са настроенията, но до изясняване на случая е доста първосигнално.
Има престъпление, но явно не е много ясно кой е извършителя. Определено прокуратурата трябва да преосмисли обвинението, защото това не е лека телесна повреда, а  опит за убийство и отвличане-задържане на лице против волята му.

# 299
Браво на Мини Марица, точно така трябва да се постъпва, да се посочва с пръст лошия пример и да се взимат крайни мерки за осъждането на подобни лица, било то и само заради пост в социалните мрежи.
И междудругото трябваше досега МВР да му сложат белезниците и да го разпитат, да му огледат досието хубаво и да предприемат и те  някаква мярка. В Сърбия след убийството в училището имаше доста такива постове от непълнолетни и всичките бяха намерени и привикани на разпит.

Общи условия

Активация на акаунт