Български брандове и бутици -Тема 3

• 103 531
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Аз влязох в сайта на Денина в 8:00 сутринта, защото си бях набелязала синьото поло.
И в този ранен час някои от размерите на черното поло вече бяха изчерпани:rolling_eyes:
Наистина пуска много бутикови количества....

# 181
  • София
Не че нещо, но тези найлонови блузки не бих си ги купила. Погледнах състава сутринта и категорично пропускам.

Composition: 43% Viscose 36% Polyester 19% Nylon 2% Elastane

# 182
Черното поло все още е налично във всички размери. Аз имам бялото и много ми харесва как стои, къдричките на яката и ръкавите са супер, но като материя наистина не е нещо особено за цената си от 90 лева.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 14:12 от kalina_pehlivanova

# 183
  • София
От много години мечтая за лилави кубинки/боти, тези на русенската марка Martini определено ми хванаха окото, но за съжаление съм номер 35, а и тази мода с дебелите подметки не я разбирам особено. Все пак са хубави и модерни:
Guliana
Ето тези потничета от фина вълна на Dafi Fashion са много симпатични и могат да се носят под сако, особено по-тъмните цветове изобщо не са като бельо, а цената е много изгодна също:
Dafi Fashion

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 14:32 от Lizia

# 184
Аз лично от години се обичам само от Луци, само две неща имам на Юнона за цяр, не съм пробвала други БГ брандове, защото честно казано цената им оправдава качеството, имам неща които са от години пера,нося не мръдват по-скоро ми омръзват отколкото да не стават вече за носене. С интерес следя темата и можеби благодарение на коментарите Ви да пробвам и някой друг бранд.
Поздрави и Хубава вечер!

# 185
Lizia, имаш ли такива потничета?За размера да питам.

# 186
  • София
Lizia, имаш ли такива потничета?За размера да питам.
Да, имам в размер M.

# 187
Сз нося  дрехи М, но съм с голям бюст.Според теб кой размер да взема? Ако е Л дали
ще са много изрязани под мишниците?

# 188
  • FRANCE
Здравейте. Може ли да споделите бутик за тънки вълнени пуловери, дамски. Благодаря

# 189
Някой пазарува ли си от Gang..? Имат много сполучливи  модели, шити в България, имат и внос. Много ми допадна отношението в магазина им в София, в момента имат 15 процента отстъпка на връхни дрехи, сайта им също предлага голям асортимент. Ето това палтенце например е шито у нас:
https://gang.bg/product/damsko-ouvursaiz-palto-v-grahovo-zelen-s-cvetna-podplata
На живо се вижда подплатата, уникална е!

# 190
Някой пазарува ли си от Gang..? Имат много сполучливи  модели, шити в България, имат и внос. Много ми допадна отношението в магазина им в София, в момента имат 15 процента отстъпка на връхни дрехи, сайта им също предлага голям асортимент. Ето това палтенце например е шито у нас:
https://gang.bg/product/damsko-ouvursaiz-palto-v-grahovo-zelen-s-cvetna-podplata
На живо се вижда подплатата, уникална е!
Пазарувах онлайн от тях това лято. Много са коректни с възстановяването на сумата при връщане на артикули. Става за 3-4 дни.

# 191
  • Бургас
Не знаех, че  Ганг имат и български дрехи, но съм си купувала хубави неща.Последно една много хубава жилетка.

# 192
  • Варна
Здравейте, някой от вас да е купувал ботуши/ боти от Ингилиз?
Имам няколко чифта сандали и обувки, но ме интересува как се справят със зимните продукти. Още повече, че цените на новата колекция са сериозни и не ми се поръчва на сляпо.

# 193
  • Бургас/Пз
Здравейте, някой случайно да има този колан на Авин и да иска да се раздели с него ?

# 194
  • Варна
Здравейте, носи ли някоя от вас, момичета, размери XS или S (32 или 34) и от кои онлайн магазини сте останали доволни по отношение на размерите?
Питам защото племенниците ми (20 г. и 16 г.) са такъв размер и мисля за коледните им подаръци. Вкусовете знам, имам снимки на неща, които харесват.
Във физическите магазини нямам успехи поради потрес от видяното Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт