Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 203
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Тук и там
Пристигна ми дюшека от Примекс - мека готин е Simple Smile
Диаметърът му е 150 см и има място за бирата Joy Остава само, да отидем и на басейн, че да го изпробвам Joy

Днес се свързаха с мен от Хайнекен за шезлонга - мацката ми издиктува последните 4 цифри на бележката, но такава регистрирана аз нямам Rolling Eyes Тя ли се обърка нещо не знам, но пазя всички регистрирани, 5 пъти ги проверих - няма блежк, която да завършва на тези цифри Rolling Eyes Опитах се, да се свържа пак с тях, но отново само музика

При мен е същата история.... Но при повторно свързване, момичето каза , че са само 4 цифри- точно срещу УНП стоят същите, които ми издиктува. А аз знам, че номера на бележката са цифрите над датата. Но.. в чуденка съм сега какво да правя.

# 1 141
За бележките на хайнекен, вижте в долния десен ъгъл номера

# 1 142
Дойде ми пратката от Ленор и Бъз стор. Още не съм смогнала да снимам клипче или снимки, че ми беше лудница.

# 1 143
Някой знае ли какви ще са наградите на snikars.

# 1 144
  • Тук и там
За бележките на хайнекен, вижте в долния десен ъгъл номера

И пак не са 4 , а 8 числа. Явно и там не е.

# 1 145
  • Пловдив
При мен е същата история.... Но при повторно свързване, момичето каза , че са само 4 цифри- точно срещу УНП стоят същите, които ми издиктува. А аз знам, че номера на бележката са цифрите над датата. Но.. в чуденка съм сега какво да правя.
Сега си проверих всички бележки, но не по номера, а всичките им там цифри - печелившата е касова бележка от Метро и номерът, който ми издиктуваха се намира горе в десния ъгъл Rolling Eyes

# 1 146
  • София
И аз получих Ленор днес,много яко ухаят!

А чадъра ще подаря на детето😊

# 1 147
Подарявам 2000 MB Йетел
Изпратени на" синя птичка"

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 17:31 от avtomivka

# 1 148
  • София
Предлагам код за намаление за Шарлопов Груп.

# 1 149
  • Дупница
Някой с проблем в помбер. Не мога да регистрирам код.

# 1 150
Как мога да участвам в тестване .на продукти в бъзстор?Освен регистрация нещо друго изисква ли се?

# 1 151
Днес гледам 2 игри в инстаграм много съмнителни.. Grinning
Първата се усъмних,че е реална още като видях награда телефон и не участвах,но ми беше любопитно кой ще спечели ;d Печелившия май изобщо не е тагнат на сторито-поне на мен не ми се отваря,а във последователите изобщо не го намирам... не знам..дано греша Grinning
edit:пуснал е стори сега от личните им съобщения с печелившия..пишат си на английски.. Grinning
Скрит текст:

А другата имам чувството,че е направена от някое дете за забавление.. то бива грешки.. Grinning И ''коментарът е изтрит поради технически проблем'' .. хахаха Grinning
Скрит текст:

tornado790,аз се регистрирах в buzz,но не ме избраха,някъде в правилата пишеше да имаш поне 1000 последователя като изискване.

Последна редакция: сб, 26 авг 2023, 19:50 от Блосъм

# 1 152
Аз съм го пропуснала този гивалей, но не се очайвам, ще участвам в следващия. Wink

Не знам дали е коментирано, има ига на Съмърсби и Кауфланд. Раздават се някакви по-големи награди - велосипеди и още нещо, на което не обърнах внимание, тъй като в момента, в който видях, че искат покупка за 8лв, ми се досвидяха парите и се отказах дори да гледам наградите.

Последна редакция: пт, 25 авг 2023, 22:09 от Yst_89

# 1 153
Кауфланд от понеделник

# 1 154
  • При децата ми
Влизам да благодаря и тук на ma6kata 7! След многобройни опити от моя и нейна страна най-накрая съм с хладилна чанта от "Милка" и аз!
Благодаря и от сърце, а още повече се радвам, че има такива хора!!

Ma6kata7, жива и здрава бъди! Simple SmileHeart

Много спечелени награди ти желая!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт