Звездни компромати - Август' 23

• 364 287
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Бургас
Не съм казала,че са грозни,а че са страшни!
Побиват ме тръпки от тях,като ги видя!Страшни са ми!Имам чувството,че ще ме набият или изядат.

# 1 651
Моето отношение към Серина като цяло няма много общо с външния й вид.
Но е и факт, че не я намирам за особено симпатична.
Сестра й пО- бива.
Това ако действаме на принципа на по- малкото зло, разбира де. 😃

# 1 652
  • София
Аз не говоря за симпатии. И аз не харесвам стилът и, но разговорът тръгна от там, че мъжът и е голд дигър иначе не би бил с нея, а не е така.

# 1 653
Цитат
Много смешно ми стана от пренебрежителното изказване към Серина Уилямс. Тя е един от най-успешните спортисти на нашето време - жена, спечелила 23 титли от Големия шлем включително след като се върна от майчинство
Това е показател,че другите тенисистки изостават.За съжаление.Липсва силно,борбено,амбициозно поколение.
Колкото и титли да е спечелила,не ми е пример за тенисистка,като игра и техника.Да не се лъжем,че като визия е груба и няма капка женственост.При афроамериканците големите задници са уау сексапилни нещо,което аз не харесвам.Обаче много мъже харесват точно такива жени,огромни,яки,фетиши всякакви.Wink

# 1 654
  • София
О, Наоми си я би.
За мен няма спор тук.

Би я.
Но не успя да се зарадва на победата.
Милата плака от обида и безсилие, а си беше дечко все още.
Серина може да има 20+ титли от ГШ и многобройни други победи, но показа, че не може за губи; от тогава още по- противна ми стана..

Аз поради тази причина не харесвам Федерер. Бях раздвоена между него и Надал в най-добрите им години, но на един финал от голям шлем Федерер такъв рев удари, когато Надал го победи и се наложи той да го успокоява, че оттогава виждам във Федерер един женчо.
А на Серина големият проблем са анаболите и всичко, свързано с допинг, което на нея е простено, но на други не. Със сила и физика на мъж няма как да не бие всичко живо в пола, което мърда.

# 1 655
Какъв ѝ е случаят на Серина с допинга и анаболите?
Не я тестват или я тестват, но и да излезе нещо, то не е проблем поради заболяване?
И все пак - малката Наоми си я би достатъчно професионално.

# 1 656
Няма никакви фетиши в това един мъж да бъде със стойностна и успяла жена като Серина. От малко дете се е посветила на спорта и всеки божи ден е бил изпълнен с дисциплина и яко работа по това да се изгради като спортист. Само това за мен е достатъчно да изпитвам респект към личността на тази жена, особено на фона на масово разпространените вече безделни барбита в Инстаграм. Също така не виждам нищо шокиращо и за коментиране във външността на Серина. Респект и към мъжете, които имат достатъчно топки и акъл, за да са с успешни жени, защото на други модели сме се нагледали по нашите ширини и откъм Ориента ...

# 1 657
  • София
Какъв ѝ е случаят на Серина с допинга и анаболите?
Не я тестват или я тестват, но и да излезе нещо, то не е проблем поради заболяване?
И все пак - малката Наоми си я би достатъчно професионално.

Официално няма нищо съмнително, разбира се, но така се говори. Всички минават тестове, това е задължително във всеки един спорт. От там нататък какво може да се коментира - вижте структура на тялото, челюст и т.н.
Тръгнах да пиша за скоростта на сервиса й, но се оказа, че тя е на 6 място в историята на тениса с 207 км/час, сестра й е на 5 място:
https://sportsbrief.com/tennis/35966-top-10-fastest-womens-tenni … rve-history-game/
Всичките дами начело по скорост на сервиса са яко мощни каки.

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 01:42 от Maidenly

# 1 658
Е, какво общо има тялото или челюстта с допинг и анаболи?! Когато/ако докажат, тогава да коментираме, сега е като ЕЖК. Не ми е някаква любимка, но само защото не е някаква ефирна грация не мога да я изкарам Баба Яга.

# 1 659
Алексис може и х-образни крака да има, пълни в бедрата, но най-малкото заради милионите и известността (съосновател на популярната платформа Редит) сигурно са му се слагали доста звезди и звездички - класически красавици, и се е напалувал и задоволил човека.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 14:15 от Gina Marini 740714

# 1 660
  • Glasgow
Мишел Пфайфър без грим
Скрит текст:
Наталия Кобилкина без грим и обичания фейс ап, хубава е
Скрит текст:

# 1 661
Кобилкина на тази снимка не прилича на себе си.

Последна редакция: сб, 19 авг 2023, 12:00 от Vita

# 1 662
  • Glasgow
Кобилкина на рази снимка не прилича на себе си.
изтрила е очната линия, тя иначе даже и на видео дето готви е с вечерен грим🤐

# 1 663
Е, какво общо има тялото или челюстта с допинг и анаболи?! Когато/ако докажат, тогава да коментираме, сега е като ЕЖК. Не ми е някаква любимка, но само защото не е някаква ефирна грация не мога да я изкарам Баба Яга.
. Аз обичам тенис и следя от години какво се пише за всички тенисистки. Малко преди да се откаже от играта,  Мария Шарапова бе обвинена в прием на забранени вещества, които третираха като допинг. Всъщност е било лекарство за сърце, но наказанието така и не бе отменено. По тоя повод публикуваха извадки от всички лекарства, които са приемали сестрите Уилямс, повечето стероиди/Серена уж за астма/, Винъс си има доказано автоимунно тежко заболяване Синдром на Сьогрен от 2011та, което за мен е оправдано поне. Но е факт, че и двете са яко назобани с добавки и мускулатурата не им е само от природата.Сравнете други тенисистки дали са с подобна физика.

# 1 664
  • София
Успешните спортисти и ката цяло спортистите зобят здраво още от деца.
Баба ми беше лекар и когато се пенсионира, я помолиха да работи в спортно училище. Говоря за последните няколко години на соца. Ами какво да ви кажа, баба ми беше потресена от химията, която трябваше да дава. И тук говорим за  провинциални пишлигарчета, без особени спортни постижения, които пиеха хапове с шепи всеки божи ден. При големите пари само можем да гадаем за какво става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт