Звездни компромати - Август' 23

• 364 359
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 425
Ох, попадам на видео в youtube с Невена Цонева от преди два месеца, има си канал тя, ново амплоа. Колкото хубаво пее, толкова зле се изразява. Изключително плиткоумна звучи. За видът да не отварям дума - една омачкана риза, но в косата вафли, гримирана като за бар. Срещата е с някакво момиче, което преди много години е участвало в катастрофа, абсолютно неадекватно се хили като ряпа Невена, задава елементарни въпроси.
Невена е изключително ограничена интелектуално, неотдавна имах контакт с нея и просто съм потресена. Малко е от хората, за които се чудиш как не се блъскат в стълбове, докато вървят.
Невена какви паранормални способности обяви...И на мен ми се мерна в youtube. Лекувала, предвиждала, баела.....Направо се чуди народа какво да прави.

# 1 426
  • Разпиляна във въображението
Семейството Саркози на почивка в Гърция

Мислих, че Саркози е в затвора.

# 1 427
  • София
Уж повечето тук следите чалгаджийките пък не помните какво сте писали. Писахме, че Светла се е снимала в спалнята с лампата на Мара още преди 100 лета. Явно не само свинчо делят, но и посудата.

# 1 428
За лампата нямам спомени, но за едно зелено палто, което Мара даже беше снимала в клип помня. 😂

# 1 429
  • София
Гущерова пуснала снимка, ама какво точно трябва да гледаме на размазан каданс?  

# 1 430
Галена и Преслава сдобрени на общо участие.
Скрит текст:

# 1 431
В лице наистина са неузнаваеми. Особено Преслава. Няма лошо човек да се тунингова, щом е преценил. Но те малко като извънземни са станали, поне тук.

Иначе за сдобряването - Галена се посърди няколко години, видя, че Преслава си движи напред и много не й дреме, та реши да се отсърди. Смешни работи, ама всички сме хора, вдетиняваме се.

# 1 432
Че те са еднакви! 😂 Иначе Галена тук изглежда добре в тялото, защото в последно време беше плашещо слаба.

# 1 433
По принцип харесвам усмивката на Преслава, но понякога е така пресилено ухилена и превъзбудено весела, че ме напряга 😂. Била съм на няколко партита с нейно участие преди време, преди операцията на носа. Изглеждаше много добре и си пееше от душа, сега кой го влече нейната музика е друг въпрос.

# 1 434
# 1 435
# 1 436
Бодигардът на Галена намушкан при свада внощен бар във Велико Търново

# 1 437
  • на пистата
Белослава ако я бяха хванали сега,дали щяха да и вземат джипа?Съмнява ме...

# 1 438
  • Rock & Roll feeling ...
Преслава и Галена са синхронно погрознели с корекциите, които са си правили.

# 1 439
  • Sofia
По БНТ дават док.филм за Египет,в памет на Деница Такева.
Дадоха няколко кадъра с нея.

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 19:47 от Doli

Общи условия

Активация на акаунт