Отговори
# 285
  • Пловдив
Лав, аз ползвах за свекър ми конс.с онколог. Доволна съм.

# 286
Лаватера, щом са взели проба, ще разберат дали и кой херпес е.
Който и от двата да е, ако изобщо е херпес, е напълно лечим, има си мазила, хапчета. Единия минава по-бързо, другия по-бавно и е по-болезнен.
И, да, ако е такова нещо, докато не се излекува не е добра идея да се прави операция, може да стане по-голяма беля.
Та, правите каквото трябва.

За троленето не се връзвай, който и да ти го е писал Simple Smile
Нали, все пак, аз съм тролът на темата Laughing

п.с. Гледай рейтинга на лекарите в Хийли, въпреки че ги подбират и повечето са добри. Отговарят до ден, можеш да задаваш още въпроси до две седмици.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 14:24 от vaychka

# 287
Ама защо решихте, че само модераторите са богове. 😂
Визирах всеки самоповярвал си прекалено, та ако ще не от балкона, а от стратосферата да пада.
Аман.

# 288
Добри, и аз съм така с покупките. Преди беше слабо изразено, в последната година е много силно. Знам и на какво се дължи, надявам се пак да дойде време, когато няма да се чувствам така.

# 289
  • Mediterraneo
Чета ви. Не ми се пише, нещо ме е хванала лятна умора и лека депресия. Вероятно след като си видях детето вече, а на хоризонта не се задава нещо за чакане. Сега да дойде средата на септември, да замине пиленцето на другото ново място, да се установи и ще мисля да я привикам за един дълъг уикенд вкъщи. Гледах самолети, има удобни полети.
ММ отиде да погледнат новия мотор, нещо не ми харесва предната гума. 2 часа и повече чака вече, хем имаше уговорен час предварително. Вчера аз в данъчното се занимавах с глупости- счетоводителят казва, че е представил един документ, в системата им не излиза; аз им го показвам, ма не бил подаден! Ма как да не е, нали го виждаш през моето приложение?! Някаква каша, накрая пак аз ще я сърбам, че на мен ще начислят лихви.

# 290
  • София
Юхууу, имаме си тролче! Кажи здрасти, Лав! Нали си е наше, на късмет ни е!

Много пече нещо, на народа не му понася.

Добре, по-хахава си от мене! Тръгни по без гащи и не ощетявай мАж, дИца и рода.

# 291
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Опасно е без гащи. Wink Три деца имам, влез ми в положението

# 292
  • София
Спасете Стрин Добрин, обуйте гащи на Добриня!

# 293
Хахаха

# 294
Днес е лудница лудница у офисо, а си донесох същата лудница и у домааа...
Но... това няма да ми попречи да ви нагледам.

Добри, за скрития текст - аз бях същата. Бих си два задвратника и се самооправих. Ако искаш, и на тебе мога Smile И ти си човек. Никой няма да се срути и срине, ако обгрижваш и себе си, освен тях.

Бър, де е въпросът?

Лав, ич да не ти дреме...

Оф половин час не мога да го пусна тва мнение, щото все някой за нещо ми звъни...

# 295
Хахаха, ДобрЕ!!!!
  Стрин Добрин-култово!
  Аз се пържа като сланнинка,ама що като , в собствена мазнинка.
  Вчера купих на малката джуфка две клинчета и пижамка. Майкатаказа,че са широки в кръста и ги носих на шивач да ги стесни.15кинта да сложат три ластика, ама така е,баба ѝ като е с две леви....

# 296
Малко се успокоих, че не съм само аз.
Simple Smile Абе друго си е да е цяло отделение.

# 297
Опасно е без гащи. Wink Три деца имам, влез ми в положението
Разбирам те, тя и Шугър затова ходи с гащи.
Лавче, криви хора бол! Хич да не ти пука!

# 298
Никой няма да се срути и срине, ако обгрижваш и себе си, освен тях.

Тъй, тъй!
Домашните всъщност са проумяли, че ако аз не съм добре, не е ОК за никого.
И за да не излезна завършен егоист, ще кажа, че всичко е в рамките на здравословното. Sunglasses
Балансът понякога е труден, но го удържам. Grinning

# 299
Демек , Тилче , у вазЕ сички одите с гащи?/купила си за всички, да има баланс/. Тили , и аз съм русенска снаха. Помня ги жегите и тлеещият асфалт , и напечените блокове. Блякс!
  Бобчи, сега четох ,че имало явление днес  - морска мъгла.Ти тва ли ни снима?

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 14:48 от марулета

Общи условия

Активация на акаунт