На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 45

• 90 040
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
  • Бг-мама
Сайтът е за лекарства, а пробиотиците не са. По принцип добавките са по-скъпи. Може на място да проверите.
Ясно. Благодаря!

# 301
  • Бургас
Имат пробиотици най-различни, Reflor съм купувала, гледам, че към момента е около 200 лири 10 сашета.
Линексът при нас е по-евтин.

# 302
Биогая-та на капки беше по- скъпа от БГ.
Няколко пъти съм ходила с автобус и си беше супер готино преживяване,има време за всичко и пазар и похапване. Всички тези еднодневни екскурзии са с цел шопинг и идеята е да сте доволни и пак да пътувате с тях. На границата никой не проверява щателно, случвало ми се е 2 пъти само с кучета да обиколят. Всеки път попадам на много готини компании в автобуса и става много весело.
Миналата година преди баловете половиния автобус беше с деца тръгнали за рокли и костюми, преживях с тях всяка вратовръзка, гащи, чорапи, кренолини ,фусти Joy
големи сладури бяха.
Пробвайте с автобус поне да знаете как е от личен опит.

# 303
Здравейте момичета ! Бих искала да попитам за режима на влизане и излизане  в Турция . Колата е на мое име , но шофира приятелят ми, с когото живеем на семейни начала на един и същ адрес, нямаме брак  . Може ли той да влезе и излезе през границите , да шофира той , както и в самия Одрин . Като аз ще бъда в колата. Преди година сме влизали така без проблем но се обърках с тия нови правила  . Винаги нося големия талон на колата Необходими ли са някакви документи и изобщо възможно ли е така.Благодаря предварително ако някой може да помогне с информация !

# 304
  • here and now
Нищо ново няма всъщност. Пътувате си както до сега.

# 305
Много благодаря , защото бях чула , че задължително собственика шофира и по гравиците и в Турция

# 306
Много благодаря , защото бях чула , че задължително собственика шофира и по гравиците и в Турция

Не, но който мине границата с колата като шофьор, само той трябва да управлява до излизането от Турция.

# 307
  • София
Здравейте, влизам, за да благодаря на потребителката, която беше писала по-напред в темата за момчето, което е на видима възраст около 15-16 год. на пазара, което продава маслини. Говори чудесно български, купихме си маслини и чудесно сирене от тенекия, което даже вакумираха на място на бучки. За пазара до Марги става дума, Одрин.

# 308

Не, но който мине границата с колата като шофьор, само той трябва да управлява до излизането от Турция.

Благодаря много !

# 309
  • София

На нас не са ни правили проблем досега. Много често мъжа ми кара на влизане, а аз карам на излизане. Колата е на мое име, но имаме сключен брак, ако това има значение.
Да попитам къде спирате за синия пазар, разбрах че е на булеварда след Марги и всяка идея ще ми е полезна. Не съм ходила от април, а и все още ли тоя паркинг е скъп говоря за големия след табелата на Одрин в дясно на светофара.

# 310
Понеже нямаше места точно около пазара, спряхме на паркинга зад х-л Марги, непосредствено до входа на мол-а. Близо е. И е безплатно.

# 311

Колко пъти да напишем че това не е така. Няма проблем и друг да ви кара колата било то просто познат --стига да си спазвате правилата.

# 312

Колко пъти да напишем че това не е така. Няма проблем и друг да ви кара колата било то просто познат --стига да си спазвате правилата.

Иии къде точно съм написала, че има проблем, че ме цитираш?

# 313
Цитирам отговора Ви и въпроса, защото отговора ви не е верен.

# 314
  • Варна
Моя позната имаха големи проблеми по обсъждания въпрос кой шофира на влизане и излизане.

Колата е на нейно име, мъжът й шофира с пълномощно.

Минават през Малко Търново и въпреки, че той е шофьора, на гишето е премълчал това и тя е регистрирана като шофьора.
Тя остава в болница. От болницата издават документ, че е хоспитализирана.

Той се връща с колата, разбира се, пълномощното си е в него, но на Малко Търново са го държали много часове, като турците не са искали да му разрешат да напусне Турция, въпреки документа от болницата и въпреки пълномощното, защото жена му била регистрирана като шофьора на колата при влизане в Турция.

Това беше лятото, преди 3-4 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт