Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 178
  • 760
  •   1
Отговори
# 270
  • Light of Zartha
Тази вълшебна маска в дм или Лили да я търся? Тъкмо имам нужда от нова.

# 271
  • Deutschland
И сега само три виждам на Вики бутик, Sweet love, Wizard и този, който си купих Sweet and cool.

# 272
Аз , когато го купувах, отвъртах капачката, за да помириша. Откъде да знам иначе какво ще купя, където да не ми харесва. Мостри и тестери няма... Другите аромати въобще не помня

# 273
За момичетата от София, Вики бутик има в една малка аптека на ул. Одрин (между Пиротска и Симеон), има някакъв медицински център там.

# 274
Ароматите на Вики бутик са:
Mon Fleur - Mon Guerlain
Sweet&Cool - Good Girl
Sweet Love - Mon Paris
Vicky - Olympea
Wizard - Addict

# 275
  • София
Купих тези продукти на Дори  - крио серума и спрея за блясък, лесно разресване, а някъде четох, че се ползва и за слънцезащита на косата.

Много хубави отзиви има  за тези два продукта и реших да ги пробвам. За крио серума четох, че освен всичко друго, подпомага растежа на косата.
Ще споделя след месец за резултат при мен.

# 276
Спрея го ползвам редовно, много е хубав. Имам серума, който е от златната серия и е отличен при мен за косопад, но този лилавия не съм го пробвала.

# 277
И лилавия, и златния карат косата ми да расте като луда! И ми избиват нови косички. Много съм доволна. Спреят също е много хубав. Лек, но едновременно с това дава нужната грижа.

# 278
  • София
Крео серумът го купих, защото го похвалиха за бърз  растеж на косата. От миналият месец съм с къса коса. Фризьорката си остави ръцете. За първи път ме подстрига толкова непрофесионално и трябва да стимулирам растежа на косата, за да се пооправят малко нещата.
Може да купя и серума от златната серия. От нея съм ползвала шампоана и маската и съм много доволна.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 22:41 от Amiamo

# 279
  • Deutschland
Искам да поставя тук поста, заради когото си бях наумила да купя маската. Ако авторката му е тук, да ме извини. И да добавя, че цената вече не е 7 лева, а около 10.
........
    Здравейте, момичета! Искам само да дам мнение за един продукт маска #argan_crystal_oil на Био Фарма, който купих просто ей така. Знам, че не съм единствена в прекомерното третиране на косата - изрусяване, потъмняване, сменяване на цветове от черно до лилаво и т.н, както и зависимостта от ползването на преса ежедневно. Следователно - суха, късаща и оплитаща се коса, изтощена и хвърчаща навсякъде. Преди 5-6 дни влязох в една аптека и както винаги не излязох само с това за което бях влязла, а случайно си взех и една маска за суха изтощена коса с арган. Маската струва 7лв и естествено бях скептична защото моята коса не се влияе от абсолютно нищо, но какво пък, взех я да я пробвам. Е, това е най-доброто ми попадение след керастаз (с разликата от около 100лв). Мия се за втори път, е, казвам ви коса като коприна - мекота да искаш, живот да искаш, аромат да искаш. Няма наелектризиране, няма сухота, няма топки косми от дърпане при разресване.
    П.С. Според мен е 1 към 1 с маската на Loreal Professional Absolu Repair (която обожавам, и използвах до преди да взема тази)
    Надявам се да съм била полезна за някоя от вас! 

# 280
Използвам Доори от 4 години и наистина са хубави и съм доволна от тях. Но тъй като и моята фризьорка си остави ръцете през март реших да сменя продуктите, на Доори за известно време и купих шампоан и спрей на Роза Импекс с хинин, от които имам страхотен резултат.
Не ми харесва аромата на шампоана, обаче го туширам с последващите продукти. Забравих какво е това цъфтеж на косата!

# 281
Искам да поставя тук поста, заради когото си бях наумила да купя маската. Ако авторката му е тук, да ме извини. И да добавя, че цената вече не е 7 лева, а около 10.
........
    Здравейте, момичета! Искам само да дам мнение за един продукт маска #argan_crystal_oil на Био Фарма, който купих просто ей така. Знам, че не съм единствена в прекомерното третиране на косата - изрусяване, потъмняване, сменяване на цветове от черно до лилаво и т.н, както и зависимостта от ползването на преса ежедневно. Следователно - суха, късаща и оплитаща се коса, изтощена и хвърчаща навсякъде. Преди 5-6 дни влязох в една аптека и както винаги не излязох само с това за което бях влязла, а случайно си взех и една маска за суха изтощена коса с арган. Маската струва 7лв и естествено бях скептична защото моята коса не се влияе от абсолютно нищо, но какво пък, взех я да я пробвам. Е, това е най-доброто ми попадение след керастаз (с разликата от около 100лв). Мия се за втори път, е, казвам ви коса като коприна - мекота да искаш, живот да искаш, аромат да искаш. Няма наелектризиране, няма сухота, няма топки косми от дърпане при разресване.
    П.С. Според мен е 1 към 1 с маската на Loreal Professional Absolu Repair (която обожавам, и използвах до преди да взема тази)
    Надявам се да съм била полезна за някоя от вас! 
Здравей ,би ли споделила от коя аптека бихме могли да си закупим олиото,има ли го във всички аптеки?
И да те попитам олиото подходящо ли е  според теб за тънка (рядка коса)  ?
И аз също съм с ужасно сухи краища на косата (какво ли не използвах .... )
Благодаря предварително.

# 282
  • Deutschland
Това е маска, не олио. По назад съм публикувала снимка. Просто името й е такова Crystal oil. Нека другите споделят в коя аптека или магазин ги има, аз я купих от случаен магазин в провинцията.
Между другото съм ползвала и аз Absolu repair професионалната на Лореал, ще ми е интересно да сравня.

# 283
# 284
Фрау, маската на българска марка ли е?
Напоследък преоткривам хубави неща, които са българско производство.

Това са хининовата вода и шампоана на Роза импекс, за които писах по-горе:

Общи условия

Активация на акаунт