Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 025
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 930
5:0 за кроасаните. Толкова са ми гадни, че черпя целия офис с тях
Аз ги харесвах преди години, последните пъти като ям от на мъжа са си ми откровено гадни. Тия от по 50ст са ми по-вкусни(образно казано, защото и тях не ям 🤣). Ама така и така се купуват, поне да му изпробвам късмета. Аз не купувам нищо само заради игри, освен ако не се ползва/яде от някой вкъщи. Нито се заривам с количества.

# 931
  • София
5:0 за кроасаните. Толкова са ми гадни, че черпя целия офис с тях
Аз ги харесвах преди години, последните пъти като ям от на мъжа са си ми откровено гадни. Тия от по 50ст са ми по-вкусни(образно казано, защото и тях не ям 🤣). Ама така и така се купуват, поне да му изпробвам късмета. Аз не купувам нищо само заради игри, освен ако не се ползва/яде от някой вкъщи. Нито се заривам с количества.
Може би, защото от известно време са на Монделийз. Wink И шоколадите Милка бяха по-хубави преди да станат на Монделийз.

# 932
Качеството е силно влошено на всички техни продукти.
А и ми се струва, че са качили захарта.
Нямам спомен в старите опаковки дали е имало 56 грама захар на 100 гр, т.е. ако изям цял шоколад Милка все едно изяждам ~3 супени лъжици захар. Много ми се вижда.

# 933
Може ли някой да ми каже на Пепси играта само в Билла ли е?

# 934
Може ли някой да ми каже на Пепси играта само в Билла ли е?

Промоцията се провежда от 17.07.2023г до 30.09.2023 г., във всички търговски обекти предлагащи бутилирани продукти с марка Pepsi, Pepsi Max, Mirinda, 7UP, Evervess.

# 935
В помбер има нови печеливши

# 936
  • Nesebar
Мале колко съм бясна думи нямам.Миналата седмица регистрирах бележка на Загорка и ми изписа ЧЕСТИТО ,сега получавам имейл ТОЗИ ПЪТ НЕ ПЕЧЕЛИТЕ.Е аз ли нещо не разбирам бележката ми отговаря на условита .Защо така ?Отговорих им хубаво на имейла споменах и КЗП.Никога не ми се е случвало такова нещо

# 937
https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02JgaaPj8wkYKgkacHpMQswqLSkYw62F8DmVxtU7yFtnMrz64HgufKjXURU2tUaBsel&id=100063674464956&sfnsn=mo

# 938
  • при късмета
Мале колко съм бясна думи нямам.Миналата седмица регистрирах бележка на Загорка и ми изписа ЧЕСТИТО ,сега получавам имейл ТОЗИ ПЪТ НЕ ПЕЧЕЛИТЕ.Е аз ли нещо не разбирам бележката ми отговаря на условита .Защо така ?Отговорих им хубаво на имейла споменах и КЗП.Никога не ми се е случвало такова нещо
Загорка праща имейл за всяка отделна регистрация, включително непечелившите. Просто си регистрирала непечелившо участие. Няма седмични награди, само моментни са

# 939
  • Nesebar
Загорка праща имейл за всяка отделна регистрация, включително непечелившите. Просто си регистрирала непечелившо участие. Няма седмични награди, само моментни са
Мале не знаех ,аз помислих ,че ми отхвърлят печелившата регистрация.Мале как ги наредих.Писах им пак и се извиних.То затова са казали хората брой до 10 ,ама стигнах до 2.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 10:44 от ahmoreto5

# 940
Този номер познат ли ви е?0875312982

# 941
  • при късмета
Мале не знаех ,аз помислих ,че ми отхвърлят печелившата регистрация.Мале как ги наредих.Писах им пак и се извиних.То затова са казали хората брой до 10 ,ама стигнах до 2.
Четете ги тези правила

# 942
  • Пловдив
Имам капачки от Швепс стъклена бутилка
250 мл със 7 символен код?!Идея за къде са? Рових из сайта на Кола, но не намерих нищо.
Още нямаме обаждане (аз и мама) за шапките от Хайникен.

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 14:44 от Petya Krivcheva

# 943
Вчера взех един Помбер с код, най-накрая и при нас се появиха, ама с 1 код естествено ни няма.
Не мога да разбера на Милка за колонките дали са изтеглени нови печеливши, много смотано, така без дата.
На какво ли не играх тези дни и нищо не спечелих, но поне ми трябваха нещата, та не ми е само заради играта.

# 944
Имам капачки от Швепс със 7 символен код?!Идея за къде са? Рових из сайта на Кола, но не намерих нищо.
В coca-cola app.

Общи условия

Активация на акаунт