Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 868
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
По темата за Зарена и Фурла. Който следи темата за дамските чанти, може би помни моята драма през ноември с поръчка от сайта на Фурла и лошо изработената чанта, която получих и върнах, разбира се (за справка - съгласно етикета беше произведена в Китай).
От Зарена имам една чанта - Angelina в черно, и е най-носената ми чанта за 2024 г. Какво ли не е видяла тази чанта, а има нормалните одрасквания по катарамата и едно почти невидимо ожулване на едното ръбче отзад, което нямаше и да забележа, ако не си чистих чантата наскоро. Бих ли повторила покупка от Зарена, ако ми хареса и друг модел? Да. Бих ли повторила покупка от офиц. сайт на Фурла? Бих се замислила, защото имах и разправии с доставчика, който използват (Ин тайм). С другите ми фурли съм нямала проблеми, но ето - една случка ме кара да се замисля дали да купувам повече от там.

# 631
Саса Бьорг ги следя от пролетта на 24 и намаление не съм видяла.

Елън Мор имат намаления, само онлайн (поне за София), малко уголемени са.

Полата от Веричи до 1-2 дни трябва да е готова, чакам да ми се обадят

# 632
  • София
Колежка има чанта на Зарена-в бордо, преплетени ленти като на кошница. Много е красива и си личи, че е качествена.
Видях сега в сайта им, че имат модели със сменящи се капаци като на maya.made.it.

# 633
Сменящите капаци ги имаше при Фурла преди време, колежка имаше такава и я носеше само с един капак на цветя.

Дези, коя е чантата?

# 634
# 635
Аз от новата колекция на Verychi си поръчах блузките от мерино - сива, червена и телесна. Много ми харесват и съм доволна. Имам късата пола с копчета, но не съм я носила още. Като изработка е ок, само трябва да се внимава с номерацията, защото на мен ми е леко тясна и доста опъва последно копче. Някой има ли пресни отзиви за пуловерите на Choice или Amayaros?

# 636
Дами, имам повод през пролетта да разходя тази красота

Ще мипомогнете ли с избор нагоре?
А не е тайна, че Фурла са се шиели и в България.
Скрит текст:
Един от съседите ни е шил за Фурла.

# 637
Те и сега се шият тук!

# 638
  • Варна
Аз бих взела полата и с нея в мола или по магазини, в които бих могла да меря заедно с полата. 
Така лятото си харесах един шарен панталон, но материята му беше много тънка. По моите представи за естетика не си пасваше с памучни тениски. Обърнах целия мол, докато му намеря подходяща блузка.  Не че онлайн не е възможно, но ако улучите от първия път да си паснат,  след това пуснете и тото.

# 639
Лято, красотата я нося с

носих веднъж с жълта тениска, но текстилно не си пасват. Тениската разваляше работата.
Най-много с блуза две вечер

# 640
  • Бургас
Аз си спомням, че имаше и фалшив сайт на Фурла. Ще ми припомните ли оригиналния.

# 641
Аз си спомням, че имаше и фалшив сайт на Фурла. Ще ми припомните ли оригиналния.
https://www.furla.com/bg/en/

# 642
  • София
Ризата с точките и цветята е много красива, макар да не е мой стил.
И полата не е и честно казано не знам с какво би си отивала. Хем е цветна, хем дължината е офисна.

# 643
Мисля че са я ушили по-дълга заради плата, но стои добре.
Ето ме с тениска (цял ден се чувствах несебе си и минах през тях да си взема нова блуза)

С точките и цветята става летен офисен стил. Има и панделка, но не я слагам, че полата си има.

# 644
Привет! Дайте отзиви за Denica Boutique - Доволни ли сте от нещата им? Лесно ли става замяната и връщането при тях? Имат ли физически магазини?

Общи условия

Активация на акаунт