Звездни компромати - Август' 23

• 364 377
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Анджелина Джоли
Скрит текст:
Том Брейди и Ирина Шейк ... заедно са на хотел в Лондон.
Скрит текст:

Джорджина
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:

# 1 351
  • Sofia
Матю М.и син
Скрит текст:
Гуен Стефани семейно
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 08:17 от Doli

# 1 352
На тази сръбска певица защо в Инстаграм виждам няколко нейни очевидно нови поста, а стари няма? В youtube също само тези новите сатанински песни, интересно ми стана да видя какви песни е правила преди и какви снимки е качвала преди.
Скрила е всичко старо, защото иска сега вниманието да пада само върху албума. Често го правят дори и световни звезди в инстаграм
Като цяло е една от най-екстравагантните в Сърбия, твърдеше чрез снимки, че Бионсе и Ким К. й крадат визии и даже излъчваха това в американски предавания, та стана леко известна и там. От балканските звезди тя е с най-много последователи в мрежите. Носи много скъпи дрехи на известни дизайнери, но и на толкова известни от Балканите. Имаше скандал, изневерява на мъжа си и бяха пуснати чатове и нейни снимки на .....

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 08:14 от lowkeyyy

# 1 353
  • София
Деми Мур
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Кара Делевин
Скрит текст:
Селена Гомез
Скрит текст:
Джанет Джексън
Скрит текст:
Силвестър Сталоун с жена му
Скрит текст:
Салма Хайек
Скрит текст:

# 1 354
  • Враца
Синът на Матю Макконъхи му е одрал кожата! (и е много хубав младеж)

Помните ли Мери- Кейт и Ашли Олсън?
Прочетох, че Ашли  е родила момченце, като е крила бременността си, и раждането също, защото е било "преди няколко месеца".
Покрай това си припомних снимките им и профилите им.
С интерес разгледах и сайта на марката им дрехи- The row.
За съжаление ги намирам за откровено грозни. Свързвам "тихия лукс" не само със скъпи материи, а и с известна доза ненатрапчива елегантност, каквато тук в случая липсва.
https://www.therow.com/en-eu
Но пък брандът бил страшно популярен и успешен.
То и на  Кание Уест е известен и успешен, но аз имам очи и виждам какви невъобразими парцали продава, и то не само 1 колекция по-ексцентрична, ами всичко.
Впрочем, общото им богатство на двете сестри било 500 милиона. Луда работа!
https://www.celebritynetworth.com/richest-celebrities/actors/the … -twins-net-worth/

Сестрите пък имат някакъв странен изцъклен вид. Уж цял живот пред камерите, уж звезди... никак пък не се стараят да излязат добре и да покажат фотогеничност. И двете имат вид на анемични вампири- може би търсен ефект, така ми се струва.

# 1 355
Миро на Мара какви налъми е нахлузил 😂 - виждам, скъпи, но са смешни

# 1 356
  • Варна
Миро на Мара какви налъми е нахлузил 😂 - виждам, скъпи, но са смешни
И аз това гледах, плюс гащите му.
Прилича на готвач от някоя кръчма, излязал на задния вход да изпуши цигара.

# 1 357
Много ми е странно да гледам такива изсулени мъже до някоя спретната мадама. Особено както му се е отпуснала на врата

# 1 358
  • На морето!
Мара и Миро съвсем като от малцинствата изглеждат вече. Гаднички много, спокойно могат да минат за ало измамници с тоя вайб.

# 1 359
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Много ми е странно да гледам такива изсулени мъже до някоя спретната мадама. Особено както му се е отпуснала на врата
Човека може да си позволи да е размъкнат, Дамата трябва да е по конец, да не изпусне спонсора.

# 1 360
  • в пералнята
Важното е БаленЦиага да има. Тези хора с толкова пари, не могат ли да се сетят да си вземат някой,  който да ги посъветва как да се обличат, да им направи някакви готови сетчета, че да не приличат на изтървани от катуна.

# 1 361
Е, ти като имаш толкова пари вече се мислиш за модно гуру, а и често купуваш колкото се може по-скъпата дреха, независимо дали ти отива или не, важното е да се похвалиш.

# 1 362
Анджелина ми изглежда токсична майка за собствените ѝ деца. Докато осиновените цъфтят, родните изглеждат сдухани.

На Матю М. синът ми прилича много на младия Хейдън Кристенсен.

ДжЛо с това провиснало баджаче не е за такива рокли. Няма как да нахлузи оформящ клин за да го скрие. Simple Smile

# 1 363
Приличат ли си според вас?
Скрит текст:

# 1 364
  • София
Редно е поне пред смъртта да замълчи човек и да не рови като кокошка по снимки и профили кой какъв бил. Че и теории за съвпадения се развиват. Не ви ли е малко неудобно?

Общи условия

Активация на акаунт