Звездни компромати - Август' 23

• 364 187
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 1 770
  • Враца
Кейт Бекинсейл
Скрит текст:

Натали Портман
Скрит текст:
Бритни с Джъстин като бяха млади
Скрит текст:
Скалата и Александра Дадарио
Скрит текст:

Тита
Скрит текст:

Натали Портман- това е бяла версия на "Роклята за отмъщение" на Лейди Даяна!
Абсолютно видение!!!

# 1 771
Аз дето не знаех кой е Едрев доста неща съм прочела по едно време.
Няма как да симпатизирам на болен човек.
А жена му къде е ходила и какво е правила, няма никаква връзка с децата им.
Той пък се е държал безумно с нея и децата, което е също недопустимо.

И на мен ми е чудно дали ще вземат на Калина колата сега, след като е в сила новият закон.
От какво е болен? Аз виждам че е емоционален. Не съм толкова смела в предположенията.

# 1 772
Още преди да се раздели с жена си, Едрев си беше хахо.
Здравко и съпруга....леле, то направо турски сериал. И Христина, вместо да му бие шута и да делят имоти, взела да прави циркове и да се излага заради одъртелия гларус.

# 1 773
Христина има три деца. Имотите са на мъжа и. Какво ще делят? Ще си поступва любовниците и това е.

# 1 774
Повечето хора които зорлен се бутат в публичното пространство са хахо. Бил си е същия като са се взимали. Заедно са ги взимали тия шантави решения. Помня че бяха заминали да живеят в Бали. Бизнес имаше той някакъв свързан с там.

# 1 775
1.6 промила, добре се е почерпила...

И сега и за нея няма да има никакви санкции, просто съм сигурна. Ще потулят случая като с Белослава, пфффф

# 1 776
След брака явно имат доста неща, следователно има какво да делят.

# 1 777
Сега прочетох за Калина С. - ударила е стена на заден ход, опитала е да избяга, това според 24 часа, спрели я служители на хотел.

# 1 778
Зависи дали е на името на фирма , но ме съмнява да седи с него заради финанси , на мен тя ми е много неприятна още от Брадъра .

# 1 779
И двата хотела Лилия са собственост на семейството му. Не знам какво са купували ново, може. Но и яхтата му е печалба преди брака.

# 1 780
  • на пистата
1.6 промила, добре се е почерпила...

И сега и за нея няма да има никакви санкции, просто съм сигурна. Ще потулят случая като с Белослава, пфффф
Вече се започна.Преди малко беши с 1.6 промила.Вече официално е с 1.2..още малко и ще излезе трезва 🤣

# 1 781
  • София
Над 1. Няма как да излезе трезва.

# 1 782
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Повечето хора които зорлен се бутат в публичното пространство са хахо. Бил си е същия като са се взимали. Заедно са ги взимали тия шантави решения. Помня че бяха заминали да живеят в Бали. Бизнес имаше той някакъв свързан с там.
  Наемаха къщи, които след това ги преотдаваха  на туристи.

# 1 783
Калина ще изкарат, че е с толкова промили от лекарства, сто процента!
Помня, че в Острова Едрев разказваше как приятелката му " изпикала" бебето, което чакали. Беше много странна история.

# 1 784
Имаше една снимка из медиите преди, на която този Едрев е хванал едно от децата си за единия крак и го е провесил надолу с главата от една скала на о-в Бали. Ужасяващо!

1,6 промила, много висока концентрация за Принцеса.

Общи условия

Активация на акаунт