Случаят „Дебора“

• 280 562
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 4 545
И там е една тегава дискусия...

# 4 546
Обаче ми прави впечатление , че масово се оправдава /обясмвва насилието над жени. 😞

# 4 547
Точно... Тя защо е говорила с него?😳

# 4 548
Още ли се обсъжда Гущерова?
Защо не си направите тема за нея?

# 4 549
Ако няма данни, защо точно него са арестували, а не друг човек?
Вероятно защото тя му е споменала името. Ако беше споменала твоето щяха да арестуват теб. Както виждаш това не са данни за извършено престъпление.

# 4 550
  • При семейството си
Малко разяснения коя мярка е обявена за незаконосъобразна, остава или не в ареста Георги:
https://dnes.dir.bg/temida/prokuraturata-nezakonniyat-arest-na-p … to-mu-pod-strazha

# 4 551
Малко разяснения коя мярка е обявена за незаконосъобразна, остава или не в ареста Георги:
https://dnes.dir.bg/temida/prokuraturata-nezakonniyat-arest-na-p … to-mu-pod-strazha

Дано повечето подскачащи тук да разберат разликата и да се успокоят.

# 4 552
Ще видим....

# 4 553
Какво има да се гледа, за различни неща става дума. Административен акт за задържане за 24 часа и съдебно постановление с мярка за неотклонение задържане под стража са различни.
Важното е, че са го задържали веднага. А, че акта бил отменен, голяма работа.

Последна редакция: чт, 06 юни 2024, 23:47 от Diorela

# 4 554
Развитието по делото Дебора от днес, освобождават Георги под домашен арест
https://dnes.dir.bg/temida/deloto-debora-georgi-izliza-ot-aresta … a-mayka-y-2-chasa

# 4 555
Яд ме е на майката на Дебора, честно. Естествено, че ще има разминавания във версиите, 1000 пъти разказаха в различни предавания, 1000 пъти се променяха някакви детайли. За мен те са без значение, но е напълно логично, че това ще е само минуси в един съдебен процес.

Адвокатът на Георги какво се опитва да каже с платения клип? Че от дарения са платени? Аз това разбирам.

# 4 556
Е, ясно. Връзки е пуснал.
В България и сериен убиец да си  и то от най-жестоките, пак може под домашен арест с гривничка да те пуснат Grinning

А чалга клипа какво общо има с делото.
Платено, неплатено, какво общо има с делото?

# 4 557
E, чакай малко! Все пак задържането не е наказание, а мярка за неотклонение.  Не могат да го държат неограничено. Иначе адвокатът му се опитва всякак да подрони доверието към Дебора и майка и. Те обаче му помагат.  Още от самото начало не звучаха съвсем убедително показанията на пострадалата, някак в последствие се доуточняваха и допълваха. Това е коз за защитата. От друга страна общественото мнение е твърдо за присъда. Да видим какво ще стане.

# 4 558
Точно! Всякачески улесняват адвоката му.

В допълнение, присъдата за средна телесна повреда не е ли до 6 години? За жестокост ме съмнява да добавят някоя, то вече мина година, още една под домашен арест, те останаха 4...при добро държание - още ще се свали. Ще точат делото, докато могат.

# 4 559
Въобще много позорно дело за държавата ни.
Ясно е, че е той.
Не знам, не съм там, не им знам показанията и как уж ги улесняват.

Колкото до показанията какви точно пропуски има? Къде пише пропуските?

Общи условия

Активация на акаунт