"Чакат сняг Мартенските ни деца, да се попързалят със шейна!"

• 9 602
  • 268
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!И аз да се разпиша в темичката! Mr. GreenНа Юджи май пак ще му изкарва зъбче,на моменти става много нервен и все нещо лапа.Нашия малчо май предпочита да комуникира на английски,баща му като го попита-Къде са ти чорапките?Започва да се залива от смях hahaha...и на секундата си ги сваля от краката!Даже се опита да каже нещо от сорта на socks.Също постоянно ни отговаря с йа...Абе ще видим на кой ез.ще проговори първо!? newsm78  Лека Вечер от мен!!! Heart Eyes

# 16
И в тази връзка,само аз ли съм с корем Embarassed Rolling Eyes Confused Cry newsm78Килограмите си ги възвърнах,ама корема ми си стои Whistling Thinking Sick

Не се притеснявай и аз още минавам за бременна 4-5 месец.Общо взето -до преди 2 месеца корема ми сериозно си стърчеше.Сега започна да спихва , но КОЖАТААААААААА Cry
Sunnypollyпопита в предната тема дали има ефект от китайската добавка.Аз споделих на една среща , но сега ще го кажа на всички. Ефект щеше да има (защото започнах да го усещам ) , но страничните ефекти са ПАГУБНИ NaughtyАко си спомняте , точно преди Коледа се оплаках от лошо настроение  , преумора и безсъние.Е , не ми беше виновно детето , а именно тези добавки.Добре , че се усетих на време и ги спрях , че не ми се мисли какво щеше да последва.Сега съм си плюла на петите и започнах да спортувам( в домашни условия). процеса ще е  продължителен , но поне няма да се поболея.

МИЛА , хайде и аз да те поздравя за чудесната ти форма.И да ри кажа , че изобщо нямаш повод за лошо самочувствие.Надявам се с горенаписаното от мен да си го вдигнеш още малко.Моето често се скапва напоследък.АЗ също тази година правя 30 , но чак през декември Laughing , което не ми пречи от сега да се тормозя на тази тема.Явно кръглите числа стряскат всекиго (защото на 20 също се чувствах гадно) , но наскоро мъжа ми като ме гледа как се лигавя с Ели и каза , че най накрая съм си намерила някой на моя акъл.Само че , детето щяло да порасне  , но не и аз. hahahaТова малко  , всъщност доста ме зарадва

# 17
Да се включа и аз в новата темичка - прекрасна както винаги и дано пишем само хубави неща в нея Hug
Герчо , стискам палци всичко с Иван скоро да се оправи и наистина да се окаже фалшива тревога Praynig
Прасенце, много хубави снимки и Бобчо прилича на теб доста.По този повод се замислих вие с какво впечатление сте , дали момчета приличат на майките си , а момиченцата на бащите си? Стела с тези сини очи на пръв поглед не прилича нито на мен , нито на баща си .Май обаче колкото по-расте  повече започва да прилича на баща си , дано не е такъв инат и като  него ,че тогава ще ме подлудят и двамата Joy
И друго да ви питам: вашите бебоци къде пълзят и ходят ( е които го правят вече де) , защото в къщи почти на всякъде е само пъркет и в хола има само на едно място килим , където съм послала  одеало , но Стела въобще не се застоява там и цял ден само гледа да ме издебне и се плъзва по паркета.Притеснявам се да не е много студено , по принцип поддържаме около 21 градуса ( стаята е голяма и трудно може да се качи повече температурата) , та да не настине нещо ми е терсене.
Лека вечер от мен Hug

# 18
какво ниско самочуствие , бе Мацки ?!?!!? Я се вижте какви сте готини.
Аз наскоро разглеждах албумите ни (пак) със сватбените и преди+след бременни снимки.
ами покажете ми поне една двойка, в която мъжът да е по-хубав от жената (сравнявам жената с други жени и мъжът с други мъже). Еми няма! По-хубави сте от тях и това е! Къде сте гледали ?!?!

а за Мила не ми се говори. (видях, че си влизаш в банските от преди бременността, има ги на небремнните снимки Wink вчера, като ти гледах снимките от почивката, чух, че мъжо влиза в стаята и моментално затворих сайта Simple Smile ще каже: Глей ква яка мадама, а ти!
ами аз съм все още с 8 кила отгоре!!! и на шкембака, и ну дупата... за бедрата да не говорим! (лятото преди да забременея имах плочки по корема, сериозно... а сега... целулит до стрия майно льо....) вярно, че свалих 17-18 ама ....
последното нещо, за което бих намерила време, е фитнес; Калоян и да проходи, най-много бавачката да отслабне....

# 19
Здравейте и в новата ни темичка
.Що се отнася до килограми аз по време на бременноста задържах старите кила и не качих много но след това цели 8 кила отгоре и имам чувството че няма сваляне. От 10 дни намалих яденето и вечер на плодове само но не става. Да не говорим че през деня покрай малкия така се изморявам но пак нищо.Може би трябва да взема и аз някакви мерки още че идва лято и аз с тия кила ни си влизам вече в дрехите.
Ох искренно завиждам на всички вас свалили кореми и кила след раждането.Но в крайна сметка важното е да има и такива кой да ни хареса.Надявам се и останалите да свалим нещичко.

# 20
Здравейте,и аз да са разпиша.
Прасенце изглеждаш страхотно,дано добре да си си починала и Бобата добре да се е позабавлявал.
Герчо Как сте?

Гледам,че пишете за диетите. Аз от една седмица спазвам някакьв много странен режим на хранене-само месо и зеленчуци,без тестени,сладко,плодове и т.н,не знам дали си има име тази диета,може би я има в Красива мама. И се чувствам много добре-ям на корем пьржоли и се чувствам лека и свежа. Миналата седмица се видях сьс приятелско семейство-ами свалили са по 15 кг и вече 6 месеца си ги задьржатат. Жената и тя роди като нас март месец,но изглежда и се чувства много добре. Аз от 29 януари сьм на очни и като знам другите бейбита от университета как изглеждат се чувствам като някоя леля.

# 21
Здравейте ,аз докато се задържа вкъщи и да прочета всичко то вече и нова тема имало.
Герчо и аз стискам палци всичко да е наред и бързо да се успокоиш  Hug
Мила снимките ви са супер  Peace
За килограмите -на мен ми остават още 2 и съм си на старите . Единственото което направх е един курс антицелулитни масажи и хапвам по малки количества от обикновенно и гледам да не ям повече от 2 пъти на ден/ /че по принцип хапвам поне по 4 пъти/ .

# 22
Да се реазпишем и ние вече цяла седмица ходя на работа и съм много доволна че взех това решение,просто имах нужда да се отделя малко от беби.При това работата е лека и приятна.Училището и то започна.
Моите калпазанки хич не слушат направо незнам.Викат пищят бият се,чупят каквото докопат,катерят се  #Crazy #Crazy #Crazy Многоооо са палави.Незнам как ще се оправям.

# 23
  • Варна
Добро утро!
Мила, наистина ви завиждам за почивката, а за фигурата да не говорим. Heart Eyes Снимките са супер! Heart Eyes
Герчо, и от мен една  Hug и дано всичко бързо да приключи. Praynig
Креми, това е въглехидратната диета. Аз също съм я опитвала и имаше много добър резултат. Peace
За килограмите ми какво да кажа, направо незнам. !5 от преди и сега незнам още колко ще кача ooooh!, но веднъж да приключа и с тази бременност се взимам в ръце, че не мога да се гледам вече. Tired
Zhana, като те чета и лошо ми става. Кой знае и мен какво ме чака догодина. Tired
Някой беше писал за странната болест с пъпките и Т. И Преслав я изкара, но без Т. Пъпките бяха по стъпалата и дланите на ръчъчките. Можело да се появят и в устата и детето да откаже да яде. Мина за около седмица без никакви медикаменти. Peace

# 24
здравейте момичета,

малкия тази нощ ни направи луди #Crazy #Crazy #Crazy
пищя един час от 12 до 1, после се буди още 5 пъти, мазах с Дентинокс, давах му Панадол и се укроти накрая. А май и кошмари сънува, както спи сепва се и почва да реве до захласване.

Безвъглехидратната диета за мене е най-добрата Peace
с нея си свалих килограмите, а те бяха +30 Embarassed меналата седмица си влязох и в последните дънки Wink
но корема ми на нищо не прилича, стрии в промишлени количества и висяща кожа, ужас, това няма оправяне Tired

Благо днес отива при баба си, а аз следобяда ще разпускам с пазар и фризьор Blush

Лек ден ви желая

# 25
Здравейте и от нас ! Да ни е 4естита новата тема и само здрави де4ица в нея ! За нас изминалата седмица беше кошмарна , лепна ни този гаден вирус с кашлица и висока Т . Първо малкия , после аз и сега таткото . Дани беше 3 дена с висока Т , след това го метна луда кашлица #2gunfire,не се хранише (което изобщо не е нормално за него ) постояно му се спеше, но засега ве4е е добре  Praynig. Пазете се , 4е много болни  .В Бургас имаме грипна епидемия и сега ме е страх да си покажа носа на вън .Лек ден на вси4ки  Hug

# 26
Щях да забравя да споделя и аз за мойта болна тема килограмите #2gunfire #2gunfire #2gunfireОт бременоста съм ги свалила ,но имам нужда да сваля някой и от преди това , та бях 13 дена на диетата с месото и салатата , свалих 3 кила , важното е 4е се 4увствам по-добре (по -лека от преди ) . Сега реших да пия малко Ксеникал и да се ограни4авам от храната да видим какво ще стане. До лятото трябва да съм във форма , 4е съм решила това лято да няваксам с плажа , а с тези кила много не ми е добре в банския newsm78

# 27
Прасенце, много хубави снимки и Бобчо прилича на теб доста.По този повод се замислих вие с какво впечатление сте , дали момчета приличат на майките си , а момиченцата на бащите си? Стела с тези сини очи на пръв поглед не прилича нито на мен , нито на баща си .Май обаче колкото по-расте  повече започва да прилича на баща си , дано не е такъв инат и като  него ,че тогава ще ме подлудят и двамата Joy
И друго да ви питам: вашите бебоци къде пълзят и ходят ( е които го правят вече де) , защото в къщи почти на всякъде е само пъркет и в хола има само на едно място килим , където съм послала  одеало , но Стела въобще не се застоява там и цял ден само гледа да ме издебне и се плъзва по паркета.Притеснявам се да не е много студено , по принцип поддържаме около 21 градуса ( стаята е голяма и трудно може да се качи повече температурата) , та да не настине нещо ми е терсене.
Лека вечер от мен Hug
По първият въпрос Дани със сигурност не прили4а на мен Laughing,поне засега не виждам нищо общо,нито физи4ески,нито по характер,изцяло си е бащи4ко Rolling Eyes,сега по цял ден бяга на пред назад и за минутка не се спира,откъде я вади таз енергия ooooh!Оставила съм го на теракота,да се калява,ние килими нямаме,та нямам голям избор.
А аз банския от бременоста мога само да ме4тая да ми стане,долнището да,ама горнището Embarassedс това кърмене гърдите ми въобще не се побират в старите сутиени,а като знам колко трудно си намерих бански с голяма 4ашка,голямо обикаляне беше,освен да се пусна по монокини Whistling Crazy Party

# 28
Здравейте маминки! Heart Eyes Ние преди малко се прибрахме от разходка в парка,май както е тръгнало няма да има Зима! newsm78 Сложих снимки в албумчето/ бебета на 10 мес./ако искате да видите Юджи с кака си! Wink

# 29
Здрасти и от нас!

Джеси, голяма мацка е Петя Wink Пу-пу!  Wink

Аз килограмите след бременността ги оправих, корема си ми е плосък, ама гърдите ми са в окаяно състояние  Embarassed Не знам, с какво мога да ги мажа, за да се стегнат малко поне  newsm78 Споделете опит, ако имате, моля ви!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт