Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 855
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Аз купувам от Джофра, по-често от физическия им магазин. Основно дънки и тениски, имам и 1, 2 рокли, от конкретен модел. Повечето им неща са много накичени и кичозни за мен, но кройката на определени модели дънки ми лепва точно, аз съм по-едричка и със стърчащо д..... и трудно си намирам подходящи дънки.
Хубави материи са, аз съм купувала само изчистени, без украси по тях. Тениските, които имам също са доста качествени. Пише произведено в БГ, ама знае ли човек...

# 91
Здравейте! Някой да знае някакъв код за отстъпка за Christine fashion?

# 92
Да кажа, че останах разочарована от Efrea - някои от нещата им всъщност са произведени в Китай, въпреки че на сайта им пише, че са произведени в България.

# 93
Да кажа, че останах разочарована от Efrea - някои от нещата им всъщност са произведени в Китай, въпреки че на сайта им пише, че са произведени в България.
Аз много отдавна имах такива подозрения. Цените колко са си вдигнали няма да коментирам.

# 94
Да попитам и тук за отзиви за българската марка By Far. Някой да е купувал чанти или обувки от тях? Мини чантите са от по 350лв и нагоре на намаление, чудя се дали са някаква уау изработка или супер качествена кожа, че не намалени да са по близо 1000лв?

# 95
Започнах с някои покупки за предстоящият сезон поръчах един чифт от панталоните на Christine Fashion и тези дни ги очаквам надявам се да не бъда разочарована.
Хвърлих око на едно палто и от колекцията на Avin, но за сега цената му ме спира бих искала да помоля за едно-две мнения дали сте поръчвали от тях и доволни ли сте?

# 96
Аз съм доволна, миналата зима си поръчах много красиво палто от Авин.
За съжаление тази зима няма да ми става 🫣🙂

# 97
  • София
Палтата на Авин са страхотни - красиви, хубава изработка и топлят.
Имам три цвята - червено, синьо и цикламено, винаги получавам комплименти за тях.

# 98
Палтата на Авин имат вълничка и си топлят. Аз имам в много красиво кралско синьо, но вече им увеличиха цените.

# 99
Палтата на Авин стават ли на топчета?
Имам лятни тениски и съм доволна. Ще си поръчам за есента със ръкав 7/8.

# 100
Ако се носи всекидневно леко се завалва по ръкави и където има триене, например под мишниците, но това е нормално!

# 101
  • София
Да, има леко завалване, но не е фрапиращо. Червеното обаче според мен е с друга обработка на вълната и не се заваля.

# 102
Имам три чанти на By Far. Ако не са купени на намаление и много изгодно (както в моя случай), не си заслужават цените от по 700-1000 лева. Иначе си ги харесвам. 🙂

# 103
Купували ли сте чанти от Daris?

# 104
Видяхте ли новата колекция на Зарена?
Изненадана съм от цените им, малко понабутаха чантички на инфлуенсъри и вдигнаха лева до небесата. Харесвам им чантите, но 500 лв за тяхна чанта няма да дам, предпочитам Marc Jacobs.

Общи условия

Активация на акаунт