На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 90 950
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Аз веднъж влязох в такъв магазин – нито цените бяха по-ниски от тези на другите магазини, нито пък изборът от стоки беше по-голям. Нищо не си купих и излязох.
Предпочитам да пазарувам от Мигрос, Тугра, Филе, Онур, Бим, Бизим... Знам в кой от тях какво мога да намеря по-изгодно. Хубавото е, че ако нещо на промоция е свършило в един магазин, то може да се намери в друг от веригата. Вече няколко пъти ми се случва нещо намалено да липсва в големия Мигрос, а да го намеря в някой от по-малките.
Общо взето, голямо обикаляне пада. Simple Smile

# 211
  • ...живея на последния етаж...
Kooperatif мисля че се казват тези държавните магазини. И да, наистина нито е по-евтино в тях, нито има голям избор. Веднъж съм влизала в такъв и нищо не купих, припомних си нашите магазини от времето на СОЦ-а - големи щанове, с наредени едни и същи продукти.

# 212
Аз коментирах Ердоган, не Кооператив. Във вторите не съм влизала.

# 213
  • добрич
Здравейте,може ли да ми кажете има ли около мол Ераста магазин за платове,но не за пердета.Бъдеща абитуриентка иска плат за рокля.

# 214
Здравейте, на пазара в Сряда има ли дрехи/обувки или е само зеленчуци?
И в колко часа започват?

Благодаря!

# 215
За пръв път ще ходя на пазар до Одрин, разбрах координатите на двата мола. Моля да ме ориентирате къде има качествени маркови дрехи и обувки, кожени облекла също. И също предполагам в моловете може плащане с карта,  има ли смисъл и колко пари да обменя за малко зехтин, маслинки, кашакавал...50 евро? Да не ми остават

# 216
Пазарувайте с Револют.
Ако ви остане валута, ще си я обърнете обратно в лева в приложението.

# 217
  • Бургас
И в двата мола има магазини на различни марки. Деримод - кожени якета и обувки, Аяккаби - магазин с едно жълто лого, пак за обувки. Преди поне там имаше голямо разнообразие. Сега не знам как е.
В турския ADL също има хубави дрехи, но не са евтини.
За мъжко - Пиер Карден.

# 218
Знае ли някой кои марки брашно са хубави?

# 219
  • Стара Загора
Аз да питам, понеже не съм ходила и не търся пазар. Предпочитам да ида в непазарен ден/планирам вторник/, че да е по-малък трафика на границата. Търся пердета и преди бях писала, предполагам в магазините също е изгодно за такава покупка?

# 220
И в двата мола има магазини на различни марки. Деримод - кожени якета и обувки, Аяккаби - магазин с едно жълто лого, пак за обувки. Преди поне там имаше голямо разнообразие. Сега не знам как е.
За мъжко - Пиер Карден.
Благодаря! А от познантите хубави марки освен BOSS и USPolo, кои други има? Къде мога да видя марките магазини вътре?

# 221
Знае ли някой кои марки брашно са хубави?

Всички, които съм взимала, са били хубави. Например Söke, Sinangil...

# 222
  • Бургас
В сайта на "Ераста" ги има марките.
https://erastaedirne.com/magazakategori/alisveris/
Boss няма. Има "Пиер Карден"Simple Smile
От дамското - ipekyol.

# 223
За мъжко - Пиер Карден.
Благодаря! А от познантите хубави марки освен BOSS и USPolo, кои други има? Къде мога да видя марките магазини вътре?
Марките от рода на Boss са в Истанбул. В Одрин са основно турски брандове.

# 224
  • София
За пердета аз съм доволна много от Тач, но въпрос на вкус и пари. Аз нямам оплаквания за 3 апартамента за всички прозорци а има на Места два са тип витрини. И са по 7 8 метра на 2.50 и за тънки и дебели дадох 3300 лева с ушиването и закачени кукички о това беше безплатно.

Общи условия

Активация на акаунт