Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 87

• 62 098
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
За глос аз бих препоръчала този на Сефора с уголемяващ ефект, около 20лв е така , че мисля е на кантар за тази тема 😁

А като цяло с глосовете не знам в мен ли е проблема, но на 20тата мин. просто ми изчезват (без да съм се хранила и пила) сякаш устните ми ги изпиват.
Този на NL не е нищо особенно , така и не разбрах на какво се дължи фурора около него.
На Мейбълин са наистина сочни и с хубав блясък, но при мен никак не са трайни.

# 496
Meddyy, благодаря, ще грабна някоя тогава.
Гласове спрях да купувам откакто осъзнах, че ме изнервя нанасянето им - много пипкаво ми е и предпочитам стандартно червило. Изхвърлих няколко глоса, защото попиваха в порите и се разтичаха. Това е моят опит, ползвала съм Лореал, Голдън Роуз, Катрис...

# 497
А за основа за грим, която наистина свива (оптически разбира се) пори много добра е тази на Радиант.
Пак не е съвсем бюджетна по тази тема, но наистина работи.
https://bg.radiant-professional.com/bg/catalogue/matt-finish-transparent-base_19/

# 498
  • Варна
Всъщност на мен ексфолиращи чорапи са ми сваляли частично обикновен лак .

# 499
Може ли снимка на глос на Сефора и кой е е харесваният Too Faced?

# 500
  • София
Здравейте,
Моля ви препоръчайте ми хубава основа за грим, която наистина да свива пори. Гледам и ме е страх да експериментирам, защото кожата ми е хипер чувствителна... Може би искам единствено да е на водна основа...
Аз ползвам втора опаковка от основата на Голдън роуз.https://goldenshop.bg/golden-rose-ozaryavasha-baza-za-grim
 Имат и мтиращ вариант, но тази определено заглажда много добре кожата и визуално прикрива пори. Отгоре слагам фдт Fresh wear на Лореал и пудра на Wibo. Също така, винаги гледам да хидратирам добре кожата преди грим.

# 501
На Сефора е този

# 502
Всъщност на мен ексфолиращи чорапи са ми сваляли частично обикновен лак .
Мисля, че лакът трябва да се махне, когато се слагат. Някъде то бях чела и винаги махам лака на краката, когато си слагам такива чорапи. Чакам изцяло да спре беленето и тогава лакирам отново.

# 503
# 504
Ох, следя с интерес дискусията за гланц за уголемяване на устни, аз още на такъв не съм попаднала 😂

От гланцове сега само Lifter gloss използвам, много го харесвам, имам и на NL, но май само веднъж съм го изпозлвала, но от нито единия не видях уголемяващ ефект.

# 505
От този Lifter gloss не оставя и точица точно половин час след слагане без дори да пия вода или да ям. А блясъка му пада много бързо и се износва грозно на моите устни спрямо моите възприятия.

И аз търся гланц без брокат и т.н., да има само мокър огледален ефект.

# 506
За уголемяване най-добре с матово червило, молив за очертание и в средата малко блясък. За мен това е най-работещо.

# 507
Ами аз между другото точно така процедирам  напоследък.
Молив, после едно розово матово червило и малко блясък с Lifter gloss.
На мен lifter gloss за гланц сравнително дълго ми издържа.

# 508
Този на Сефора е страшен, но много люти. Уголемява видимо.

# 509
От този Lifter gloss не оставя и точица точно половин час след слагане без дори да пия вода или да ям.

Точно това се случва и при мен.
Мислех , че съм единствената 😁

Общи условия

Активация на акаунт