Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 60 862
  • 760
  •   1
Отговори
# 210
  • Deutschland
Марката е Вики бутик. Купих го от малък магазин в провинцията. Вероятно го има в Елитис и подобни. Не знам.

# 211
Аз от парфюмираните лосиони съм влюбена в лилавия на Seventeen😍 не знам дали имитира някой парфюмен аромат
Знам, че са вредни и за това рядко го използвам, но е уникален. Всичко до което се докосне после мирише на него.

# 212
  • Deutschland
Може ли снимка на този лилав лосион? Благодаря!

# 213
То лилав силно казано, но така си ги различавам😂

Тествах и черния също не е лош

# 214
Някой използвал ли е влажните кърпи на Baby Love от ДМ?
Гледам ,че са на много добра цена и ако са хубави ,ще си вземам от тях.
В момента използвам на Bebelan или Бочко ,защото са плътни ,хубаво напоени без да са прекалено мокри и са големи.

# 215
  • Deutschland
Да, хубави са. Редовно купувам от тях. Също и от тези на Лидл.

# 216
На Лидл не ми харесват, но на ДМ са хубави мокрите кърпи

# 217
На Вики са хубави лосионите, имала съм показания от Фрау и един, който имитира Мон Герлен.

Но на Севънтийн повече ми харесват - и блясъка им е по-хубав, и аромата по-силен и траен, но пък и са на двойна цена.
Ползвам в момента Rose vanilla, който имитира Montalе, черния е Извънземното, а оранжевия Olympea.

# 218
  • София
https://www.parfimo.bg/l-oreal-paris-infaillible-more-than-conce … ans-327-cashmere/
Този коректор на Лореал беше с доста сериозно покритие, нали?

# 219
# 220
Ванилия, има ли някъде пълен списък кой лосион на кой парфюм имитира? Един ден търсих много, но нищо не открих.

# 221
  • София
А като покритие как е? Нямам проблем да е по-изсушаващ, но ми трябва покритие.

# 222
Пълно покритие прави, но наистина изсушава и се врязва в линиите.

# 223
  • София
Мерси Simple Smile

Установила съм, че при мен е по-добре да сложа коректор с пълно покритие (даже и да е изсушаващ), но по-малко количество, отколкото някой не толкова изсушаващ, но с по-слабо покритие, защото във втория случай трябва да сложа повече. А и ползвам (доста) хидратираща база за под очите.

# 224
  • Deutschland
Лосиона на Вики е топ. Намазах се по обяд, още лъщя. Ароматът е наситен и траен, дори и в непоносимата жега. Не лепне, попива бързо. Ще пробвам и Севънтийн, ако намеря. Особено червения.

Общи условия

Активация на акаунт