На море в България 2023 г.! - 3

• 48 027
  • 518
  •   1
Отговори
# 195
Попадна ми клипче на Гъмзата от ресторанта на хотел Тиара, който от няколко години съм забелязала, че семейно почиват. Изглежда доста добре ресторанта им, определено има избор и според мен всеки може да намери какво да хапне на ОИ.
https://www.facebook.com/reel/109617338877515?fs=e&s=TIeQ9V

# 196
Точно така изглежда ресторантът на Тиара, с уточнението, че е снимано явно към момента на отваряне за съответното хрананене. После настава битка и мазане, нж това е в резултат на поведението на почиващите.

# 197
Винаги бих избрала Грифид пред стар хотел в Албена.

# 198
Попадна ми клипче на Гъмзата от ресторанта на хотел Тиара, който от няколко години съм забелязала, че семейно почиват. Изглежда доста добре ресторанта им, определено има избор и според мен всеки може да намери какво да хапне на ОИ.
https://www.facebook.com/reel/109617338877515?fs=e&s=TIeQ9V
Приятел е на собственика и е нормално да го рекламира. Но истината е, че клипа отговаря на предлаганато в хотела. Препоръчвам !!

# 199
Аз пък от миналата година открих удобството от ОИ и наминавам да похваля и тук Белведере в Приморско. Не всичко е брилянтно, но за цената си е чудесен. Бих повторила.

# 200
Здравейте!  Дали някой има наблюдения за Сол Несебър Ризорт? Доколкото виждам са три хотела,  но кой е най-близо до плажа и като цяло каква е ситуацията с плажа? От снимки изглежда малко оскъден...

# 201
Здравейте!  Дали някой има наблюдения за Сол Несебър Ризорт? Доколкото виждам са три хотела,  но кой е най-близо до плажа и като цяло каква е ситуацията с плажа? От снимки изглежда малко оскъден...
Там съм в момента. И трите хотела са над плажа, той е на 20 стъпала надолу,  но не може да се разчита на него особено, миниатюрен е и чадъри има само за хотел Палас. Другите не съм гледала, ние сме в Сол Несебър Бей и имаме шезлонги само около басейна и на т.нар.слънчеви тераси(те са под едни борове и е доста приятно).  Всеки от трите хотела си има басейн, аквапаркчето също е прилично.

Много съм доволна от АИ, персоналът много се старае навсякъде. Хотелите са пълни с чужденци,  много поляци и чехи, предимно семейства с деца.

# 202
Здравейте!  Дали някой има наблюдения за Сол Несебър Ризорт? Доколкото виждам са три хотела,  но кой е най-близо до плажа и като цяло каква е ситуацията с плажа? От снимки изглежда малко оскъден...
Там съм в момента. И трите хотела са над плажа, той е на 20 стъпала надолу,  но не може да се разчита на него особено, миниатюрен е и чадъри има само за хотел Палас. Другите не съм гледала, ние сме в Сол Несебър Бей и имаме шезлонги само около басейна и на т.нар.слънчеви тераси(те са под едни борове и е доста приятно).  Всеки от трите хотела си има басейн, аквапаркчето също е прилично.

Много съм доволна от АИ, персоналът много се старае навсякъде. Хотелите са пълни с чужденци,  много поляци и чехи, предимно семейства с деца.

Здравейте,а знаете ли каква е цената на шензлонгите и чадърите ние от 17,08,23 сме в Несебър Маре как е храната,запачват ли се шензлонги на басейните топла ли е водата във басейните,

# 203
Шезлонгите край басейните(безплатни) се запазват от ранна сутрин - към 7. Водата се стопля от слънцето, за мен - след обяд 🙂 на плажа има платени шезлонги(не към хотелите) по 10 лв.
Храната в Бей е чудесна,  разнообразна, всеки ден нещо ново, месо се пече на място, готвеното е различно всеки ден, плодове и зеленчуци колкото искаш, аз си отядох на череши - не знам откъде са и как ги съхраняват,  но са вкусни. Сутрин имат страхотна баница, хрупкава, немазна, 4-5 вида яйца, каши, елда, бекони, колбаси... само десертите са по-еднообразни. Има и тематични вечери, има и допълнителни ресторанти с немска и испанска кухня, суши корнер(сушито не е много добро, мисо супата няма много вкус на мисо, но е плътна и люта, вкусна). Децата са много доволни от бургерите до басейна. Говоря само за Бей. В Маре не знам как е, но би трябвало да е на същото ниво.

# 204
Аз имам питане: знам, че собствениците на Марина Сендс имат хотел и в Слънчев бряг. Някой знае ли кое е хотела?

# 205
Колебая се между Грифид Арабела и Ралица Супериор за следваща седмица. Някой с впечатления от тази година? Не срещнах скорошни отзиви в темите за Албена и  Златни Пясъци. И в двата предлагат достъп до аквапарк, което е важно за децата. Simple Smile
В момента сме в Грифид Арабела. Ако все още не ви е късно, мога да дам подробен отзив.

# 206
Чак пък несравнимо в Гърция не бих казала, че е. Не знам защо всеки си мисли, че е по-евтино там, при условие че предлагат само главно спане, ресторантите им не са нищо особенно и не са никак евтини и са главно с пържена храна.Едно фрапе 7-8 евро ама защото има безплатно ползване на чадър на плажа и никой не мрънка, че е скъпо. Хотелите им са мега занемарени освен ако не си в някой скъпарски за 5-6к за една седмица. И пак не е гаранция, че ще ти е хубаво. Едни познати ходиха в скъп хотел на Халкидики и не останаха никак впечатлени нито от условията, нито от каменистите плажове.
Когато искаш да мрънкаш за БГ черноморие винаги може да се намери за какво, различни хора, различни претенции, но все пак още има и още хубави места. И в крайна сметка хотела не може никога да задоволи всички претенции на някой хора дето примерно даже вкъщи не ядат морски дарове ама на морето са решили, че трябва хотела да им предлага октопод и акула..
Предложете на Вашите познати този хотел https://www.antigonibeach.gr/?gclid=Cj0KCQjwuNemBhCBARIsADp74QTZ … 87soaAoOAEALw_wcB
и нека после да изкажат мнение! За мен това е перфектното място за почивка! Не се сещам за едно нещо, което не ми допадна. Единственото, което съм разбрала за гърците е, че не трябва да се вярва на снимките им. Но тази година решихме да вдигнем малко критериите си, съответно и звездите, и нямахме такъв проблем. Докато в БГ и на 5-6 звезди все се намират кусури! И не е мрънкане, а усещане!

# 207
Чак пък несравнимо в Гърция не бих казала, че е. Не знам защо всеки си мисли, че е по-евтино там, при условие че предлагат само главно спане, ресторантите им не са нищо особенно и не са никак евтини и са главно с пържена храна.Едно фрапе 7-8 евро ама защото има безплатно ползване на чадър на плажа и никой не мрънка, че е скъпо. Хотелите им са мега занемарени освен ако не си в някой скъпарски за 5-6к за една седмица. И пак не е гаранция, че ще ти е хубаво. Едни познати ходиха в скъп хотел на Халкидики и не останаха никак впечатлени нито от условията, нито от каменистите плажове.
Когато искаш да мрънкаш за БГ черноморие винаги може да се намери за какво, различни хора, различни претенции, но все пак още има и още хубави места. И в крайна сметка хотела не може никога да задоволи всички претенции на някой хора дето примерно даже вкъщи не ядат морски дарове ама на морето са решили, че трябва хотела да им предлага октопод и акула..
Предложете на Вашите познати този хотел https://www.antigonibeach.gr/?gclid=Cj0KCQjwuNemBhCBARIsADp74QTZ … 87soaAoOAEALw_wcB
и нека после да изкажат мнение! За мен това е перфектното място за почивка! Не се сещам за едно нещо, което не ми допадна. Единственото, което съм разбрала за гърците е, че не трябва да се вярва на снимките им. Но тази година решихме да вдигнем малко критериите си, съответно и звездите, и нямахме такъв проблем. Докато в БГ и на 5-6 звезди все се намират кусури! И не е мрънкане, а усещане!
Ами те също не бяха в никак евтин комплекс и все пак не останаха особенно доволни.
https://porteslithos.gr/

В България намират кусури хора, които винаги има за какво да мрънкат дори и на Малдивите да отидат. Ако искаш да си изкараш почивката добре, ще си намериш хотел дето отговаря на очакванията ти и няма да се вглеждаш в някакви излишни детайли. Като искаш високо обслужване и лукс отиваш в Рейна Дел Мар или някой подобно скъп хотел дето предлага всякак удобства, даваш 4-5к за почивка и си доволен. Ама ние хем искаме да ни е евтино, хем лукс, хем да не ядем всеки ден едно и също, ами няма как да стане. Иначе като ги дадем 4-5к в Гърция или Турция си викаме "ууу много е хубаво, качеството и обслужването е топ".

# 208
  • Пловдив
MinnieM, толкова точно и ясно казано! Споделям напълно мнението!

От години се питам защо се сравняват 4-5к в чужбина с 2к в бг за уж същото.
Не мога да си представя някой да намери нещо "побългарено" или неизпипано в Рейна дел мар.

# 209
На мен от години ми е много важно да мога да отменя почивка дори в последния момент без сериозни неустойки, същевременно ползвам ранни записвания и промо оферти. Та ето още една причина да не ходим по чужбинско море, там обикновено агенции искат 100% предплащане и после много трудно връщат пари, ако изобщо. Била съм и в Турция и в Гърция, и на двете места си има добрите и лошите страни. Нашето море си ми харесва на този етап, избягвам пиковите месеци и е ок.

Общи условия

Активация на акаунт