Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 169
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
Както писах, купих го от случаен магазин в провинцията. Хранителен.
Четох, че имитацията на Нарцизо от Севънтийн била уникална. Лосиона де. Детето и мъжа ми днес търсели в Сандански, но нямало. Ако някой е от този край Сандански /Благоевград пишете има ли ги и къде Севънтийн.
Въобще чие производство са? Български или?

Фрау, кой от двата е много добра имитация? Нарцизо или for her? Намерих ги онлайн във https://vmcosmetic.com/bg/seventeen
Аз харесвам на Нарцизо Фор Хър и мисля да поръчам. Имам същото питане, но за град Варна, откъде мога да си купя лосионите на Севънтийн?

# 241

Този крем на Балеа ли се търсеше? Че не ми се търси назад в темата
Този, да. Да не би да са го заредили пак? Уж проверявам често, поне в приложението де

Този крем си го взех от ДМ на Красно село. Предполагам, че го има и по другите магазини. Имаше още две-три бройки на регала, което не означава, че няма и на склад. Аз си взех един за проба.

# 242
Далечко ми е този магазин, в друг град съм Grinning Тук поне в приложението ми показва че нямат наличност в тукашния ДМ, нито пък онлайн мога да го поръчам.
Ще си го дебна още някое време пък каквото стане накрая. Поне магазинът не ми е далеч, видя ли че заредят ще отида на същия ден.

# 243
Далечко ми е този магазин, в друг град съм Grinning Тук поне в приложението ми показва че нямат наличност в тукашния ДМ, нито пък онлайн мога да го поръчам.
Ще си го дебна още някое време пък каквото стане накрая. Поне магазинът не ми е далеч, видя ли че заредят ще отида на същия ден.

Идеята ми беше, че явно не е отлистен и са започнали да го зареждат. Може би трябва да се гледа във физическите магазини, а не онлайн.

Това ми излиза на приложението за този крем и този магазин.

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 22:08 от Poli Hristova

# 244
Фрау, Севънтийн в Благоевград съм виждала в магазини Нова и Финес, но не зареждат всички видове. 

Ако искаш ми пиши кой точно търсиш и утре мога да погледна дали го има.

# 245
  • Deutschland
Ванилия, благодаря. Търся червения Red flame или този с оранжево Orange нещо си. Ще помоля брат ми да ми вземе, ако са налични.
Janice, става въпрос за имитацията на фор хър.

# 246
Супер щом зареждат, ще си проверявам всеки ден и щом ми покаже че го имат и при мен отивам да си купя. И като съм си патила вече да увисна така, вероятно ще се заредя с повече от един.

# 247
Благодаря ти, Фрау, и аз се надявах, че него визираш.
Някъде във Варна знаете ли къде се продават лосионите на Севънтийн? Ако ги има във физически магазин да не поръчвам онлайн.

Виждали ли сте парфюмния дезодорант на Балеа, лилавия, който имитира Извънземното на Мъглър?

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 23:59 от Janice_

# 248
  • Варна
Във Варна ,Севънтийн имаше в Гранд Мол.Един магазин някъде срещу Зара.В него има също Радиант и Лорвен . Специално лосионите съм гледала,че също ги има.Това преди време обаче.Скоро не съм проверявала дали ги поддържат.

# 249
  • Варна
Във Варна лосионите на Seventeen ги има в магазин Мари на пазара. Аз днес си купих на Vicky's boutique имитацията на Addict, наистина много наподобява, аз парфюма в тая жега няма начин да го сложа, обаче лосионът става, не е такава тежка миризмата.  Аз пък тъкмо се зарадвах, някой писа по-назад, че на Seventeen има имитация на Alien, ама греда, за черният ставаше въпрос, обаче доколкото виждам, е на Bvlgari Jasmin Noir. Някой, ако знае лосион с аромат, наподобяващ Извънземното, ще се радвам да сподели.

# 250
Balea имаха парфюмен лосион с аромат на Извънземното. Не знам дали ги има още налични, аз си бях купила и беше 1:1 с парфюма. Имам го и съм го сравнявала с дезодоранта на Балеа и парфюма на Зара, този на Балеа е идентичен с оригинала. Зара се разминава.

# 251
  • Варна
На Балеа и аз имам дезодоранта. Не съм сигурна, че ги има още по магазините, обаче, затова търся алтернатива.

# 252
  • Deutschland
Гледам в сайта на немския ДМ, че го има Извънземното, но само онлайн, не и във физически магазин.

# 253
Някой използвал ли е влажните кърпи на Baby Love от ДМ?
Гледам ,че са на много добра цена и ако са хубави ,ще си вземам от тях.
В момента използвам на Bebelan или Бочко ,защото са плътни ,хубаво напоени без да са прекалено мокри и са големи.
Хубави са мокрите кърпички на ДМ, но сравнени с Бебелан, вторите са много по-добри. Бочко не купувам, колкото пъти съм взела, не съм била доволна.

# 254
Наскоро взех мокри кърпи babylove с 99% вода.. ми въобще не ми харесаха. Миришат странно, материята също не ми допадна и излизат от пакета по 10.. разтегливи са, но не са широки. Най-доволна съм от Бебо и Бебелан.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 14:11 от 🦋VaL3nTinA🦋

Общи условия

Активация на акаунт