Български брандове и бутици -Тема 3

• 101 851
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
От парамидона и аз съм взимала, не са лоши, но и при тях долнищата и горнищата са изрязани. Освен ако не е модел цял бански 🤗
Ако трябва да сравнявам, на май лусинда са доста по-готини (цените им са горе/долу еднакви….) На пирамидона имам един “мрежест”, не е нищо особено, а беше около 120лева… Купуван е миналата година.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 15:39 от posh95

# 676
Бих искала да попитам за изчистени спортни екипи (без кантове, много видими логота) откъде пазарувате? Загледах се в тези на Flair, но доста са поскъпнали сякаш, но поне заслужават ли си?

# 677
Бих искала да попитам за изчистени спортни екипи (без кантове, много видими логота) откъде пазарувате? Загледах се в тези на Flair, но доста са поскъпнали сякаш, но поне заслужават ли си?
Да, нямат мърдане!

# 678
  • Бургас
На новите лепят логото, ако има възможност по-добре с бродирано, че се отлепят.

# 679
Преди няколко дена поръчах един екип в светло синьо, М-ка, две части и беше намален до под 100 лв. За масовото поскъпване на всичко и перфектното (засега) качество на продуктите им смятам, че цената си заслужава.
На нормална цена са към 170-180.

# 680
https://ellenmore.com/selection/novo

са пуснали спортни екипи, но са малко бледи цветовете
пакет панталон+блуза излиза 108 лв

# 681
Банските на Лусинда са почти същите като на La Vela Beachwear. И там имат такива модели с перлички, цветя и т.н.

# 682
Какво ви е мнението за Sevi by Sevdalina? И тази страница/ сайт изтъква българско производство, но почти всеки техен модел на пижама ми е излизал в Shein 🫣

# 683
Банските на Лусинда са почти същите като на La Vela Beachwear. И там имат такива модели с перлички, цветя и т.н.
Благодарение на вас и на тази група разбирам за тях. И наистина ви благодаря 🤗 А тези ла вела сполучливи ли са като материя? Доволни ли сте от тях?

# 684
Какво ви е мнението за Sevi by Sevdalina? И тази страница/ сайт изтъква българско производство, но почти всеки техен модел на пижама ми е излизал в Shein 🫣

Според мен е гола вОда положението там.

# 685
Ла Вела банските са сполучливи, да. Аз съм доволна.

# 686
Някой пазарувал ли е в Арди Спорт. Днес поръчах два екипа, но не съм ги пробвала преди?

# 687
https://ellenmore.com/selection/novo

са пуснали спортни екипи, но са малко бледи цветовете
пакет панталон+блуза излиза 108 лв
Благодаря за информацията, възползвах се. Поръчах в сив меланж, трикото е добро, стегнато, цветът приятен и практичен, отговаря си на номера, без качулка е, което търсех. Не знам дали ще е дълготраен като тези на Флеър, още не е носен и пран, но дано е.
А Вие получихте ли полата от Веричи?  Бях си харесала една блуза, но я нямат в цвета, който ми трябва. Активирах известяването и отделно  ги питах ще я правят ли отново. Без отговор. Странно.

# 688
Вчера ми се обадиха че е готова полата.
Нямам търпение вече 🙂
Утре ще отида да я взема и ще пиша.

# 689
Здравейте, да попитам за бранда Cliche, имат ли физически магазин и преиздават ли миналогодишен модел рокля?

Общи условия

Активация на акаунт