Случаят „Дебора“

• 281 537
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Соулмейт, за Мария знам от началото още, бях девойка и тогава се запознах фронтално с издевателствата на личността.

Обаче си мисля друго. Районен съд излиза със становище, което е окей според деянието. Окръжен хал хабер си няма за становището, епикризите, нам колко листа детайлни описания на травмите, няма достъп до досието на рецидивиста, не подозира, че престъпника е в пробация, щото друг отговарял разбираш ли, чете едно заключение от три изречения и се произнася.
положението е Animal Monkey Face Animal See No Evil Animal Speak No Evil

Ами, не искам такова правосъдие, сори

# 451
Кой допусна деградацията….същото това общество, което иначе приема за “звезди” и модели за подражание всякакви Златки, Патки, Николетки, ММ бойци, Дзвер-ве и всякакви други с животински и подобни прякори. Това общество, което иначе ходи с кеф и салфетки във въпросните заведения, охранявани от човекоподобните. Същото това общество, което допуска магистрати, лекари, учители и т.н. да бъдат плюти и тъпкани от подобни човекоподобни. Това общество, което се стреми да сложи силикона, татуировките, направи мускулите, за да се доближи до средата на човекоподобните.
Същите тези човекоподобни са плод на това общество, на кое друго да са.
Именно това е въпросът. Такива хора са пример сред младите, защото изкарват едни пари и се снимат със скъпи вещи, на скъпи места, без да имат реална професия. Отделно постоянното им афиширане по медии, които постоянно те убеждават, че те са ВИП. На второ място, без да го осъзнават някои родители превръщат децата си в бъдещи престъпници. Съвсем едно е детето ти да е палаво, съвсем друго да е разлигавено до безбожност. Когато го оставят да се подиграва и да тормози съучениците си - то е просто по-палаво. Гадната учителка е виновна, че то горкото не е получило максимална оценка или е било порицано. И тази прекалена закрила и постоянно оправдаване един ден води до нарязано момиче, пребит до смърт човек и да не забравяме катастрофите от келешлък, че и там си отидоха толкова невинни хора. Щото на маминото синче всичко е позволено и трябва да мачка, за да го уважават. А щерката трябва да я направим от 16-годишна пластмасово барби, за да я омъжим за милионер, щото като в онази песен "life in plastic, it's fantastic"

# 452
  • Пловдив
При Бонева е имало явно обезобразяване на лицето, което е средна телесна повреда; откъде са данните, че е останало за лека? По мое предположение няма как да е така - ако е бил открит извършителят, което не помня.

_____
Какво от това, че Гьонева имала наказание забележка за забавено дело? Това беше сочено също като някакъв знак колко е корумпирана - ами не е знак за нищо.

_____
Окръжен съд има достъп точно до това, което е в папката по досъдебното производство. Какво е то, не знам. Като не излиза обвинението, до каквото и да има достъп, все тая.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 01:17 от Магдена

# 453
Снимката, която се върти е от 2019 година, не е от сега.

Абсолютно съм съгласна. Съдията, от който зависи дали извергът да е на свобода не разглеждал пробации, не разглеждал това, не му е работа онова. Излиза със становище, че е опасен, но го казва само информативно, понеже не му е в правомощията това и онова. Цирк, пълен. Жалък. Абсолютно е възможно съдийката да си е свършила работата, доколкото е можела, да не бързаме със заключенията, но е факт - правосъдието ни не става и за чеп за зеле.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 01:19 от NotMyCircus

# 454
  • София
Аз съм скептична и към протести вече, да си призная. Протести на пострадали от пътни инциденти, протести на жени, жертви на домашно насилие, протести на майки на деца със специални потребности, протести на почернени родители, загубили децата си, и накрая ЕДНО голямо нищо. Даже точката от закона, която урежда тези отношения между мъж и жена без брак, не е приета. За какво говорим изобщо????

Изродът всъщност не е персонал на дискотеката, а на някаква фирма Ронин 99, вижда се от униформата, с която са го снимали.

Скрит текст:
Така или иначе е свързан с дискотеката, гледах снимките му във Фб и постоянно е висял там и е споделял събитията им в постовете си. Може би фирмата му е имала договор със заведението. Те просто в поста си, че не работи там, си измиват ръцете по най-елементарния начин. Вярвам на информацията, че момичетата са припадали по него. Доста е отвратително как приятелите му го защитават, но не съм изненадана. Дано момичето се съвземе поне малко за същинското дело и да даде някакви показания.
Да не слушаме само как трябвало да чуем и другата страна и как това не е цялата истина, все пак на очите си ли ще вярваме или на приятелите на изверга...
Еми добре, нека излезе пред камерите и да чуем неговата гледна точка, ако е сигурен, че е наклеветен и е толкова вървежен, че чак от ревност някой ще се нареже сам, защото то така излиза от писаниците, ако са негови. Тя била наркоманка и го ревнувала т.е. от ревност си е причинила сама?! Ама май не е баш така, защото нещо взе да не му стиска, както и на аверите му, които си изтрили постовете си, защото са "пичове".

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 01:21 от missence

# 455
За сега говори ли се за протест във Варна? Разбрах, че ще има в Бургас, Стара Загора и София в понеделник 18ч.

Ще има и във Варна по същото време:
https://www.facebook.com/events/s/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE … /298228259353860/

Иначе и аз съм скептична към протести, като са извън София никой не им обръща внимание Sad

# 456
  • Пловдив
При Бонева е имало явно обезобразяване на лицето, което е средна телесна повреда; откъде са данните, че е останало за лека? По мое предположение няма как да е така - ако е бил открит извършителят, което не помня.

_____
Какво от това, че Гьонева имала наказание забележка за забавено дело? Това беше сочено също като някакъв знак колко е корумпирана - ами не е знак за нищо.

Взех го от нейния профил това, просто в предния скрийншот името не се вижда

# 457
  • София
Аз съм скептична и към протести вече, да си призная. Протести на пострадали от пътни инциденти, протести на жени, жертви на домашно насилие, протести на майки на деца със специални потребности, протести на почернени родители, загубили децата си, и накрая ЕДНО голямо нищо. Даже точката от закона, която урежда тези отношения между мъж и жена без брак, не е приета. За какво говорим изобщо????
А, не.
При Семерджиев имаше прецедент в съдебната практика, обществото си свърши работата.

Надявам се, силно се надявам от личното ми омерзение и този път да е така.

# 458
Надявам се семейството на момичето да има назначена охрана.Да не реши някой приятел на изрода да ги сплаши.Страхливият изрод не смее да застане зад деянието си,избягал е.Интересно кой и къде го укрива.Би трябва да строят приятелският му кръг на разпит.Няма да се справи без помагачи.Свобода или смърт.....Свобода за него няма да има.Нека направи избор сам.
Цитат
Аз съм скептична и към протести вече, да си призная
Нормално.Ако е за рсм,украйна и глупости да сменят нац.празник,само тогава се размърдват депутатите.На това се обръща внимание в София.

# 459
  • София
Приятелите на изрода са свили перки и ще мишкуват сега. Ще ги емнат до един, кой заплашва и защо.

# 460
  • София /Абсурдистан
Къде е избягал психопатът?

# 461
  • София
Ще разберем.
Охранител е, не е банкер.

# 462
Селякът помагал за семейния бизнес на баща си, известен в района като Пържолата. Гледали животни, най-вече коне, а майка му работела в селската поща.
Мислите ли, че баща с този прякор може да отгледа нещо читаво?

# 463
  • София
Мога, да. Даже много стойностни хора могат да отгледат.

# 464
  • София
Скрит текст:
Надявам се семейството на момичето да има назначена охрана.Да не реши някой приятел на изрода да ги сплаши.Страхливият изрод не смее да застане зад деянието си,избягал е.Интересно кой и къде го укрива.Би трябва да строят приятелският му кръг на разпит.Няма да се справи без помагачи.Свобода или смърт.....Свобода за него няма да има.Нека направи избор сам.
Цитат
Аз съм скептична и към протести вече, да си призная
Нормално.Ако е за рсм,украйна и глупости да сменят нац.празник,само тогава се размърдват депутатите.На това се обръща внимание в София.
Еми те само с това ни занимават денонощно. И в София вече не обръщат внимание. 240 човека си правят каквото искат. Да ги изтъпанят сега поименно тези, които са отхвърлили тази точка от закона, която регулира тези отношения мъж-жена без брак. Днес Денков обяснява, че бил потресен. Еми и ние сме потресени, ама нямаме тази власт. Властта е в ръцете му, давайте, ковете закони и вкарвайте дискотекаджията зад решетките. Да видим, дали следващият мачо ще посмее да посегне?

Селякът помагал за семейния бизнес на баща си, известен в района като Пържолата. Гледали животни, най-вече коне, а майка му работела в селската поща.
Мислите ли, че баща с този прякор може да отгледа нещо читаво?
Вярвам, че една голяма част от родителите не познават децата си, за голямо съжаление. Улисани в желанието си да докарат някой лев и евентуално стандарт на семейството, ритъмът на живота ги поглъща, и докато се обърнат, децата вече са пораснали, а родителите не могат да ги познаят.

Общи условия

Активация на акаунт