Звездни компромати - Август' 23

• 364 034
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 910
Ъъъъ, аз само да питам - жената на Кание фелацио ли му прави? 😳

# 2 911
  • Glasgow
Излезе ми това момиче в общия фийд в Инстаграм, Кристин. Това не е ли момичето дето катастрофира с Дивна🤔
Скрит текст:

# 2 912
Ъъъъ, аз пък за Бийбърови - то бива ексцентричност, ама тяхното е смешно. Тя натокана, а той с жълти кроксове с чорапки и т. н.

# 2 913
Kaкво прави жената на Кание? Flushed

Джей Ло с грим ли спи? С черен молив за очи поне, айде няма нужда. Виждали сме я и по-измита.
Скрит текст:

# 2 914
  • Rock & Roll feeling ...
Това за тренировките по време на бременност, което някои момичета изказаха са глупости. Ако една жена е тренирала преди да забременее и се чувства добре - най-лошото е да спре да тренира, да се тъпче с боклуци и да лежи по цял ден и да се оправдава, че е бременна, яде за двама или че всички изглеждат така и после ще му мисли.

Две деца имам, нямам ресурсите на Жаси и Маси, готвя сама, чистя сама, баби не ми гледат децата. С второто дете тренирах СИЛОВО във фитнеса до 9ти месец и после само лека активност до термин. Е, не знам кога съм влязла в ХС, защото ние тия неща не ги следим и виждаме, просто си върнах бързо предишната форма, бебето ми е на 4 месеца и имам коремна преса. Не защото се напъвам да парадирам, а защото през цялата бременност и след нея се храня добре и тренирам. Тези неща колкото и ресурс да имаш - ако те мързи, те мързи.
Относно силовата тренировка - за мен може клек с 20кг да е нищо(защото клякам със 150), а за друг клек с 20кг да е прекалено много, защото не е вдигал щанга през живота си. Всичко е относително и не може да се генерализира колко е безотговорно силовото трениране, защото е спрямо всеки човек.

То парадирането не е в това, че се прави, а  в начина по който се споделя. А Жаси определено парадира.

Ъъъъ, аз само да питам - жената на Кание фелацио ли му прави? 😳
По голия му задник съдя,че да. Изперкали са вече хората.

# 2 915
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Според мен е крайно време някои прокурор да се самосезира, и да спасят жената на Кание.

# 2 916
  • София
Според мен е крайно време някои прокурор да се самосезира, и да спасят жената на Кание.
🧐 От какво да я спасяват прокурори?

# 2 917
  • Glasgow
За Бритни имаше попечителство, а Канието май повече поразии прави

# 2 918
  • София
Не знам какво прави жената на Кание, но около тях е пълно с хора. Явно не им пука.
Скрит текст:

# 2 919
Уфф, това с Кание е като една сцена от the Idol - отврат... Холивудските извращения изглежда нямат граници.

Аз не видях да се е коментирала новата Мис Варна. Изключително красиво момиче. На фона на предишните ни миски, чак не ми пречи, че е на половина украйнка.

Скрит текст:

# 2 920
Бел25, коментираше се няколко страници по-назад, наистина е красива.
Що се касае за Уестови, тамън щях да пиша, че е добре, че жена му е седнала, а не да развява гол г@з по прозрачен чорапогащник, а то каква била причината за сядането/клякането.

# 2 921
много са гнусни уестови, а тази булка нещо като хипнотизиран заек се държи. изглежда винаги някаква много стегната, сакън да не се издъни нещо.

# 2 922
Снощи на представлението на Виктор Калев в Пловдив беше Джийзъса 😀 с Ивана, Татяна от Сървайвър също беше, не се поздравиха.. Виждам триъгълник 🤓

# 2 923

Ауууу същинска наща Любена! Satisfied

# 2 924
  • София
Цветелина Янева да не е станала рекламно лице на Шанел? 😃 За какво ги прави тези фотосесии, да си ги гледа Шиши или да си се наслаждава на себе си?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт