Звездни компромати - Август' 23

• 365 713
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 310
Не знаех, че е разведена Христина. Тя няма дете, нали?

# 2 311
  • София
Няма дете. Отдавна е разведена (преди 3-4 години).

# 2 312
Велинова е като млада и опъната Арабаджиева. Лъснала кожа с малко неестествен тен, надути джуки, жълта коса, вежди, които не отиват. И тоя превзет оцъклен поглед.

# 2 313
На Теди Велинова това и бил търговския вид🙄
Скрит текст:
Ще СЕ продава или ще продава?

# 2 314
Велинова е като млада и опъната Арабаджиева. Лъснала кожа с малко неестествен тен, надути джуки, жълта коса, вежди, които не отиват. И тоя превзет оцъклен поглед.

Мдааааа
Скрит текст:

# 2 315
При повечето такива устни (като на Теди В), които съм виждала на живо (а и на някои не съвсем оправени снимки също си личи) има един такъв смешен ефект, че понеже устните са високи и хвърлят сянка, отзад седи все едно не са си обрали мустачките Smiley Много е смешно, и се забелязва повече като минат през солариума.

# 2 316

Мдааааа
Скрит текст:
Тая снимка е доооста отдавнашна, според мен.

# 2 317
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
При повечето такива устни (като на Теди В), които съм виждала на живо (а и на някои не съвсем оправени снимки също си личи) има един такъв смешен ефект, че понеже устните са високи и хвърлят сянка, отзад седи все едно не са си обрали мустачките Smiley Много е смешно, и се забелязва повече като минат през солариума.
Освен ефекта на мустак, имам познати, дето си кривят устата и говорят някак си настрани, заради подутите устни.

# 2 318
Аз съм писала, че преди да се разделят, често виждах Велинова и Енчев в ресторант Лейзи в Симеоново. Веднъж там беше и РД на сина им. Тя не ми е симпатична, но тогава ми беше неприятно за нея - видимо изглеждаше потиснат и стресиран човек, който много се старае. Фигурата й беше отлична, не може да се отрече, скъпо облечена, нищо не яде, само следи Енчев с тревожен поглед. Той се държеше все едно я няма или й съскаше нещо, като не й говори директно, а някак само в нейната посока и непрекъснато размахваше чаша вино.

# 2 319
Ето я актуалната Арабаджиева от 12 август

# 2 320
Милата жена, като чуя такова нещо и почвам да се радвам, че са се отървали. Ничие достойнство не трябва да бъде потъпквано. За това и Принцеса Шарлийн, за която вчера имаше статия, че живее в Швейцария и "Тъй като е съгласна да поема обществени ангажименти с Алберт, й позволяват да вижда децата" винаги съм я смятала за най-нещастната жена на света.

# 2 321
Топ е! И гоблените отзад за разкош Joy
Маринела и Кремена Халваджиян много ще си паснат.

# 2 322
Милата жена, като чуя такова нещо и почвам да се радвам, че са се отървали. Ничие достойнство не трябва да бъде потъпквано. За това и Принцеса Шарлийн, за която вчера имаше статия, че живее в Швейцария и "Тъй като е съгласна да поема обществени ангажименти с Алберт, й позволяват да вижда децата" винаги съм я смятала за най-нещастната жена на света.
За Шарлийн пък винаги съм се чудила каква е сделката. Правила е поне два опита да избяга преди сватбата. Защо или кой тогава и все още  натиска да е жена на Албер. Толкова ли не можаха да намерят някоя по-съгласна златотърсачка.
Очевидно и децата не я радват толкова, щом ги заряза и избяга в ЮА

# 2 323
Александра Богданска и Ваня Щерева да не са новата светска двойка - голи в едно легло посред нощ...
Скрит текст:

# 2 324
Александра Богданска и Ваня Щерева да не са новата светска двойка - голи в едно легло посред нощ...
Скрит текст:
Хмм... да не се готви Момата?

Общи условия

Активация на акаунт