Звездни компромати - Август' 23

• 364 287
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 635
Май не сме коментирали клюката, че Брадли Купър отнесъл критики заради филм, в който му "слагат" еврейски нос?
Чудя се вече възможно ли е дотам да изпращяха в Холивуд, или е поредния PR?
На мен не ми стана ясно кой точно се възмущава, още повече, че децата на Бърнстайн подкрепят Купър. На снимката ми е същински Апостол Карамитев.

https://m.dir.bg/life/zvezdi/kritiki-i-obvineniya-sled-kato-brad … -za-filma-maestro
Не е целият Холивуд, просто всяко нещо, което се случва, кара някого да се чувства обиден и да вдигне вой до небесата.

Въпросът за това дали бели актьори трябва да играят персонажи - независимо дали са реални хора, или не - от други етнически малцинства занимава Холивуд от много години.

Лицемерието е, че този въпрос никак не се налага за това дали актьори от други етнически малцинства трябва да играят бели персонажи. И въобще не визирам цветнокожата Ариел или латино Снежанката, това са измислени герои, говоря за цветнокожите Ан Болейн и Клеопатра.
Истината кое е приемливо със сигурност е някъде по средата.

Моите 5 стотинки за Серина - няма лошо в това да не я намирате за красива, проблемът беше, че се публикува снимка на нея и съпруга ѝ с коментар "Ето, че има и мъже златотърсачи", все едно само защото не е по общоприетия стандарт, трябва да я отлъчим от обществото и никога да си няма партньор.

# 1 636
Серина не е грозна в лице, на някои снимки дори минава за симпатична, но е супер здрава, мускулеста и яка, което е в остро противоречие със женствеността изначално. Има по-мощна физика от много мъже, включително от на мъжа си, който е с пухкави бедра и не особено широки рамене -  еталон за мъжки сексапил! 😁
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 22:35 от Tess d`Urberville

# 1 637
Сори, ама никой не ви опонира, вие сами се вкарвате във филм, че някой ви забранява нещо!

Да се допълня - може ли да покажете снимки на Серина и Гришо от любовния им период? След като се твърди нещо, поне да го видя на снимка, че ми е трудно да повярвам.
Гришо и Серина нямат "любовен" период, бяха излизали на вечеря, беше по времето на Ролан гарос, мисля. Нищо повече. Сллед това беше връзката му с Шарапова, а слуховете твърдяха, че Серина й е казала, че е с човек с "ледено сърце".

# 1 638
Серина и Григор Simple Smile
Скрит текст:

# 1 639
  • Rock & Roll feeling ...
Серина може би би била симпатична, ако не беше допинга.
Не знам какви са отношенията с мъжа й - истински или някой намира нещо за себе си извън коловозите на нормалните възприятия - пари, известност, задоволява фетиши и пр. НО хич и не ме интересува.
Имат деца, дано са щастливи заедно и да си ги гледат.
А Серина допускам, че в пълно визуално противоречие като човек може да е готина. Вики Бекъм изглежда като пълна скумрия по характер, но в реалност имала страхотно чувство за хумор и била добър приятел.

# 1 640
  • София
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:

Натали Портман
Скрит текст:
Бритни с Джъстин като бяха млади
Скрит текст:
Скалата и Александра Дадарио
Скрит текст:

Тита
Скрит текст:

# 1 641
  • Glasgow
Сестра и е по готина, фармацевтът и е бил по добър🙈
Скрит текст:

# 1 642
  • София
Тонка, мачкал - връх на романтика.
Не съм го измислила аз култовото "Мачкай, Гришо". Grin
Гришко си харесва секси мацки, тип кифлички и не знам кой велик ум му е приписал връзка или афера със Серина.

И въпреки че нахейтих Серина, не мисля, че с мъжа й са нелепа двойка. Личи им, че се обичат и са щастливи заедно. Пък това, че тя е мъжествена, а той с хиксовидни крака няма никакво значение и надали им пука ние как ги възприемаме.

# 1 643
На мен Серина не ми е симпатична от случая преди години когато падна от Наоми Осака, но не успя да загуби с достойнство, а обвини целия свят, съдията и когото свари, та чак стига дотам, че се борела за дъщеря си.

# 1 644
О, Наоми си я би.
За мен няма спор тук.

# 1 645
О, Наоми си я би.
За мен няма спор тук.

Би я.
Но не успя да се зарадва на победата.
Милата плака от обида и безсилие, а си беше дечко все още.
Серина може да има 20+ титли от ГШ и многобройни други победи, но показа, че не може за губи; от тогава още по- противна ми стана..

# 1 646
По повод Серина има чар в това да си успял в кариерата , както разбирам , че има жени, които не са привлечени от самите пари , а от човека . За са си успешен в нещо се изискват доста качества, не ти пада от небето , така че съм убедена , че не всичко е по сметка (както св коментира в темата ).

# 1 647
  • Бургас
Серина и систър са направо страшни!

# 1 648
  • София
Чак пък страшни?
Прекалявате. Не са красавици, но не са и отблъскващи. Само аз ли виждам, че повечето от хората не са супер красиви? Може би вие сте от малкото блестящи красавици, аз не съм.

# 1 649
То па Григор понеже е много убав. Орлов нос и с физиономия като на вечно наказан.

Общи условия

Активация на акаунт