Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 837
  • 743
  •   2
Отговори
# 105
  • Варна
Попрекалиха вече, да. И раниците пак много скучни.

# 106
И аз ги харесвам, имам две техни, но тези цени…🫣
Иначе се бях насочила към една черна от новата колекция, но 560 лв 😁🤣

# 107
От зарена бих взела само на намаление.
Точно така е, подаряват на 10на кифли инфлуенсърки по няколко чанти, а ние простосмъртните да им плащаме издути цени 🙂

# 108
И на мен много ми харесаха чантите на Зарена, но няма да платя близо 500 лв за тяхна чанта. А какво мислите за есенната колекция на Денина Мартин? На мен ми хареса рокличката като модел много, но десена нещо не беше моето... То и докато се колебаех, моя размер свърши Simple Smile Дано да пусне по-нататък още есенни неща.

# 109
Аз харесах бежовата жилетка, но не я купих. Имам някои неща на Денина Мартин,  не всички са с топ качество, честно казано. Като цяло я харесвам обаче.

# 110
Аз съм голям фен на Денина Мартин, но тази мини есенна колекция я пропуснах. Хубави са нещата, но просто неподходящи за мен. Такъв модел рокля не стои добре на моята фигура, а и десенът не ме грабна много. С почти гол гръб и дълги ръкави не е много практична нито за есента, нито за лятото, за съжаление. От ризите - дантелената е страхотна, но нямам къде да я нося, особено такава прозрачна и изискваща панталон с висока талия. Десенът на колани на копринената не ми допадна като идея. Бохо принтът на другата риза е топ, но ми идва доста овърсайз кройката. Жилетки имам много и нямам нужда. Скрънчи имам от миналогодишната есенна колекция, която между другото беше страхотна.
Очаквам с голямо нетърпение втора част на колекцията с надеждата да има нещо и за мен. Иска ми се да има някое красиво палто в класическа (не овърсайз) кройка и готини цветове. Може би нещо като онова от първата им колекция - още ме е яд, че го изтървах тогава.
Дано я представи пак в България Мол, за да пробвам на място и да има повече модели и количества. В последното обаче се съмнявам, тъй като концепцията на бранда е бутикова и придоби голяма популярност. Трудно се дорежда човек до наличности от най-харесваните дрехи.

Последна редакция: чт, 14 сеп 2023, 10:04 от Princess Sissi

# 111
500 лв. за Зарена? Хахах смешници!

# 112
Dika ме втрещиха с лошо качество! Купих си блуза, която се оказа, че така лошо е ушита, че когато вдигнеш ръце, се вдига цялата блуза, тоест подмишницата е плътно зашита и не се движи само ръкава, а цялото нещо. Нямат ли контрол преди да пуснат артикул.

# 113
И аз мислих да пиша за Дика. От години пазарувам от тях, имам рокли, които не са мръднали.
Последно обаче си взех една лятна рокля, която много ми харесва, но отвсякъде стърчат конци. Та и аз отчитам занижаване на качеството за сметка на цените.

# 114
А Дика не бяха ли гръцка марка?( прочетох, че са продадени на Едоардо Миролио, не знаех)

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 11:27 от ДХ3

# 115
  • София
Това лято роклите им не бяха хубави, миналата година имаше по-добри. Единствено гащеризонът, който показах, ми допадна.

# 116
  • Пловдив
А Дика не бяха ли гръцка марка?( прочетох, че са продадени на Едоардо Миролио, не знаех)

Бяха, но всичко се шиеше в България и тогава. Сега пак си се шие в България.

# 117

Бяха, но всичко се шиеше в България и тогава. Сега пак си се шие в България.
Аз мислех, че се шие извън EU, по-точно в Сърбия и Албания.

# 118
В Сърбия се шият, специално им обръщах етикетите от вътре в дрехата да гледам, когато посетих техен магазин.Може и да има нещо шито другаде, но всичко, което ми хвана окото тогава, беше шито в Сърбия.

# 119
В Сърбия се шият, специално им обръщах етикетите от вътре в дрехата да гледам, когато посетих техен магазин.Може и да има нещо шито другаде, но всичко, което ми хвана окото тогава, беше шито в Сърбия.
Погледнах и аз какво пише на дрехите ми от Дика - и при мен всичките са все шити в Сърбия. 

А не трябва ли тогава Дика да се извади от списъка с български брандове, защото май освен магазините ѝ нищо българнско няма? Иначе макар и малко консервативни някои тяхни модели ми харесват Simple Smile

И още един въпрос - мнения за https://vanyafashion.eu?

За някои от дрехите се твърди, че са българско производство, за други - не. Понеже аз вече много не вярвам на това какво пишат по сайтовете, ако някой може да каже дали наистина шият тук и какво е качеството, ще съм благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт