На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 90 976
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • Русе
На касата казвате че искате карта. Това е.
И само това? Четох из старите теми, че и телефон местен искат...а преди пазаруване ли се иска?
Карта индирим. Това е достатъчно.
А за най-сигурно - Мъни карт. Реално това пише на самата карта.

# 181
Картата за туристи без турски телефонен номер е активна 30 дни.
След това се купува нова карта.
 Картите регистрирани с турски телефонен номер са безсрочни. Ние имаме една карта отпреди 10 години и още пазаруваме с нея.

# 182
  • Бургас / UK
Картата за туристи без турски телефонен номер е активна 30 дни.
След това се купува нова карта.
 Картите регистрирани с турски телефонен номер са безсрочни. Ние имаме една карта отпреди 10 години и още пазаруваме с нея.
Моята беше активна повече , може би 3-4 месеца, но след 7 месеца застой трябваше нова 😊

# 183
  • Русе
На 11.03 си купих поредната карта. На 28.06. пазарувах с нея. Така, че в някои случаи е валидна и повече. Винаги пробвам.

# 184
Здравейте! Смятам да посетя Одрин за абитуриентска рокля. Към кои магазини да се ориетнирам?

# 185
Здравейте, мислим да направим голям пазар от Одрин с неща за банята, включително и плочки но Незнам до каква сума може да пазаруваме без да трябва да плащаме някакви допълнителни такси, като мито или ДДС. Някой може ли да ми каже ориентировъчно изискванията при преминаване на границата

# 186
  • Бургас
Първа страница на темата - 300 евро на човек.
https://customs.bg/wps/portal/agency/home/info-citizens/info-tra … -personal-luggage

# 187
Препоръчайте ми моля заведение около реката за вечеря с компания ! През Гугъл картата виждам само един ресторант около реката. Има ли други? Или аз търся по грешен начин?!? Благодаря предварително!

# 188
  • добрич
Здравей те, може ли актуални цени на препаратите на борсите? Къде  е по изгодно да се пазарят-борсите или супермаркетите?

# 189
  • Пловдив
Момичета и момчета, къде казвахте, че сте хапвали вкусен чийзкейк в Одрин? Спомням си, че даже и снимки имаше( оххххх, ще се задавя), правих си скриншоти, но все още не мога да възстановя данните от там където ги съхранявах, а много ми се хапва.

# 190
  • София
Момичета и момчета, къде казвахте, че сте хапвали вкусен чийзкейк в Одрин? Спомням си, че даже и снимки имаше( оххххх, ще се задавя), правих си скриншоти, но все още не мога да възстановя данните от там където ги съхранявах, а много ми се хапва.
Според моите записки - в Kahve Dunyasi. Цитирам: "Чийзкейкът им също е топ! Как са я направили тази глазура с лимон, хем леееко сладка, хем тръпчива и в същото време топяща се... " Simple Smile

# 191
  • Пловдив
Много благодаря! Това описание и аз си го спомням.

# 192
Да ви кажа в четвъртък срещу петък минахме границата за два часа, в 23 и 15 бяхме на турска страна, в 1 и 20 бяхме излезнали. Гастарбайтерите очевидно не са се изнесли, да, колоните не са толкова застрашителни, но очаквах по това време да минем доста по-бързо. Имаше и деца в колите, които си мислех,че би трябвало да са на училище. Около нас гледах, че няма българска кола. В една от колите успоредно до нас имаше семейство, които спяха, даже и шофьора, та ходиха да му чукат на прозореца да се движи, чак ми стана жал и се питах тоя човечец как ще шофира на толкова дълъг път като му се спи още на границата.

# 193
В Мадо.

# 194
Здравейте, предстои ми пътуване за няколко дни  в Одрин и търся препоръки за добър ресторант за вечеря

Общи условия

Активация на акаунт