Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 143
  • 760
  •   1
Отговори
# 345
Момичета, търся безопасен рол-он,
моля за препоръки 💜

Аз харесвам този, има го в Лили:

# 346
  • София
Започнах да ползвам балсама за крака на Балеа с авокадо. Доста е флуиден. Очаквах да е по-гъст.

# 347
Започнах да ползвам балсама за крака на Балеа с авокадо. Доста е флуиден. Очаквах да е по-гъст.

Да, и аз се изненадах, но пък при мен върши работа за лятото

# 348
  • София
И зимата ще върши работа. Балсамчето е много хубаво!

# 349
И зимата ще върши работа. Балсамчето е много хубаво!

Зимата се мажа с шеа и слагам чорапи. Сега е топло за чорапи и за това ми върши работа

# 350
Преди 2 месеца видях в ЛИДЛ маски на Cien, които се казват hair fruits и взех една за проба, защото ми се видяха двойник на тези на Garnier. Оказах се права и на другия ден се върнах за останалите налични в магазина. Имам две с банан и една с папая. Маските са наистина страхотни!
Не съм сравнявала състава им с този на Garnier, но като аромат и действие са 1:1. Цената им беше наполовина на тази на Garnier hair food. Големият минус е, че ги най-вероятно няма да ги пуснат отново за продажба в Лидл, както правят с почти всички техни козметични продукти, които не са от обичайния им асортимент.

# 351
  • Пловдив
Здравейте, въпреки непрекъснатото използване на слънцезащитни кремове с фактор 50, имам петна по лицето. Какво може да ми препоръчате за изравняване на тена и избелване на кожата? Никога не съм ползвала азиатска козметика, а знам, че те са силни в този тип продукти. В момента наблягам на домашни маски с кисело мляко и ексфолиране, но искам да включа и други продукти.

# 352
  • русе
https://zazi.bg/product/evolution-maska-za-kosa-1l-leneno-semerestrukturirashta
Някой да има мнение за тази маска за коса?

# 353
Здравейте, въпреки непрекъснатото използване на слънцезащитни кремове с фактор 50, имам петна по лицето. Какво може да ми препоръчате за изравняване на тена и избелване на кожата? Никога не съм ползвала азиатска козметика, а знам, че те са силни в този тип продукти. В момента наблягам на домашни маски с кисело мляко и ексфолиране, но искам да включа и други продукти.
От около месец ползвам този ампулен серум с ниацинамид и виждам разликата, кожата ми се избистри и изравни тона ѝ. Марката се предлага в Лили, но не го виждам в сайта им в момента.
https://www.barecare.bg/medi-peel-cindella-ampoule
Сега си купих и този, който е много нашумял сред влогърите и е специално за корекция на петна, но го ползвам от 4 дни, и още не знам какъв ще е ефекта от него. След море съм и също имам леко потъмнели участъци, въпреки мазането с 50 фактор, но стояхме малко повечко този път и се отрази на тена ми. Като там не съм спирала и първия серум, но просто май не се пазех достатъчно от слънцето.
https://www.barecare.bg/axis-y-dark-spot-correcting-glow-serum-50ml

# 354
За петна и изсветляване на кожата аз мога да препоръчам този серум на Caudalie.
Изобщо не е бюджетен (около 100 лв.), но ако се следи, се намира на доста добро намаление. В момента мисля, че е 84 лв. в аптеки Subra. Преди няколко седмици го бях намерила в parfimo (за 60 лв. и нещо) и в makeup (за 70 лв. и нещо), но мисля, че в момента не е наличен.
На мен кожата ми дори изглежда с много "healthy glow", като го използвам.

# 355
Пореден липсващ продукт от Балеа профи - антисплисс 2в1 маската, розовата, която мирише на бонбони. Имам само една в запас, а маската е страхотна…

# 356
  • Deutschland
На бонбони? Защо съм я пропуснала? 🤔

# 357
  • София
Пореден липсващ продукт от Балеа профи - антисплисс 2в1 маската, розовата, която мирише на бонбони. Имам само една в запас, а маската е страхотна…

Моля за снимка на маската. Simple Smile

# 358
Една от любимите ми маски е, запасила съм се, но ми е останала само една, не я виждам дори и в немския ДМ.

# 359
  • In The Middle Of Nowhere
Janice,  с каква коса си? Питам за да преценя дали и на мен ще ми допадне.

Общи условия

Активация на акаунт