Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 882
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Цитат на: Al Georgieva link=topic=1577998.msg49185264#msg49185264 date=173739641

С точките и цветята става летен офисен стил. Има и панделка, но не я слагам, че полата си има.
[/quote

А откъде е ризата. Много е красива

# 646
ризата е на Саса Бьорг, както и другите две блузки с принт.

# 647
Привет! Дайте отзиви за Denica Boutique - Доволни ли сте от нещата им? Лесно ли става замяната и връщането при тях? Имат ли физически магазини?
Нещо не са им наред размерите, дрехите тотално не отговарят на подадената таблица и пропорциите им са объркани. Когато върнах дрехата наобратно, им отне цели две седмици да ми върнат парите - вярно, в рамките на обявения срок, но е напрягащо да ти задържат парите толкова време.

# 648
Привет! Дайте отзиви за Denica Boutique - Доволни ли сте от нещата им? Лесно ли става замяната и връщането при тях? Имат ли физически магазини?
Нещо не са им наред размерите, дрехите тотално не отговарят на подадената таблица и пропорциите им са объркани. Когато върнах дрехата наобратно, им отне цели две седмици да ми върнат парите - вярно, в рамките на обявения срок, но е напрягащо да ти задържат парите толкова време.
Умалени или уголемени са им дрехите? Набелязах няколко топа и 2 бр. поло, но не съм пазарувала от тях и проучвам Simple Smile

# 649
Сложно ми е да кажа, защото всичко беше едно към гьотере. Grinning При зададени размери за М: 93-74-96, на раменете и гърдите беше една идея широко, но при талията обиколката беше 88см, ханша не си направих труда да меря, защото висеше като чувал.
Нещо ми говориха за коригиране с преместване на копчетата, ама това е абсурдно за палто за 300лв. Няма и гаранция, че щеше да се получи, с това объркани пропорции.

# 650
Аз съм доволна от качеството и размерите на Деница Бутик, НО всичко, което поръчах преди около 2 години се оказа турски внос, дори етикетите на турски си стояха. Бях качила и снимки в по-предишни теми. Затова и не поръчвам вече от там.

# 651
Какво е лошото на турските дрехи. Говорим за високия клас. Скоро си купих турско палто, съставът е 80 кашмир, 10 вълна, 10 вискоза. Има чудесна линия, на пипане е като коприна, не се мачка.
Всъщност сега погледнах вътрешния етикет, това пише на него! А на хартиения беше друго! 😁 Но мисля пак е добре!

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 20:05 от mimi.7299

# 652
  • Пловдив
Mimi, няма нищо лошо в турските дрехи. Имат чудесно качество, особено тези, произведени за някоя марка. Но да купуваш турски дрехи, а да ги представяш като произведени в България, мисля, че не е редно. Особено когато купуваш от магазина/марката с идеята да подкрепиш българското.

# 653
Даскал, така е! Но аз купувам български дрехи не за да подкрепя българското производство, а защото ми харесват. По ми пасват като модел, кройка и т.н.
Подкрепям българското в други неща - примерно пазарувам от малките специализирани магазини, не от веригите. Simple Smile

# 654
Нещата, които аз имам на Деница бутик със сигурност са шити от тях, всичко е с техни етикети. И досега не съм имала проблем с номерата.

# 655
  • София
Ако се представят за българско производство-не е редно. Може да са си ок, но нали тук обсъждаме местно производство, авторски неща.
Като Пламена, която взима в куфара бройки от някой италиански цех и ги продава тук.

# 656
Точно каквото Дози и Даскал казаха.в тази тема пиша, защото в един момент наистина исках да подкрепям българското производство, но се разочаровах от подобни неща. Специално Деница Бутик преди 2 години като ги купувах нещата, навсякъде в сайта ѝ се говореше за българско производство. А очевидно не всичко е. Иначе нямам проблем с произхода на дрехата. Аз напоследък се обличам предимно от Китай - Shein 😊 Наистина много исках да подкрепям българското, все още го правя понякога...нооо икономика 😅

# 657
  • София
От shein н есъм поръчвала и даже не съм влизала да разгледам. Сигурно има примамливи неща, но ще знам от къде е купено и не мога да се пречупя.
Не, че се обличам само в устойчиви марки, но и без това съм натрупала багажи, гледам да си купувам неща, които ми носят някакво допълнително удоволствие(че съм подкрепила местен или етичен бизнес, че  е нещо лимитирано...такива неща). Последната година и половина съм си взимала от масови марки само от ХМ и от Reserved някакви базови блузи, 1 панталон.
Даже мисля, че още мога да намаля покупките. Мисля, че тази зима оформих някакъв капсулен гардероб и с еотървах от неща, които харесвам, но не обличам-това ми беше голямо затруднение. Като заидва пролетта още ще махна и искам другата есен/зима да няма нещо, от което да имам нужда или да искам да си купувам.

# 658
Присъединявам се. Аз също съм тук, защото искам да подкрепя родните дизайнери/производители, защото смятам, че могат да предложат нещо по-добро от турски или китайски боклуци. Определено не бих била възхитена на поръчвам от уж родна марка с подобаваща надценка за собствен дизайн и качествени платове, а да идва вносна стока със съмнително качество. С тази информация май не бих поръчала повторно от Деница бутик.

# 659
Получих си банския от май лусинда. За пръв път поръчах от там, и да ви кажа съм възхитена. Наистина на живо е страхотен, имах леки опасения, макар, че не го видях от “платена реклама”. Стои много красиво, горнището при мен е в М, а долнището в С, може така да се поръчват, което е супер, защото обикновено в М размер долнищата винаги са ми големи… Дойде в кутия ✨

Освен това е от плътна материя 🤌🏼 Чашките са без подплънки.

Общи условия

Активация на акаунт