Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 913
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И при мен беше така. Не пазя кутиите, но всичко идваше в хубави опаковки като поръчвах лятото.

# 601
  • Пловдив
И аз се учудвам за опаковката. При мен и двете рокли дойдоха в красиви картонени кутии, надписани с името ми, а в първата имаше и подарък - скрънчи.

# 602
Хм. Аз поръчах палто и дойде в транспортния найлон,без кутия,  в найлонов плик на спиди. Ако не внимава човек, може да резне дрехата, докато отваря плика. Бележка пък съвсем не.

# 603
Лято, много, много се радвам ❤️
Полата е разкошна, аз и се относих лятото, не е мръднала.

С нетърпение ги чакам за нови неща.

Кредо на ул.Раковски имат хубави бизнес облекла, да похваля и тях 🙂
Стремят се да работят основно с естествени материи.

# 604
Здравейте,
Какво е качеството на дрехите на Aleta Parizi, най-вече палтата?

# 605
Да, Кредо използват много хубави платове, в това грешка нямат. За съжаление напоследък моделите им станаха доста скучни, да не кажа бабешки, но точно това мисля. Нямат онзи елегантен уау ефект, който имаха, когато една дизайнерка-мисля, че името й е Асса,-правеше уникални блузи от коприна,  рокли, пак класически, но стояха модерно и шик, просто се "завихрят" около тебе. Но са качествени облекла и комуникацията с фирмата е ок. Даже бях ги питала дали предвиждат един конкретен модел панталон и скоро след това ми предложиха такъв. Много съм доволна.
На Ellen Moore пратката дойде в елегантна кутия с подарък скрънчи, бяха изписали и името ми, приятно беше.
Обсъждали ли сте Денина Мартин? Не всичко от нея ми е по вкуса, естествено, и цените й ми се струват леко завишени, но имам от нея две рокли, лен и памук, много се харесвам с тях и съм доволна от качеството и кройката. Малки количества от всеки размер и се разпродават бързо.

# 606
От Кредо ме радваше колекцията им Мадмоазел Асса.
Този сезон от тях имам разкошна риза с панделка

една дълга вълнена рокля, стои велико

правите им поли и бизнес роклите им ми идват 5-6 пръста над коляното и не стават за мен.

на Д.Мартин не ми пасват кройките, нещо не им е както трябва, плюс че са доста надценени.

# 607
  • Пловдив
Al, чудесна риза. Имат ли сайт? Или само магазини?

# 608
Имат сайт, проверих току-що с Гугъл.

# 609
Чудна рокля, Ал! И ризката е разкошна.
На Д. Мартин имам 2 летни рокли - и към двете имам забележки. Съотношението цена - качество е неудовлетворително за мен. Иначе са ефектни, малко бройки пуска, но не съм й фен

# 610
  • София
Досега само 2 пъти съм се изкушавала да си взема нещо от Денина, все беше изчерпано. Та нямам реално впечатление, но рядко ми харесва нещо нейно.

# 611
Al Georgieva, Кредо трябва да те вземат за модел. Много красива риза и визия като цяло. Същата преди години имах в убийствено лилаво, леко преливащо, и от най-финия памук, който някога съм носила, на Етере. Изечзнаха тези брандове Етере, Капаска, имаше и още, но ми убягват в момента...

За спортно облекло кои марки предпочитате? Аз съм фен на flair. Долниците и горниците освен, че са много удобни, траят с години на всекидневно носене. Последно купих долници на Малфини, бивши Адлер, и провиснаха за нула време.

# 612
Етере си ги има, ама нещо заседнаха в миналия век. За Капаска и аз страдам!

# 613
Облеклата на Flair са наистина страхотни.И аз имам спортни долнища от тях. Освен че са удобни, стоят много добре и изобщо не се деформират при пране. А зимните им якета са топ - топли и перфектно ушити.

# 614
  • София
Etere винаги са били лелка стил, която се е плеснала по челото, че животът си върви и тя трябва да разчупи положението, че и уголемени размери. Винаги като съм влизала си казвах "ау, ей сега ще си намеря моето" и никога не е ставало.

Общи условия

Активация на акаунт