Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 137 - август 2023)

• 122 065
  • 1 375
  •   1
Отговори
# 1 170
Един номер много ми се наби на очи в 7дейс. Надявам се наистина да са различни номера, но... Иначе в правилата пише по една награда от вид на участник. Пък знам ли... Може просто да ме е яд, че съм с 9:0, и другите печелят, а аз не 🙄😀. Мрън, мрън, мрън.

Допълвам си поста и със същият/същите късметлия/и и в Морени

хмм , интересно наистина не мисля, че
са различни номера , за мен е един същ. Поради тази причина спрях  участвам в тези игри и без това шкафовете са ми пълни с вафли и кроасани.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 22:46 от Аннагрег

# 1 171
Номерата са различни ( и сигурно са фирмени , защото фирмените номера са последователни ) , защото като спечелиш Моментна награда не ти дава да играеш за нея повече и полето "Участвай" вече не е активно

# 1 172
Някой знае ли какви ще са наградите на snikars от 1 септември.

# 1 173
Някой знае ли какви ще са наградите на snikars от 1 септември.
На 1-ви септември ще стане ясно какви са наградите на Snickers

# 1 174
Ако някой търси кодове за новата фанта да ми пише - имам 2 нерегистрирани.

Подарени на Petqq_g

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 19:19 от Candyasses

# 1 175
Тези, които следите наградите в 7days, може ли да дадете подсказка дали днес са дали всички ваучери? Досега не съм се включвала, но тая вечер купувах кроасани и се чудя дали сега да пробвам или да оставя за утре. Сметнах грубо, че дават по 7 ваучера на ден, ако е така би трябвало да има още два нераздадени ваучера, но дали ми е вярна сметката?

# 1 176
Тези, които следите наградите в 7days, може ли да дадете подсказка дали днес са дали всички ваучери? Досега не съм се включвала, но тая вечер купувах кроасани и се чудя дали сега да пробвам или да оставя за утре. Сметнах грубо, че дават по 7 ваучера на ден, ако е така би трябвало да има още два нераздадени ваучера, но дали ми е вярна сметката?
Да , така е. Остават 2 до края на деня. В Морени остава 1 до края на деня.

Също така - Днес е последния ден за регистрация в играта на Емека - там остават 3 куфара.

# 1 177
  • ПЛЕВЕН
На Емека са три куфара , но не ги дава лесно WinkТака и не успях с толкова бележки.

# 1 178

Новите Седмични награди в Coca-Cola App за периода - 28.08 - 10.09.2023г. ( 2 седмици ) 🥤🎁

Скрит текст:

💥 3бр. Smart TV Samsung - ( 1 от 1000 билети печели - Общо 3000 билета за участие ) - ( 6 🪙 & 50 💎 )

💥3бр. Премиум Аудио система Logitech - ( 1 от 800 билета печели - Общо 2400 билета за участие ) - ( 6 🪙 & 50 💎 )

💥 3бр. Интелигентен мултикукър Tefal - ( 1 от 600 билета печели - Общо 1800 билета за участие ) - ( 3 🪙 & 50 💎 )

💥 3бр. Кафе Машина Krups Dolce Gusto - ( 1 от 1000 билета печели - Общо 3000 билета за участие ) - ( 2 🪙 & 50 💎 )

💥 30бр. "Кен" чаша термос - ( 1 от 150 билета печели - Общо 4500 билета за участие ) - ( 1 🪙 & 50 💎 )

-

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 22:07 от Станимир Иванов 641942

# 1 179
Много исках куфара на Емека .И вчера реших да видя в базар и олх как вървят и до тук добре.Гледам въпросния човек има и други обяви погледнах какво продава и какво да видя-кошница за потник за двама,смарт часовник хладилните чанти на Милка(няколко броя)маршал колонки(също няколко броя)с едно изречение Всички награди които бяха раздадени последните 5-6 месеца.Вече започвам да губя интерес от тези игри.Цяло ляято играя и на някой бам му се пада всичко!Е това със сигурност не е случайност.

# 1 180
Наистина е много тъпо, да желаеш някаква награда, а друг има даже 3 и го продава 🙄.
Седмичните награди в КК напоследък са много хубави, но много малко. Като видя 1/1000 и ми е ясно, че пукам кодове напразно 😅. Лятото за плажно одеяло играх за 1 / 100 и пак не го спечелих. И все пак от КК не  се оплаквам. В последните 6 месеца всичките ми награди са само от тях, а от другите игри само трупам касови бележки.

# 1 181
Помбер са публикували🍀Няма ме с 5 кода, поне емека свърши, да не го мисля куфара 🤣Днес очаквам тегленето на швепс и хел, късмет на всички 🙂

# 1 182
Чакаме и милка ....дано ме огрее с маршал

# 1 183
Чак на 1-ви септември ще теглят Милка последните печеливши

# 1 184
Чак на 1-ви септември ще теглят Милка последните печеливши
тава съм го пропуснала ,благодаря

Общи условия

Активация на акаунт