Случаят „Дебора“

• 280 909
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 5 235
https://www.youtube.com/watch?v=f16CSgn3pQI

https://www.vesti.bg/bulgaria/namerihme-ia-v-nechoveshko-systoia … -priiatel-6211363

Поредния Гошко и е на свобода.
И се питам защо. Защо не е арестуван след това нападание, че и свидетели е имало?

# 5 236
  • София /Абсурдистан
Нищо чудно. Тук е така.

# 5 237
Така е.
Ето още една весела историйка

https://www.youtube.com/watch?v=Odqp4ocUrrg

Абе въобще на полицията не може да се разчита и на техните ограничителни смешни заповеди.
Взимаш малко парички, наемаш който трябва. Малко бой, чупене на крайници. И четирите разбира се.

# 5 238
Вината не е на полицията, а на закона и на прокуратурата. Ако за нарушаване на ограничителна заповед следва автоматичен пандиз от 3 месеца при първо нарушение и двойно при второ няма да е така. От опита си с договори знам, че всяко изискване остава само пожелателно, ако няма санкция за нарушението му.
Освен това за домашно насилие трябва да се въведе някакво бързо производство. Иначе как да го задържат за повече, като задържането не е наказателна мярка? Това, че е подута и посинена вероятно е лека телесна повреда, той има чисто минало и адресна регистрация, пак по закон не могат да го държат затворен ей така.

# 5 239
ЧС, ти изгледа ли клипа? Не че си длъжна де.
Ограничителните заповеди в България са смешни неща. Както е видно и от историята. Нищо не значат.

Второ, полицията също носи вина, защото там работят повече мъже и доста от мъжете работещи там са също кукумицини, които одобряват насилието над жени.

https://www.youtube.com/watch?v=BC1XB6DbNbI

В този клип след насилие полицайчето виж какво и казва. 7,44 минута някъде. Дано ти стане ясно каква сган работи в полицията. Сган.
Интересното е, че е и детето има ограничителна заповед от бащата, но друг закон позволява на бащата да го вижда.
О свещена тъпота.

Принципно е редно при насилие автоматично бащите да се лишават от родителски права. Автоматично.

На една друга след побой и е отстранен яйчника и това се води средна телесна повреда.
Абе пишете го лека бре, какво се занимавате. Нали има още един яйчник.

# 5 240
Честно, всеки път, когато мерна някъде мутрата на оня, ми се повдига. И за Дебора, не знам само аз ли си го мисля, но не бих се учудила, ако се окаже, че баща й упражнява насилие върху майка й. Това би могло да обясни защо се е захванала с подобен типаж, ако вкъщи вижда как баща й унижава и мачка майка й ежедневно, сигурно си мисли, че това са нормалните отношения между мъж и жена. Кой знае какво се случва у тях. Това, че си бесен, че дъщеря ти е осакатена, не означава, че не млатиш жена си. Някъде някой беше писал коментар, как насилниците гледат на жените и дъщерите си като на собственост и затова, когато някой друг посегне на тази собственост, са бесни, но не непременно, че им пука за тях истински. Много вероятно е Дебора просто да е възпроизвела модела на майка си, събирайки се с насилник. В общество като нашето, не е изключено като възможност.
Дано не съм права, разбира се, и Дебора успее да подобри живота си, още е много млада. Дори това, че направи поп фолк песен, не е болка за умиране, младите хора на тази възраст търсят себе си и експериментират непрекъснато. Може след пет-десет години да се чуди на акъла си.

# 5 241
  • София
Жена му се е събрала с насилник, не Дебора.

# 5 242
Как да спра да ми излизат нотификации по тази тема? Не ми е интересна.

# 5 243
Как да спра да ми излизат нотификации по тази тема? Не ми е интересна.

Запрати я в кошчето

# 5 244
  • София
И аз се опитах да ги спра, но упорито пак ми излиза. Примирих се.

# 5 245
  • София
Второ, полицията също носи вина, защото там работят повече мъже и доста от мъжете работещи там са също кукумицини, които одобряват насилието над жени.
В този клип след насилие полицайчето виж какво и казва. 7,44 минута някъде. Дано ти стане ясно каква сган работи в полицията. Сган.
Как точно се очаква жена-полицай или дори няколко да надвият мъж, без специални бойни умения и без да го застрелят? А докато наричаш някого сган, вероятно и той ще се отнася с теб като със сган.

# 5 246
Как точно се очаква жена-полицай или дори няколко да надвият мъж, без специални бойни умения и без да го застрелят? А докато наричаш някого сган, вероятно и той ще се отнася с теб като със сган.
В случая е мъж, защо споменаваш жените полицаи?
А колкото до жените полицаи -ако не могат да се справят със задълженията на полицай, да не са кандидатствали за полицаи. И е длъжна да има умения щом е полицай.
Имам очаквания еднакви.
В армията примерно има жени, които също са ходили на война и са се били.
Не говоря само за нашата.
Принципно досега с мен на се са отнасяли като сган, но и те не знаят аз какво мисля за тях, така че  логиката ти куца Grinning

# 5 247
  • София
Казваш, че повечето полицаи са мъже, т.е. гадове.
Насилниците също са мъже. Така че какво предлагаш? Остава единствено полицайКИ да надвиват насилниците.

# 5 248
Ама къде съм предлагала това? Kissing Heart
Какви неща си смучиш от пръстите не е истина просто.

# 5 249
  • София
Ама къде съм предлагала това? Kissing Heart
Какви неща си смучиш от пръстите не е истина просто.
"Второ, полицията също носи вина, защото там работят повече мъже и доста от мъжете работещи там са също кукумицини, които одобряват насилието над жени."
Не че си напълно неправа, но такива са наличните кадри. Нобелови лауреати не работят там.
Жертвата е от етноса, в който тези неща винаги са съществували, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт