Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 766
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
ами, не знам, аз и за Деница Бутик писах, и снимки постнах доказателство... И сета, и дънките, които си взех тогава, бяха с вътрешни етикети very pery/ pery pery, made in Türkiye 😒

# 121
Между другото, By Far (понеже някой беше питал по-назад в темата) имат тридневна голяма разпродажба на ул. “Славянска” 2 в София, която продължава до утре включително. Аз чак днес разбрах и когато стигнах дотам, имаше много малко останали чанти. Съответно нищо не си харесах. По-рано е имало по-голямо разнообразие.
 Все още има обувки обаче - по 70 лева са (повечето са сандали и летни модели) Чантите са в порядъка 100-200 лева като цена.

# 122
Здравейте и аз се включвам с една марка чанти, която ми прави силно впечатление напоследък “itsnotabrand”. Дано не греша, но мисля че е българска. 🫶

# 123
Да, български са, но са доста скъпи.

# 124
  • Варна
Moni cher как са с качеството и номерата?

# 125
  • Варна
Може и да е споменавано назад по темите, но да съм пропуснала. Някой купувал ли си е  нещо от производител Дила стил? Търсех си яке, но не съвсем класическа кройка, нещо поне малко по различно и попаднах на този бранд. За първи път ги чувам и виждам. Нямам съмнения дали модела ми харесва, съмненията са ми що за качество е това. Не е скъпо, всичко е възможно и в двете крайности. Не че ако е скъпо, няма вероятност да е некачествено....   

Може и да не е яке, ако някой си е купувал нещо от Дила стил, ако може да сподели нещо за качеството на дрехата.....

# 126
  • София
Реших да поръчам тези кецове на марката Амулет, някой има ли опит с тях?

# 127
Studio Dess нали са български? Имате ли представа къде се произвеждат? Продавачката в магазина на пл. Македония /София/ винаги е много крива /изобщо не проверява за номер, а казва, че няма, едва ли всички модели ги знае наизуст/, а техните обувки са ми едни от най-удобните.

# 128
  • Пловдив
Реших да поръчам тези кецове на марката Амулет, някой има ли опит с тях?
Здравейте, аз съм купувала от тях раница и панталон. Раницата е от хубава, качествена кожа. Знам от приятелки, че и обувките им са добри.

# 129
laleto - български ли са?

На сайта им пише, че са произведени в европейския съюз, но това не е само България? Rolling Eyes

Като цени са доста по-ниски от останалите брандове иначе.

# 130
Купих дефектна блуза от SARA SWEIDAN. Отказаха да ми я върнат.. грубо отношение от продавачката и самата собственичка. Да бях прочела коментарите по-рано…

# 131
  • София
Ужас! Ако имаше черен спсиък, трябва да са на първо място.

# 132
Това е много добра идея да се направи нещо като черен списък за некоректни български търговци Grinning

За мен е особено важно, когато нещо е посочено, че е правено тук, наистина да е така, защото евтини и хубави дрехи от Китай, Индия, Виетнам могат да се намерят в изобилие навсякъде.

# 133
Относно Sara sweidan, миналата зима поръчах “кашмирени” пуловери.
На вътрешния етикет нямаше кашмир, а примерно бамбук + бяха внесени от някъде. Не ми е под ръка да цитирам точно етикета, но доста се разочаровах.

# 134
Чудя си се още на акъла да дам сто лева за тази обикновена блуза.... и то дори не става за носене. Ама другия път няма да купувам импулсивно, ще чета коментари за подобни брандове...

Общи условия

Активация на акаунт