Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 178
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Севънтийн съм купувала в Радиант.

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 22:19 от milenaka

# 226
В Ивис също има Севънтийн. Никога не съм вземала, а съм чела много позитивни отзиви. Някой ако има списък кой цвят на кой парфюм отговаря, би било много полезно.

# 227
Питах в другата тема, дадоха ми едно предложение, но ако имате и други препоръки. Лак за коса, не натрапчив аромат,  да върши и работа, все пак. Много съм боса по темата.

# 228
Аз купувам лосионите на Севънтийн от аптеки Нове, има и тестери.

# 229

Този крем на Балеа ли се търсеше? Че не ми се търси назад в темата

# 230
Ванилия, има ли някъде пълен списък кой лосион на кой парфюм имитира? Един ден търсих много, но нищо не открих.

Списък не съм откривала, ето тук са описани някои от тях -
https://malena-shop.bg/seventeen-body-silk-flame-new-vision-november-2018.html

Във fragrantica и ФБ групите за парфюми също съм срещала коментари.

Като стана дума - някой видове имат комплект лосион + парфюм, пробвали ли сте парфюмите им, дали си заслужават?

# 231

Този крем на Балеа ли се търсеше? Че не ми се търси назад в темата
Този, да. Да не би да са го заредили пак? Уж проверявам често, поне в приложението де

# 232
  • Ланкър, планините Овнерог
Този крем и аз го видях в близкия ДМ. Мен ме е яд, че промениха серума с ниацинамид. Сега е с киселини, а предишният вариант ми беше супер. Лицето ми изглеждаше свежо с него. След него взех друга марка, по-скъп, но този на Балеа беше много по-хубав.

# 233
Хм, показва ми че нямат но ще отида след работа да видя аз, за всеки случай.
Серум с ниацинамид си купих сравнително скоро, но така стана че го пробвах само 1-2 пъти и затова и отзив не съм давала. Пише на него че е с 10 процента ниацинамид, 1 процент цинк, за киселини нищо не виждам. С киселини имат май пилинг някакъв, доста си приличат опаковките.
Да допълня че серумът, който си взех преди може би месец, е с новото лого на Балеа, така че със сигурност не е някоя изостанала стара опаковка.

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 08:43 от natka

# 234
От няколко седмици не виждам по щандовете шампоана и балсама за брюнетки на Балеа профи. Някой намира ли ги? За Варна конкретно не ги намирам, миналата седмица бях в Гранд мол и нямаше. Преди това ходих в Делта планет и също нямаше.

# 235
  • Ланкър, планините Овнерог
Хм, показва ми че нямат но ще отида след работа да видя аз, за всеки случай.
Серум с ниацинамид си купих сравнително скоро, но така стана че го пробвах само 1-2 пъти и затова и отзив не съм давала. Пише на него че е с 10 процента ниацинамид, 1 процент цинк, за киселини нищо не виждам. С киселини имат май пилинг някакъв, доста си приличат опаковките.
Да допълня че серумът, който си взех преди може би месец, е с новото лого на Балеа, така че със сигурност не е някоя изостанала стара опаковка.
Значи просто няма наличност вече сума време от "моя'. Само този с AHA виждам в магазина (не го намирам в сайта им)
Да, на този с киселините пише "пилинг" и визуално опаковките си приличат.

# 236
Разрових се във Фрагрантика и според нея следните лосиони на Seventeen отговарят на тези аромати:
Pink Juicy - Summer - Kenzo
Plum Celia - Tobacco Vanille - Tom Ford
Red Flame - Gucci Rush - Gucci
Yellow Fruity - L'Imperatrice - Dolce&Gabbana
Rose Iria - Narciso - Narciso Rodriguez
Purple Magic - White Musk - The Body Shop
Noir Floral - Jasmin Noir - Bvlgari
Orange Sense - For Her - Narciso Rodriguez
Vanilla Rose - Addict - Dior
Това е според усещанията на потребителите, потвърждение от производителите няма. Използвала съм сигурно литри от лосиона им с аромат на Еуфория на К. Клайн, но след като обновиха опаковките май спряха да го произвеждат.

# 237
Лосиона на Вики е топ. Намазах се по обяд, още лъщя. Ароматът е наситен и траен, дори и в непоносимата жега. Не лепне, попива бързо. Ще пробвам и Севънтийн, ако намеря. Особено червения.

В кои вериги ги предлагат препоръчваните лосиони със силен аромат на Вики?

# 238
  • Deutschland
Както писах, купих го от случаен магазин в провинцията. Хранителен.
Четох, че имитацията на Нарцизо от Севънтийн била уникална. Лосиона де. Детето и мъжа ми днес търсели в Сандански, но нямало. Ако някой е от този край Сандански /Благоевград пишете има ли ги и къде Севънтийн.
Въобще чие производство са? Български или?

# 239
  • София
Гръцки са.

Общи условия

Активация на акаунт