Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 177
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Моля за снимка на Извънземното на Балеа.

# 256

От над 10 год. ползвам само тези мокри кърпички на Бебелан и за мен са с перфектното съотношение цена/качество. Преди тях любими ми бяха на Babycrema, но от тогава не съм ги купувала и се надявам, че са запазили качеството им. На Бочко не ми харесаха, пак тогава ги пробвах и не съм повтаряла. През пролетта пробвах на собствената марка на DM, не помня, но може би беше Babylove и миришеха ужасно, бяха и почти сухи.

# 257
Ако не се лъжа този беше.

Аромата наистина го докарва, ноо консистенцията на мен изобщо не ми беше харесала, грам не попиваше.

# 258
  • София
Този не имитира ли парфюм на ТМ?

# 259
Ами Alien е аромат на Mugler точно, мисля че за него говорите.

# 260
  • Deutschland
Да, точно това е Извънземното на Балеа.
По-късно ще снимам една маска на Биофарма, за която се кълнат, че прави косата коприна. Много исках да я взема и уцелих една бройка.

# 261
Аз един час се чудя какво ще да е това извънземно, пък то любимият ми парфюм. Joy

# 262

И аз минах през ДМ , ръкавиците от този вид ще ползвам за пръв път, както и скраба с олио.

# 263
  • София
Аз един час се чудя какво ще да е това извънземно, пък то любимият ми парфюм. Joy

И аз така  Simple Smile , затова помолих за снимка.

# 264
Не знам в Лили дали го има, но ето този Malizia Purple от Дм е чудесен https://www.dm-drogeriemarkt.bg/malizia-damski-parfyum-dezodoran … 003510017140.html
Получавам толкова много комплименти за него, които дори и с нишовите парфюми не получавам. Взех го по препоръка от темата тук.
Този дезодорант имитира ли някой парфюм?

# 265
  • Deutschland
Ето маската : /Ухае невероятно и е много гъста. Няма да я ползвам сега, защото ида от фризьор, но тези дни ще и ще пиша/

# 266
Фрау, аз доста често я подминавам в магазина. Но съм пробвала другата маска на фирмата, с течните кристали. Също е много добра, мажех я нонстоп до дъно.

# 267
Ейй само ме инфлуенсвате и аз тази маска съм я подминавала ти да видиш какви хвалби ...
Аз пък купих новия нощен елексир на глис дават го за увредена и заплетена коса да видим ...

# 268
  • Варна
От днес толкова, продължава да има дефицит на обичайните неща, които си вземам от ДМ.

# 269
Момичета, много се радвам, че харесвате вики бутик лосиона. Аз го препоръчах преди година-две, когато го и открих. Надявам се нашето търсене и купуване да го направи по-масов в повече магазини, защото наистина си заслужава и то на тази цена, макар че се увеличи с 3-4лева, откакто го знам. Дано направят и още аромати, или да зареждат повече, реално не знам колко аромата има. Аз преди съм мяркала 3 или 4. Последно в магазина видях само два. Ползвам mon fleur, не знам кой имитира. Ще трябва да го измажа, за да взема друг аромат. Този ми харесва много. Трае ми цял ден, като аромата се видоизменя и избледнява постепенно през деня. Никога не ми е бил мазен или лепкав. Мажа само на ръце, защото те единствено не са ми покрити с дрехи. С това темпо няма да го изразходвам и другото лято.

Общи условия

Активация на акаунт