Звездни компромати - Август' 23

• 364 290
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Mediterraneo
Колкото и да опитваме да докараме Серина до глиган в анцуг, няма да се получи. Серина е от друга вселена просто.

# 1 621
Футболистите са много добре платени, защото футболът е огромна машина за приходи - милиони зрители по целия свят, хиляди рекламодатели, цяла индустрия с мърчандайз и т.н.
Имайте предвид, че това елитни спортисти с огромно физическо натоварване. Според мен повечето хора тук в темата им гледат колите и снимки от почивки. Обаче ако говорите с някой, който следи спортните футболни сезони, ще разберете, че реално всеки футболист играе в няколко първенства едновременно и много често на годишна база им се събира около месец почивка между въпросните първенства.
Тренировките са ежедневни, контузиите сериозни, операции, възстановяване, пътувания и т.н.

Така е, да. В риалитито на Джорджина в Нетфликс се показва основно как тя си живее живота и харчи парите на Кристиано, докато той е по тренировки и лагери.

# 1 622
Серина си е от друга вселена, но как да кажеш, че е хубава...? Не е.

# 1 623
Що? И него ли светнаха?
Да. Инфаркт.

# 1 624
Серина си е от друга вселена, но как да кажеш, че е хубава...? Не е.

Дреме и на нея кой я смята за хубава. Simple Smile

# 1 625
На всяка жена й пука.
Просто тя е супер успешна на други фронтове, а може и някои хора да я виждат като хубава (мъжът й примерно). Няма начин обаче да се каже, че отговаря на общовалидните представи за женска красота. Даже не се и доближава.

# 1 626
Ама разбира се, че не се доближава до представите за красота. Ако беше слаба, много щеше да се доближава, сигурна съм.

Дотолкова всички са облъчени от измислени "стандарти" че няма накъде повече. А подигравки валят за всякакви хора във всякакви сфери.

# 1 627
На всяка жена й пука.
Просто тя е супер успешна на други фронтове, а може и някои хора да я виждат като хубава (мъжът й примерно). Няма начин обаче да се каже, че отговаря на общовалидните представи за женска красота. Даже не се и доближава.

Който е гледал Серина в интервюта на корта, бързо му се светва, че тя се има за всичко най-най-най, включително и най-красивата тенисистка, страшна "дива" е. Smiley Единствено физиката й е по-мъжка, според мен в лице Серина е красива и чаровна.

# 1 628
  • София
Селена
Скрит текст:
Много ми харесва на тази снимка
Мис Пуерто Рико и Мис Аржентина
Скрит текст:
са се оженили
Зендея
Скрит текст:
е пяла на Коачела тази пролет

# 1 629
Май не сме коментирали клюката, че Брадли Купър отнесъл критики заради филм, в който му "слагат" еврейски нос?
Чудя се вече възможно ли е дотам да изпращяха в Холивуд, или е поредния PR?
На мен не ми стана ясно кой точно се възмущава, още повече, че децата на Бърнстайн подкрепят Купър. На снимката ми е същински Апостол Карамитев.

https://m.dir.bg/life/zvezdi/kritiki-i-obvineniya-sled-kato-brad … -za-filma-maestro

# 1 630
Защо роднина да не  е попечител - защото си действа както когато  звездата, печелившият,  е бил дете. Взема му доходите ,че той се грижи за него , непълнолетно е , не може да взема решения. После продължава да е на гърба му. Назначен за тази цел, дори за сметка на Бритни в случая , ще е  по-евтин. За някаква такса, може е  да е тройка попечители,  да се редуват, не се занимават с това, странично им е, та няма да са на пълна издръжка.
 Пример,  мое  виждане за такива случаи.
 Следи как си харчи парите и дава съгласие  или несъгласие ,то друго няма нужда.

# 1 631
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
За мен Бритни е един използван, доен от собственото си семейство
и близки човек, пожертван в името на това останалите да имат пари,
къщи, привилегии и цял живот Бритни да им е роб и да паразитират върху нея.
Горкото момиче, кой знае какви силни лекарства и психически манипулации са и
прилагали, за да я подчинят и съсипят напълно. Психиката и е разбита и този пореден дояч,
не само не поиска да и помогне, ами още повече я закопа. Вие представяте ли си да нямаш един,
поне един близък човек, който наистина да иска да е с теб и да ти помогне защото те обича и го е грижа,
а да не иска парите ти. За толкова години и промиха мозъка, направиха я развалина и това ще продължава
докато е жива. Усещам, че отново в скоро време като нищо ще я сложат пак под запрещение, нищо чудно
и този нов съпруг да играе комбина със семейството и лешоядите около нея. Много ми е мъчно, един
погубен талант и държан в плен човек и то пред целия свят.
Колкото до Серина и мъж, кефя им се като двойка, очевидно много се обичат, но на мен Серина
никога не ми е харесвала на външен вид. Груба, набита, няма хубави черти, сестра и примерно винаги
ми е било по-женствена и елегантна. Това не означава, че Серина няма право на любов и да бъде
обичана, просто на мен като жена не ми допада.

п.с. за протокола има и слаби моделки и актриси, които също не ми харесват като жени,
не е до килограми това, а до чар и харизма, които за мен при Серина липсват.

# 1 632
Семейството на Бритни дълги години беше до нея и тя изглеждаше щастлива с тях. Съмнявам се изведнъж да са започнали да я доят, защото не изглеждаше през годините да ги е оставила без достатъчно средства.

# 1 633
  • София
Кога пък е изглеждала щастлива Бритни, аз за жалост такова нещо не помня. И то е нормално, от дете да си в тези ужасни среди и да растеш пред медиите, кошмар.

# 1 634
В интернет има достатъчно техни снимки и интервюта.

Общи условия

Активация на акаунт