Отговори
# 2 100
Това го помня, Попи, бяхте се сбъркали цялата фамилия, а в края се намери телефона.

# 2 101
И аз го помня 😂!

За това , пък сега сте оправни хора, не като мен , дето все търся някъде да се облегна и някой друг да се грижи за всичко!

# 2 102
  • Пловдив
Уж имам надежда още аз, ама ... Head Band

Бърд, сефте чувам непознат да ти се сърди Thinking

# 2 103
Мисте, и аз Joy Ама ей на. Не че страдам, напротив, просто се изумявам за пореден път от хората.

# 2 104
Аз пък не се учудвам. Бърди си е виновна, като не слуша кака си 😂 Познах ли? 😎😂🤭

# 2 105
Това със сърденето от непознат,наподобява моята ситуация на работа.Щото слушали лъжи за мен от "любимата" на смяната ни колежка,половината жени ме гледат накриво.Въпреки че виждат,че не съм такава,каквато ме изкарва.Набивано им е в главите,че съм такава и онаква,и сега не могат да си променят мнението за мен.И все съм им черна,каквото и да направя.Обаче ще им дам развод!А на "любимката" съм ѝ виновна,че заради мен трябва да работи,и да не нарушава правилата 🙄.'звинете за отклонението, тежи ми.Даже последния ден ми идеше да си хвърля шапката,и да си тръгна.

# 2 106
  • София
Гледам волейбол. И хвърлям едно очи тука. Пращам гушки, някои споделени неща парят, пронизват.

# 2 107
Аз пък не се учудвам. Бърди си е виновна, като не слуша кака си 😂 Познах ли? 😎😂🤭
Не сколасах даже да вкарам тежката артилерия Joy За друго ми се сърдят.

Ренко, много кофти. Да трябва едва ли не да доказваш на някого, че не си такъв, какъвто да те издокарали.

# 2 108
  • Пловдив
Добре де, аз пак по наивному...за къв ти е са дрънкаш измислици и да настройваш с/у някой??? Завист? Как може някой да живее така Thinking

# 2 109
Бърд, толкова съм "стара" в тази фирма,че няма нужда да се доказвам на когото и да било.Който трябва знае що за работник съм.Но има и други обстоятелства,заради които някои си мислят,че нищо не правя.Не,правя,каквото си искам 🙄.Оф,сложно е,а не е за обясняване не всеослушание.
Мисте,главно завист.И щото съм неудобна.Искат да си мързелуват и спят,и да им плащат за това.

# 2 110
Мисте, и на мен ми е необяснимо. Завист, злоба - друго обяснение нямам. Интриги, клюки, злословене.

Наскоро пък едни госпожи ми взеха акъла с някакви пълни дребнавости - питаха ме нещо за обща позната. Аз изобщо не бях забелязала. Ама тотална дребнавост, която никога не би ми хрумнало да коментирам. Дребни хорица.

# 2 111
Тежко детство и аз да запиша..нищо, че така и не съм видяла виновника за моята поява на тоз свят...и за тежкото детство. А това се пренесе и после..Път, който трябва да се извърви, искаш не искаш. Бясна съм на феите аз 😂 То само черна боя имАле в наличноС в навечерието на моето раждане..Сигурно Лидл не е работил тогаз.. затворили са за инвентаризация. Само тва щеЙ 🤣 Иначе маслените им бои са много добре..като за бакалийка..

Същото, едно към едно ми е служебното положение, като на Ренкича.Преди много се дразнех, сега изобщо, да кажа и хич 🤣 Носи ми се слава..някаква...От хора чули, недочули. От хора предубедени и злобни. Да илядят 😁😂

Пратете дъШ, ве.,не се стискайте 🙃

А знаете ли,че нищо не е написано на лидлските етикети, ни- що! Само цифри...Ъхъм...А , че пише с точноС квай промоцията...и като вземеш едно, ще ти намалят второто с еди колко, тцЪ- не пише 😂 Твай, щото е само вътрешна информация, за персонално ползване 🤣 Тайна, топ секретна! Емиии...и персонала пък да си има некви тайни, кво?
П.п. Лав, съболезнования!
Още п.п.- някой да ме спаси от малоумната реклама на Джъмбото...отново🙄🤕

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 21:18 от Thirteen#

# 2 112
  • Euskal Herria
Търти, 17 градуса и порой. С удоволствие давам.
Поредната тъпа реклама на Джъмбо... И все се чудя кой ги одобрява и плаща. Но имат и попадения.

# 2 113
# 2 114

Общи условия

Активация на акаунт