Звездни компромати - Август' 23

• 365 877
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 370
Според мен Калина в момента я детоксикират.

# 2 371
И аз мисля, че са я дръпнали за леко освежаване. И то не заради алкохола...
Аристократско е да отваряш бутилки по обед, не да мезиш с химия.

# 2 372
И аз мисля, че са я дръпнали за леко освежаване. И то не заради алкохола...
Аристократско е да отваряш бутилки по обед, не да мезиш с химия.

Не, папагалът е избягал зад граница и тя го търси...

# 2 373
  • Rock & Roll feeling ...
Има слухове, че Нургюл ще  премине да се състезава или за Турция, или за Азербайджан.
Нямам добро отношение към такова решение, не е единствената състезателка, която е постигнала много сама без особена помощ от държавата.
Не й отдавах, че е туркиня и смятах, че приема България като своя родина и я обича като такава, защото е родена и отраснала тук. Може би много хора не биха се изненадали от подобно решение, но аз бих се разочаровала.

# 2 374
  • софия
Не че приветствам подобно развитие, не че няма да съм разочарована, но бих разбрала подобно решение. Тази "държава" по никакъв начин не ѝ е помогнала до момента, а след успеха ѝ ѝ се накачулиха всички. На какво отгоре като и 2 лв. не са дали за нищо? Отиде Шиши на финала. За какво? Поне да беше взел и треньора ѝ с него.

# 2 375
  • При семейството си
Проблемът на Калина, ако е този, е много сериозен и опасен. Тя все пак и дете отглежда.  И “не плачат от него” само богатите.

# 2 376
  • Glasgow
В официалния сайт пишеше, че наградата на Нургюл е 35000$. Не е зле. А ако играе за федерация май трябва да дели/отчита. Не съм съвсем наясно.

# 2 377
Повечето български спортисти са в сходно положение. Парите ще дойдат, но спомена, че се е продала ще остане.

# 2 378
  • При семейството си
А защо трябва да се състезава за България…за да се бием ние в гърдите “булгар, булгар” за нечии чужди постижения или?

# 2 379
Нека не обсъждаме слухове. Ако се случи няма да остане скрито. Да се  навиваме предварително само защото някой нещо някъде е казал не ми е много ок.

# 2 380
Любов в Париж!
Скрит текст:

# 2 381
  • Пловдив
Повечето български спортисти са в сходно положение. Парите ще дойдат, но спомена, че се е продала ще остане.

Кактус, а с какво да живее, със спомени ли?
Братовчедка ми е професионален волейболист в отбора на "Марица". Те са много добри, играят на много високо ниво, печелят и какво от това. Заплатите са им смешно-тъжни.
Същото и с плувците ни, предлагат на Антъни Иванов 1200 лева заплата 😂 Да се чудиш да плачеш или да се смееш.
Да не говорим за състоянието на залите ни.
Да не говорим и как държавата ги подпомага
И въпреки това много от тях играят за България.
Въобще не мога да се разсърдя на някои ако реши да избере друга държава, която ще оцени достойно труда му.

# 2 382
Преди години в съседно училище в Пловдив имаше едно момче - световен шампион по Киокушин, беше много добра школа на един треньор ( забравих му името). Тренираха Ботев стадиона. Миеше прозорци, за да се издържа. Двукратен или трикратен шампион. Естествено, че всеки иска по-добро бъдеще и признателност.

# 2 383
  • София
Кьорфишеци от медиите са тези подмятания за Нюргюл. Нищо чудно по този начин да се натиска държавата и министерството да оправят бакиите в шаха.
Но каквото и да реши момичето, си е нейно право.

# 2 384
Никак не ми чеша егото. Успехът си е неин.
Даже ще й е много по-лесно да се продаде за Турция, защото е туркиня и  хората ще го приемат за естествено.
Аз бях от хората, които казват " е, какво от това".

Кактус, а с какво да живее, със спомени ли?
Братовчедка ми е професионален волейболист в отбора на "Марица". Те са много добри, играят на много високо ниво, печелят и какво от това. Заплатите са им смешно-тъжни.
Същото и с плувците ни, предлагат на Антъни Иванов 1200 лева заплата 😂 Да се чудиш да плачеш или да се смееш.
Да не говорим за състоянието на залите ни.
Да не говорим и как държавата ги подпомага
И въпреки това много от тях играят за България.
Въобще не мога да се разсърдя на някои ако реши да избере друга държава, която ще оцени достойно труда му.
Аз не съм против трансферите на играчи и пр.
Когато човек се състезава индивидуално и персонално представлява родината си, тогава някак е по-различно. Разбира се, всеки нека вземе правилното решение за себе си.
Аз лично съм имала много пъти избори между правилното и по-доброто за мен и винаги съм избирала първото.
Затова разсъждавам по този начин и не гледам по добър начин, когато някой отиде да вдига чужд флаг, заради финансови изгоди. Но може би вече времената са други и човек трябва да мисли за себе си и да се спасява.
Знам ли...

Общи условия

Активация на акаунт