"Чакат сняг Мартенските ни деца, да се попързалят със шейна!"

• 9 602
  • 268
  •   1
Отговори
# 30
Привет мами!
тася прекрасна теми4ка както винаги  Hug
Ге4о мили4ка не се притеснявай, щом Иван ве4е се изправя няма страшно според мен. Стискам палци вси4ко да е наред!       Praynig

Прасенце - супер снимки, страхотни сте с Бобата! А и ти с в супер форма! 30те години няма какво да те депресират, важното е 4овек на колко се 4увства Simple SmileИ аз съм на 30 а все още се 4увствам на 15 Simple Smile

На моята бебка в4ера и изби 8мия зъб. Знае ли някой кога по4ват да избиват кътниците?

За отслабването - аз съм - 3 кг от преди да забременея  и  съм много щастлива от този факт . За гърдите някой питаще за кремове - аз ли4но ползвах ЛИЕРАК за бюст профилакти4но след като родих, въпреки 4е нямах големи поражения върху гърдите от бремеността, но определено ми се стегнаха след около месец мазане.

Цунки 

# 31
Здравейте,
И на мен не ми останаха кг от бременността. А сега даже почвам да отслабвам и без диета. Сигурно от това че непрекъснато съм след Вики, а тя не се спира.
Ние вече имаме 5-то зъбче, поради тази причина цяла нощ не спа и мрънка. Дано тази нощ да е по-спокойна.
По новините казали, че всички консултации са отменени заради грипа. Ние нашата ще я пропуснем. А като гледам Вики, най-много да е качила 200 гр и 1 см. Миналия месец даже не беше мръднала на см.
Ето малко снимки от нас: парола viki
http://snimka.bg/album.php?album_id=96833
http://snimka.bg/album.php?album_id=96833&photo=2
http://snimka.bg/album.php?album_id=96833&photo=3

Лека вечер  Hug Heart Eyes

# 32
Остават ми 5 килограма да сваля,за да си върна старата тежест,но не и старата форма.Милиони стрии обримчват цялото ми тяло в това число и дупето.Овиснала кожа на корема,да не говорим за гърдите ми.Все се успокоявам,че си заслужава(и е така),но ми се иска като се съблека да не изгоня хората от плажната ивица около мен.
По въпроса за пъркета:и аз в началото имах чувството че ще настине,като лази по цял ден на голия под,но се оказа че няма проблем,пък и той спира ли се поне за секунда!?
Синът ми прилича изцяло на баща си!!!Някои хора казват че има моите очи но не съм много сигурна,та той има дори същата форма на ноктите като неговите.

# 33
Ох, гледам сте подхванали много деликатна тема, за килограмите  Tired Аз имам да свалям още поне 5кг, а ако сваля 10 ще е най-добре. Иначе гърдите ми са добре, няма много разлика. И аз съм чувала, че кремовете на Лиерак са добри. Те имат кремове за стягане на бюста, за бедрата, корема и всякакви други.
Тази диета за безвъглехидратно хранене /ако е най-сторият вариант/ е варианта на Високо Мазнинна Ниско Въглехидратна Диета /ВМНВД/ Има цяла тема във форума Красива мама за този режим на хранене. А има и цял сайт за това. Който иска може да му го дам. Аз преди НГ бях на него 3-4 седмици и свалих 3кг без да усетя какъвто и да е глад. Но след празниците още не мога да влезна в релси и да се откажа от хляба /на мен това най-много ми действа/ и от време на време се изкушавам от сладкото и не мога да се наканя да започна тренировки вечер след работа.

Аз не съм чула да са отменени консултациите  Rolling Eyes Ще трябва да звънна на педито да питам  Rolling Eyes

# 34
Аз не съм чула да са отменени консултациите  Rolling Eyes Ще трябва да звънна на педито да питам  Rolling Eyes

Oще снощи обявиха по новините , че се  ОТМЕНЯТ ВСИЧКИ ДЕТСКИ И ЖЕНСКИ КОНСУЛТАЦИИ.ВЕЧЕ ИМА ОБЯВЕНА ГРИПНА ЕПИДЕМИЯ И В СОФИЯ

Днес Ели става на 10 месеца.Приемете една скромна почерпка от нас newsm38
Незнам що е това криза на растежа и  дали има връзка с навършването на  дадена възраст , но три вечери (а снощи беше кулминацията) ни побърка от будене и рев.Отново не е зъб , въпреки , че горните венци ще се пукнат.А денем си е спокойна.Даже днес след едночасов рев между 4-5ч. сутринта , заспа с шише мляко  и се събуди чак в 10.30. В тази връзка -има ли още други бебчета които се хранят рано (5-6часа сутринта) ИЛИ ОСТАНАХМЕ САМО НИЕ? newsm78. Вече мисля  , че не и стига дневната доза  и  ще и добавям извара или допълнително плодове към пюретата , защото винаги се сърди като свърши , а до преди месец дори не си го доизяждаше

# 35
 а да знаете дали и учениците няма да ходят на училище, като има грипна епидемия? още една седмица без училище ще ми се отрази супер!

Зоуи, за проблема ти, че не можеш да си намериш голям номер сутиен, бих казала : "Да ти имам проблема!" (но аз си го имам де, Simple Smile ) не знам за твоя мъж, но моят определено не е недоволен от резултата Wink

# 36
Добре сте вие с килограмите,аз имам още 20кг да свалям,който качва по 38кг така трудно ги сваля после.За сметка на това пък,нямам нито една стрия, кожата на корема ми е като на бебе,въобще не си личи че съм раждала.Гърдите ми също са ОК след кърменето,ако можех и да отслабна  Sad
От един месец ходя поне 3 пъти седмично на фитнес,плувам,сауна да видим, за сега съм свалила 2кг.Мисля да почвам Аткинс.

На бибите им купих строител с много големи части като кубчета и много си играят с него,немога да повярвам чак,само дето трудно се събира 80части #Crazy,като го пръснат из целият апартамент.

# 37
Мами, направих на Иван плодово мляко и той изяде огромно количество  Shocked. Сега не знам дали да му давам сок преди обяд  newsm78. Плодовото мляко съдържаше 1 голям банан, голямо парче ананас, 1 киви без семчестата част и 2 мандарини и само 100 грама био кисело мляко. С това количество мислех, че ще закусим и той и аз ама той си го изяде  Shocked Shocked Shocked, май много му хареса... Май открих любимата му закуска вече  Joy. Добре, че не сложих и бисквити, че сигурно щеше да си пропусне и вечерята след това количество.  През цялото време мучеше от удоволствие  Joy.  Та въпросче - вие давате ли на детето да яде колкото иска? Според педито не трябва да го ограничавам, ама той на моменти яде по 350 грама без напрежение... Е, друг път изяжда и 150 та не се впечатлявам (особено като му давам рибешко пюре)... Ама от 350 гр и аз се наяждам, а той е 9 пъти по-лек от мен все пак  Joy.

# 38
Моя мишок от миналата седмица спря да се буди рано,рано в 4-5.Вече става към 6.30-7.30 newsm44
Аз не го ограничавам по колко да яде,защото веднъж не си изяжда ,друг път въпреки голямото количество си го изяжда

# 39
Кайо от бебе яде през точен час. И сега яде през 4 часа, и по-рано просто всичко отказва (освен малко сухари или пуканки, само меката бяла част от пуканките). яде в повечето случаи еднакво количество (ооло 250-280 гр). Когато се нахрани (без значение да ли е вкусно) рязко отказва да яде и край. Няма "Айде последна лъжичка, една за мама, една за баба". което е супер. много е вредно ядене между храненията и преяждане (и за възрастни) дано така да си остане. няма да се бори с килца като мама.

# 40
Нашия педиатър също каза да му давам колкото иска ама при нас това не става защото Алекс колкото му дадеш толкова ще изяде граница няма ама установих ,че щом му дам повече от 200- 220 грама и го повръща, затова си караме с тази доза за сега и винаги си изяжда яденето каквото и да е то.
А  Алекс от 1 седмица като са му затекли едни лиги не спи спокойно кисел е и по всичко личи че зъби пак го мъчат и ние в нас само това повтаряме щом се размрънка все си викаме от зъбите е ,предишните 2 нощи доста се въртя обаче сме такива заплеси ,че никой не се сеща да го намаже с гелче или поне да погледне кво става в устата му  ooooh!, та вчера се оказа ,че 5-тия зъб е избил /не се знае кога  #Crazy/ и вече 6-тия ще пробива всеки момент .
А другия ни ужас е че сега иска да ходи навън обаче не дава да го държа по никакъв начин а сам прави по 9-10 крачки залита пада и продължава с лазене да се придвижва а основните му цели са стълби ,бордюри и кал ,фасовете също предизвикват голям интерес , та вчера искам неискам ми се наложи да му взема каишки за да мога някак да го придържам без да ме усеща защото иначе се сърди и ме бута докато не се мръдна поне на една крачка от него.

# 41
Здравейте и от мен! И аз намерих време чак сега да пиша.
Честита месечинка на месечинковците!
Днес е Бабинден, да не забравите да поздравите всички баби, акушерки и гинеколози. В тази връзка се сетих за моето раждане и така ми домиля.
За килограмите, май при всяка от нас се изисква определено време да ги свали, а и зависи от обмяната на веществата. Аз моите ги свалих след като Алекс стана на 6 м и сега съм като преди. Препоръчвам на всички, които имат проблем с килограмите по чаша топла вода или зелен чай с мед сутрин на гладно. Аз пия по чаша зелен чай и не се сещам за ядене поне до 11.
Иначе моята госпожица не яде по много, само на обед може малко повече, но не мисля, че трябва да им даваме повече от 250 г, за да не им се разширят стомахчетата, защото рано или късно дава отражение.
Лек ден

# 42
.... но не мисля, че трябва да им даваме повече от 250 г, за да не им се разширят стомахчетата, защото рано или късно дава отражение.

И аз така знам от нашата педиатърка.  Peace

Момичета, не знам кой беше питал преди мен, но и аз се интересувам кои са следващите зъбки след резците и кога е нормално да избият. На Криси са й налице всичките 8 резци, но продължава да се лигави ужасно, а като я намажа нощем с Калгел и направо й се отпуска физиономията. Явно проблема е от венците! Усещам, че отляво й е подут венеца на едно място навътре, но не мога да усетя колко навътре, защото много хапе  #Crazy

# 43
Dessy и на Юджи са му изкарали 8 зъбчета.Напоследък обаче се изнервя имам чувството,че пак му изкарва зъб  Thinking и аз като го намажа с Калгел се успокоява!Следващите трябва да са кътниците,май? newsm78

# 44
  • София
Здравейте,мами! Hug
Честити 10 месеца на Ели!
М-да,след 8-те зъба идва ред на предпоследните кътници отгоре и после отдолу.Ние сме с 8 зъба от 3 месеца и все чакам следващите,че личи,че го дразнят венците и го сърбят, ама нъц...няма никой още.
Вчера купих гърне,два пъти го сложих и двата беше успешно,стоя до него и му викам "пиш-ш-ш" и то се изпишка детето.А днес сутринта като се събуди даже свърши и голямата работа вътре,много бързо се ориентира какво се прави там,аз изобщо не се надявах,викам си ще го слагам ей така за малко,да свиква.Днес за първи път му дадох и кисело мляко за закуска ,с бисквитка и плодово пюре вътре,хареса му.Взех "Герма",че "Био"-то го нямаше в ХИТ-а.
Иначе малкия прилича на мен,само брадичката с дупката е взел на баща си,за характера още е рано да се каже newsm78.
Хапва максимум по 200гр., често и по-малко,ама пък той суче много пъти през деня и предполагам,че от това се засища.
Мики,голяма панта е твоя Алекс!Как е сега с каишките,вършат ли работа?
Джеси,много са ти сладки дечицата и Вики на Ади е голяма карасавица! Hug
С килограмите нямам проблем,слава Богу,ама аз и не качих много през бременността,остават ми още 2-3 кг за сваляне.С гърдите също не мога да се оплача,ама те мойте са малки,сега изглеждат много добре защото кърмя,но предполагам,че като спра просто ще се впъхнат и ще изчезнат Rolling Eyes  Joy
Айде, цунки на всички!Чакам малкия да се събуди и да излезем малко,че е прекрасно времето.

Общи условия

Активация на акаунт