Звездни компромати - Август' 23

• 363 980
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 150
Поне в откъса, който гледах и аз не видях да му показва кой знае каква подкрепа. Смее се, ама то и аз се засмях... не щото е смешно това което е направил, и което е причинил на момичето, а е смешно, и нелепо, начина по който го разказва... чак ти става неудобно и гадно да го гледаш....

# 151
Миналия ден пред блока едно съседско момче, 6-7 годишно, беше тръгнало с някаква детска пушка/пистолет може би с топчета или други патрони и клечеше изпод колите да търси котки и да ги отстрелва. Моментално излязох на терасата и викнах силно ЕЙ, КАКВО ПРАВИШ? Уплаши се явно и избяга. Никакво мълчание!

# 152
Благодаря за новата тема. Много интересно четиво е подготвила Летящ кактус. Имам път към Меделин другия месец, дано всичко мине гладко Grinning
Не ги знам Титти и Тото, но изглежда са някакви големи олигофрени, неспособни да отговарят за делата си.

# 153
  • UK
Днес мернах, че на Катя Дунева детето било отвлечено от бащата и не било за първи път. Преди това я пребил, също не за първи път , въпреки ограничителната заповед.

# 154
Тото ли е най-големият проблем на нацията, че чак му докладваха канала?!
Полицаят, прикрил оня дебил Папазов!
Ченалова, която пусна двойния убиец от Соло.
Всички, които удобно прикриваха убиеца Йоан Матев.
Лекарят, определил клането на Дебора като лека телесна повреда.
Съдията, която пусна садиста на Дебора на свобода.
От тях трябва да се търси сметка.

Тото сам си е свалил видеата. По негови собствени думи. И се извинява, макар да позакъсня.

# 155
Извинението едно такова, като на Бубето

# 156
Добре, де, всички, които сега съдят Папазов, сега ли видяхте неговите изцепки при Тото?

Да, Барбарела- сега видях въпросното гостуване. Не следя Йонислав, не ме интересува какво качва, кого кани. Явно има защо.
Долно и низко поведение. Не само от тях двамата, но и от всички потенциални насилници, хилещи се на разказаното.
Седнал после нашичкият с печална физиономия да се извинява.
Дано повече хора го отследват.

# 157
Тити не се редил на редичка, както писахте, защото не е имал намерение да осинови. Разбира от новините, че дете със съмнение за СПИН е изоставено и няма шанс да бъде осиновено. Обажда се по телефона на жена си и и казва, че иска да осиновят това дете.
Впоследствие правят тестове и се оказва, че детето е здрава, въпреки че майката е била болна от СПИН.

Колко от нас биха постъпили така?
Не ми отговаряйте, защото не съм му адвокат, но е добре да се пишат факти, а не ЕЖК

# 158
Добре, значи е ОК, че е подстригал насилствено 16 годишно момиче. То по онези години имаше толерантност към подобни прояви

И аз видях видеото на Тото със заглавието : Подстигах я. Шокирах се, не бях сигурна, ме съм прочела правилно, мигнах няколко пъти, после се отвратих, помислих си "Тия съвсем са превъртяли" и не го гледах...

# 159
Цеца, Лия и съпругът й:
Скрит текст:
Йелена Карлеуша (страшна сръбска певица или вещицата от Снежанка Grinning ):
Скрит текст:

Луна преди и след:
Скрит текст:
Божана Кацарова:
Скрит текст:
Галка от Каризма:
Скрит текст:
Лили Иванова:
Скрит текст:
Мими Иванова, Мая Нешкова и Нелина:
Скрит текст:
79-годишната Йорданка Христова: Dizzy Face
Скрит текст:

Тото не си е свалил видеата, а ги е СКРИЛ, защото масово са започнали да го репортват и Ютуб ще му ги затрие завинаги. Ще почака да се успокоят нещата и пак ще си ги покаже.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 21:08 от lowkeyyy

# 160
Извинението едно такова, като на Бубето
Поне Бубето си почива от хорската любов и може кротичко да си порка.

# 161
Може ли линк към подкаста с Тити?

# 162
Може ли линк към подкаста с Тити?

Има го няколко страници по- назад, май на 9- та.

# 163
Не следя тотко, измислените и откровено подвеждащи истории на смешника клашъра и останали подобни същества, които изкарват пари от масовата простащина и неграмотност. Дори и сега отказвам да гледам въпросния клип. Няма как да знам коя е поредната свинщина, която са поднесли. Аудиторията им е на тяхното ниво и голяма част дори не е осъзнала какво е чула. Сигурно и много се е смяла, защото умният водещ-идол се е забавлявал.
Абсолютно. Ако не е темата, няма да знам нищо нито за Йонислав, нито за предаването му. 🙄

# 164
Лили Иванова на предната страница е обула сандали с черен чорапогащник.

Mнението на криминалния психолог Тодор Тодоров за случая в Стара Загора.
https://www.youtube.com/watch?v=kMSlwe3xok8

Общи условия

Активация на акаунт