Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 839
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Тези перли ще са удобни ли на рамената при носене?

# 661
Перлите са от пред, назад си е от плат презрамката, не се качват върху рамото, не съм го носила все още за плаж, но при пробването не ми убива/не се чувства дискомфорт.
Като го получих и пробвах даже, влязох да си поръчах и още един цвл (до сега никога не съм имала цял бански, дано ми е ок, и плажния комплект, който видях с банския)

# 662
Привет! Дайте отзиви за Denica Boutique - Доволни ли сте от нещата им? Лесно ли става замяната и връщането при тях? Имат ли физически магазини?

Аз съм изключително доволна от нещата им. От отношението също съм доволна. За разлика от доста други бг брандове, от Деница бутик за сега не съм оставала разочарована. Номерацията им отговоря според мен , щом аз, която имам проблем с намиране на дрехи, понеже съм доста слаба и се е случвало ХС да ми е голям от други бутици, при тях нещата са ми точно.

# 663
Да попитам могат ли да се слагат допълнителни подплънки на горнището на банския?

# 664
Как си определяте горнището на бански, ако нямат номерация на размер чашка? Иначе тези My Lucinda много ми харесаха.

# 665
  • София
Аз съм чашка С-Д и си вземам М, тъй като С са ми малки и не се чувствам комфортно. При целите бански без чашки съм С.

# 666
Сутиените ми са 85В, бюстиета и горнища на бански без подплънки нося М. С ми стягат.

# 667
Да попитам могат ли да се слагат допълнителни подплънки на горнището на банския?
Има нещо като “джобче”, от тънка материя, предполагам, че е за това. Но като цяло банския е за жени чашка B нагоре. Иначе мисля, че отгоре ще отваря. Прикачвам снимка на черния, който получих днес, ако можете да прецените. Иначе от него също съм доволна. Плажният сет в синьо също е перфектен 🤌🏼

# 668
Благодаря за мненията.
А за Иванел имате ли някакви наблюдения?

# 669
  • На зелено
Аз отдавна се заглеждам по чантите Even, българска марка и се произвеждат в България. Но въпросът е дали се продават и във физически магазин? Преди време следвах в ИГ един магазин за кожи, който публикуваше фирмите с готови изделия, тоест с техните кожи. И така разбрах за тези чанти.
Иначе на Maya и аз съм купувала чанта, но не ми допада изработката. Много е хубаво, че има избор на кожи и цветове, но в израобтката има елементи, които трябва да се развият и подобрят.
Хвърлила съм око и на чантите на Vishna. Изработката, поне на снимки, ми изглежда много добра. Скоро съм решила да правя поръчка и ще видим дали мога да избера цветове и кожи, за да ми допадне на 100% визията.

# 670
  • София
Аз нося само чанти на Мая и досега не съм видяла нещо, което да не ми харесва в изработката Thinking
Разбрали сме се даже сега да ми шие няколко нови аксесоара-нова дръжка, няколко капака.
За кое точно по чантите става въпрос? Мога да и пиша, тя приема по принцип градивна критика и гледа да подобрява някакви елементи.

# 671
  • Варна
Линк бихте ли дали към чантите на Мая?

# 672
  • Замък сред облаците
https://mayamadeit.bg/tseni

# 673
Къде мога да намеря хубави модели бански? Гледах тези в Лусинда, прекрасни горнища, но не ми харесва колко са изрязани отпред долнищата.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 18:52 от silveto_

# 674
Аз си взех миналата седмица цял бански на Парамидона, колежка ми го препоръча. Удобен е, дойде много бързо, единствено не съм сигурна дали ще съхне бързо, тъй като ми изглежда "дебел"

Общи условия

Активация на акаунт